Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πιθανών να συμβαίνει και αυτό, παρολό που πιστευω οτι ως άνθρωπος είμαι καλοπροαίρετος και όταν γνωριζώ κάποιον ξεκινω έχοντας καλή εντύπωση για το άτομο του.
ναι δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν μαλάκες! ουουου! ένα σωρό! και ευθύνονται κατά πολύ για την ελλεϊνή συμπεριφορά των γυναικών....

μην ξεχνάτε όμως (και η σεξούλα) ότι τα πρότυπα αυτά που μας ταϊζουν τα ΜΜΕ δεν τα έχουμε φάει όλοι! ή για να είμαι πιο σαφής, λίγοι τα έφαγαν.

εγώ τουλάχιστον βλέπω μεγάλες διαφορές στο πώς ζει ο έλληνας μέσα απ τα μάτια των σήριαλ που δείχνει η tv απ την πραγματική ζωή του....και ευτυχώς!

πολύ ακραίες καταστάσεις και αμερικανισμοί που στόχο έχουν το μιμητισμό!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Συνέβη πρόσφατα σε χωριό της ορεινής Ηλείας

ΑΞΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αρκάνς δεν ξέρω πόσο άξιος είναι γι αυτό που έκανε...εγώ θα τον θεωρούσα πιο άξιο αν κατάφερνε να την κρατήσει μόνο για πάρτη του, χωρίς να του ξενοπηδιέται.....!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βλεπω ενα dvd κ μαρεσουν κατι εικονες στο εργο ξερει κανεις πως μπορω να τις αποθηκευσω σαν εικονα στον υπολογιστη μου??

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εγώ συμφωνώ με όλα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα χάλια. Γιατι και εμείς οι άντρες δεν είμαστε καλύτεροι. Δυστηχώς τα κοινωνικά στερότυπα και οι μαλακίες που ακούμε οι περισσότεροι απο τους γονιούς και τους γύρω μας έχουν κάνει τόσο κομπλεξικούς όσο οι κοπέλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να αποδείξουν με κάθε τρόπο πόσο γαμιάδες είναι (στο γήπεδο, στις κατακτήσεις, στα υλικά αγαθά) ενώ κάποιοι άλλοι προσκολούν σε μιά γυναίκα βλέποντας την ως αντικαταστάτρια της μανούλας. Αλλοι επειδή τον έχουν μικρό βρίσκουν ψυχολογικά και σωματικά αδύναμες γυναίκες και ξεσπάνε πάνω τους με βία (μήν νομίζετε οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι, υπάρχουν και μπορεί αν μένουν και δίπλα μας). Για μένα ο σύγχρονος Ελληνάρας είναι το αντίστηχο αρσενικό της Ελλεινίδας: κομπλεξικός, σακραστικός με ότι δεν μπορεί να καταλάβει, απορρίπτει τα πάντα και προσπαθεί να δείξει οτι είναι καλύτερος απο τους άλλους. Για αυτό άλλωστε ταιριάζει με την θυλικιά κομπλεξάρα του είδους...
Aυτά που λες όντως ισχύουν, αλλά ρε φίλε, απορώ γιατί σε ενοχλούν τόσο πολύ.
Μπορείς πολύ απλά να αδιαφορήσεις για το κάθε ψώνιο που βλέπεις κι όχι να τονίζεις συνεχεια ότι σε τσαντίζουν, γιατί δείχνει αδυναμία και ζήλια.

eyryviadis100

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αρκάνς δεν ξέρω πόσο άξιος είναι γι αυτό που έκανε...εγώ θα τον θεωρούσα πιο άξιο αν κατάφερνε να την κρατήσει μόνο για πάρτη του, χωρίς να του ξενοπηδιέται.....!!!

κ μονο που το κανε ειναι για κλωτσιες ο τυπος :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
υπαρχει κοσμος που μιμειται τα σειριαλ?
οπου οι γυναικες κοιμουνται και ξυπνανε βαμμενες και στη τριχα χτενισμενες?
οπου ολοι οι αντρες κανουν δουλειες γραφειου?
οπου οοοοολα περιστρεφονται γυρω απο εξωγαμα,χωρισμους,σεξακια,κερατα κλπ???

