eyryviadis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανω απεργια ποσταρισματος φιλε...
κ πως σου ηρθε σημερα,ετσι ξαφνικα να γραψεις;
Κανω απεργια ποσταρισματος φιλε...
ναι δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν μαλάκες! ουουου! ένα σωρό! και ευθύνονται κατά πολύ για την ελλεϊνή συμπεριφορά των γυναικών....πιθανών να συμβαίνει και αυτό, παρολό που πιστευω οτι ως άνθρωπος είμαι καλοπροαίρετος και όταν γνωριζώ κάποιον ξεκινω έχοντας καλή εντύπωση για το άτομο του.
αρκάνς δεν ξέρω πόσο άξιος είναι γι αυτό που έκανε...εγώ θα τον θεωρούσα πιο άξιο αν κατάφερνε να την κρατήσει μόνο για πάρτη του, χωρίς να του ξενοπηδιέται.....!!!Συνέβη πρόσφατα σε χωριό της ορεινής Ηλείας
ΑΞΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Aυτά που λες όντως ισχύουν, αλλά ρε φίλε, απορώ γιατί σε ενοχλούν τόσο πολύ.Εγώ συμφωνώ με όλα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα χάλια. Γιατι και εμείς οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Δυστηχώς τα κοινωνικά στερότυπα και οι μαλακίες που ακούμε οι περισσότεροι απο τους γονιούς και τους γύρω μας έχουν κάνει τόσο κομπλεξικούς όσο οι κοπέλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να αποδείξουν με κάθε τρόπο πόσο γαμιάδες είναι (στο γήπεδο, στις κατακτήσεις, στα υλικά αγαθά) ενώ κάποιοι άλλοι προσκολούν σε μιά γυναίκα βλέποντας την ως αντικαταστάτρια της μανούλας. Αλλοι επειδή τον έχουν μικρό βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά αδύναμες γυναίκες και ξεσπάνε πάνω τους με βία (μήν νομίζετε οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι, υπάρχουν και μπορεί αν μένουν και δίπλα μας). Για μένα ο σύγχρονος Ελληνάρας είναι το αντίστηχο αρσενικό της Ελλεινίδας: κομπλεξικός, σακραστικός με ότι δεν μπορεί να καταλάβει, απορρίπτει τα πάντα και προσπαθεί να δείξει οτι είναι καλύτερος απο τους άλλους. Για αυτό άλλωστε ταιριάζει με την θυλικιά κομπλεξάρα του είδους...
ΑΞΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
αρκάνς δεν ξέρω πόσο άξιος είναι γι αυτό που έκανε...εγώ θα τον θεωρούσα πιο άξιο αν κατάφερνε να την κρατήσει μόνο για πάρτη του, χωρίς να του ξενοπηδιέται.....!!!
βλεπω ενα dvd κ μαρεσουν κατι εικονες στο εργο ξερει κανεις πως μπορω να τις αποθηκευσω σαν εικονα στον υπολογιστη μου??
βαλτο στον flv player και εχει επιλογη να παρεις στιγμιοτυπο σε φωτο...αλλα που κολλαει εδω η ερωτηση;βλεπω ενα dvd κ μαρεσουν κατι εικονες στο εργο ξερει κανεις πως μπορω να τις αποθηκευσω σαν εικονα στον υπολογιστη μου??
βαλτο στον flv player και εχει επιλογη να παρεις στιγμιοτυπο σε φωτο...αλλα που κολλαει εδω η ερωτηση;
ουτε και στο ιδιο το μπεβερλι χιλς επισης....υπαρχει κοσμος που μιμειται τα σειριαλ?
οπου οι γυναικες κοιμουνται και ξυπνανε βαμμενες και στη τριχα χτενισμενες?
οπου ολοι οι αντρες κανουν δουλειες γραφειου?
οπου οοοοολα περιστρεφονται γυρω απο εξωγαμα,χωρισμους,σεξακια,κερατα κλπ???
οχι δεν νομιζω.ισως καποιοι ναι,αλλα ελαχιστοι.
δεν ζουμε και στην εποχη που βγηκε το μπεβερλι χιλλς.
Όσο και να μη θες να το πιστέψεις ζούμε στην εποχή της πλύσης εγκεφάλου απ τα ΜΜΕ. και το ισχυρότερο μέσο της τελευταίας 20ετίας είναι η τηλεόραση. Όλα κάποιο σκοπό έχουν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη φύση.....Δεν ξέρω πού αποσκοπούν όλα αυτά που προβάλλονται και δεν μιλώ για τραβηγμένα σήριαλ με όλα αυτά που ανέφερες. και σε απλά χιουμοριστικά αν δεις τον τρόπο ζωής των ελήνων θα βρεις πολλές διαφορές....Μπορεί να είναι και η αδυναμία του σκηνοθέτη να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Μπορεί........υπαρχει κοσμος που μιμειται τα σειριαλ?
οπου οι γυναικες κοιμουνται και ξυπνανε βαμμενες και στη τριχα χτενισμενες?
οπου ολοι οι αντρες κανουν δουλειες γραφειου?
οπου οοοοολα περιστρεφονται γυρω απο εξωγαμα,χωρισμους,σεξακια,κερατα κλπ???
οχι δεν νομιζω.ισως καποιοι ναι,αλλα ελαχιστοι.
δεν ζουμε και στην εποχη που βγηκε το μπεβερλι χιλλς.
ακριβως!ουτε και στο ιδιο το μπεβερλι χιλς επισης....
ουτε και στο ιδιο το μπεβερλι χιλς επισης....
αν και καλά θάταν ε?ουτε και στο ιδιο το μπεβερλι χιλς επισης....
εγω βλεπω με τον καιρο οτι η τηλεοραση εχει αντικατασταθει με τον υπολογιστη!! και οσο περναει ο καιρος θα εξελισεται ολο και περισσοτερο!! δες τι γινεται με το facebook!! απο κει ψαχνουν για να γαμηθουν!! δεν σε ξερω δεν με ξερεις....ξερουν και τι ζηταν καποιες στα 40 και αντε γεια...............και παει λεγοντας!Όσο και να μη θες να το πιστέψεις ζούμε στην εποχή της πλύσης εγκεφάλου απ τα ΜΜΕ. και το ισχυρότερο μέσο της τελευταίας 20ετίας είναι η τηλεόραση. Όλα κάποιο σκοπό έχουν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη φύση.....Δεν ξέρω πού αποσκοπούν όλα αυτά που προβάλλονται και δεν μιλώ για τραβηγμένα σήριαλ με όλα αυτά που ανέφερες. και σε απλά χιουμοριστικά αν δεις τον τρόπο ζωής των ελήνων θα βρεις πολλές διαφορές....Μπορεί να είναι και η αδυναμία του σκηνοθέτη να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Μπορεί........
ουτε και στο ιδιο το μπεβερλι χιλς επισης....
πραγματι η τηλεοραση σε 10 χρονια θα πεθανει....ειδικα στην ελλαδα συμβαλλουν και πολλοι να συντελεστει νωριτερα αυτο...εγω βλεπω με τον καιρο οτι η τηλεοραση εχει αντικατασταθει με τον υπολογιστη!! και οσο περναει ο καιρος θα εξελισεται ολο και περισσοτερο!! δες τι γινεται με το facebook!! απο κει ψαχνουν για να γαμηθουν!! δεν σε ξερω δεν με ξερεις....ξερουν και τι ζηταν καποιες στα 40 και αντε γεια...............και παει λεγοντας!
πραγματι η τηλεοραση σε 10 χρονια θα πεθανει....ειδικα στην ελλαδα συμβαλλουν και πολλοι να συντελεστει νωριτερα αυτο...