οχι δεν νομιζω.ισως καποιοι ναι,αλλα ελαχιστοι.

δεν ζουμε και στην εποχη που βγηκε το μπεβερλι χιλλς. :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βλεπω ενα dvd κ μαρεσουν κατι εικονες στο εργο ξερει κανεις πως μπορω να τις αποθηκευσω σαν εικονα στον υπολογιστη μου??
βαλτο στον flv player και εχει επιλογη να παρεις στιγμιοτυπο σε φωτο...αλλα  που κολλαει εδω η ερωτηση;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ουτε και στο ιδιο το μπεβερλι χιλς επισης.... :P

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Όσο και να μη θες να το πιστέψεις ζούμε στην εποχή της πλύσης εγκεφάλου απ τα ΜΜΕ. και το ισχυρότερο μέσο της τελευταίας 20ετίας είναι η τηλεόραση. Όλα κάποιο σκοπό έχουν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη φύση.....Δεν ξέρω πού αποσκοπούν όλα αυτά που προβάλλονται και δεν μιλώ για τραβηγμένα σήριαλ με όλα αυτά που ανέφερες. και σε απλά χιουμοριστικά αν δεις τον τρόπο ζωής των ελήνων θα βρεις πολλές διαφορές....Μπορεί να είναι και η αδυναμία του σκηνοθέτη να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Μπορεί........

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Όσο και να μη θες να το πιστέψεις ζούμε στην εποχή της πλύσης εγκεφάλου απ τα ΜΜΕ. και το ισχυρότερο μέσο της τελευταίας 20ετίας είναι η τηλεόραση. Όλα κάποιο σκοπό έχουν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη φύση.....Δεν ξέρω πού αποσκοπούν όλα αυτά που προβάλλονται και δεν μιλώ για τραβηγμένα σήριαλ με όλα αυτά που ανέφερες. και σε απλά χιουμοριστικά αν δεις τον τρόπο ζωής των ελήνων θα βρεις πολλές διαφορές....Μπορεί να είναι και η αδυναμία του σκηνοθέτη να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Μπορεί........
εγω βλεπω με τον καιρο οτι η τηλεοραση εχει αντικατασταθει με τον υπολογιστη!! και οσο περναει ο καιρος θα εξελισεται ολο και περισσοτερο!! δες τι γινεται με το facebook!! απο κει ψαχνουν για να γαμηθουν!! δεν σε ξερω δεν με ξερεις....ξερουν και τι ζηταν καποιες στα 40 και αντε γεια...............και παει λεγοντας!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ουτε και στο ιδιο το μπεβερλι χιλς επισης.... :P

οι λόφοι του μπέβερλυ ουδεμία σχέση με το φιλοπάππου  :idiot:

το μόνο κοινό σημείο είναι κάτι μποθρόνες καβάλα σε σκουτεράκι μπέβερλυ  :bounce:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω βλεπω με τον καιρο οτι η τηλεοραση εχει αντικατασταθει με τον υπολογιστη!! και οσο περναει ο καιρος θα εξελισεται ολο και περισσοτερο!! δες τι γινεται με το facebook!! απο κει ψαχνουν για να γαμηθουν!! δεν σε ξερω δεν με ξερεις....ξερουν και τι ζηταν καποιες στα 40 και αντε γεια...............και παει λεγοντας!
πραγματι η τηλεοραση σε 10 χρονια θα πεθανει....ειδικα στην ελλαδα συμβαλλουν και πολλοι να συντελεστει νωριτερα αυτο...

eyryviadis100

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πραγματι η τηλεοραση σε 10 χρονια θα πεθανει....ειδικα στην ελλαδα συμβαλλουν και πολλοι να συντελεστει νωριτερα αυτο...

οποιος εχει τηλεοραση σπιτι του θα τον πηγαινουμε μεσα ε; :dancing:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom