gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και γενικως δεν γαματε ναουμε....εμεις μως δε τις γαμαμε![]()
και γενικως δεν γαματε ναουμε....εμεις μως δε τις γαμαμε![]()
καλώς ήρθες στο κλαμπ!θα σου μιλησω απο προσωπικη εμπειρια
πριν κανα 20ημερο χωρησα
η κοπελα 30. εγω 33 . το θεμα γαμος ηταν δεδομενο. τελοσ το 2010 θα ειχαμε παντρευτει.
ολο μαλακιες παω και κανω.λεμε τωρααα.....
Εν παση περιπτωση. Εγω ειχα μεγαλο προβλημα επικοινωνιας και κατι αλλα οπως οτι ειχαμε βαλτωσει στο σεξ κλπ κλπ ...γκρινιες γενικα τα πραγματα δεν ηταν καλα.
Εγω το εβλεπα και ελεγα οπου νανναι την κανω αυτη η σχεση δεν παει αλλο.
Η κοπελα (καλη της ωρα ..κακο λογο δεν θα πω) δεν το εβλεπε. Ολα καλα μεσα στο μυαλο της.
Ρε παιδια υμαρτον . δεν υπαρχει αυτοσκοπος. υπαρχει η θεληση και επικοινωνια.
Αυτο με τον γαμο μεγαλη μαλακια. δεν εχω αντιριση καλο πραγμα ο γαμος αλλα ειναι αυτο ποθ λενε
μαθε να περπατας πριν τρεξεις.
Ας μαθουμε να επικοινωνουμε πρωτα πριν εχουμε κοινες βλεψεις και ονειρα.
θα ειναι πολυ καλητερα τα πραγματα.
PS
Μου εχει μεινει μονο ενα περιστατικο που μια αλλη κοπελα ρωταγε την δικια μου (την εποχη που ειμουν ενα βημα πριν χωρησω) πως καταφερνετε και ειστε σε σχεση και κατι αλλα τετοια ...και η δικια μου εδεινε συμβουλες και πως να καταφερει κατι αναλογο και η αλλη.χαχαχαχχαχα
Συγνωμη αν σας τα επρηξα
κλασικες αντιδρασεις ενος φρεσκοχωρισμενου!!νεος δεν με λες
παλιο δεν με λες
αλλα εχω καιρο να γραψω...διαβαζω μονο τωρα τελαιυτεα
κοιτα ρε φιλε να σου πω 2 πραγματα που καταλαβα.
Οσο μαλακια και να ηταν η σχεση μου ...ηταν ενα μεγαλο μαθημα.
Τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.
Πρωτον δεν θελω σχεση για να εχω σχεση. Αμα
Δευτερων ανακαλυψα οτι χωρησα και ηρεμησα ...δικαιολογει το ανωθεν.
Δεμ ειμαι χαρουμενος αλλα περναω καλητερα.
Μπορω και επικοινωνω πολυ καλητερα με κοσμο.
Απλα παρατηρω γυρω μου πολυ κοσμο που βγαινει να βρει σχεση. οχι για να μιλησει η να γνωρησει κοσμο
η θα γαμηθουν η θα κανουν σχεση. (δεν ειναι παραλογο αλλα σαν αυτοσκοπος οπως ελεγα ειναι λαθος)
anyway
ειμαι καλα και τα καλητερα ερχοντε![]()
Απλα παρατηρω γυρω μου πολυ κοσμο που βγαινει να βρει σχεση. οχι για να μιλησει η να γνωρησει κοσμο
η θα γαμηθουν η θα κανουν σχεση. (δεν ειναι παραλογο αλλα σαν αυτοσκοπος οπως ελεγα ειναι λαθος)
E όχι και νέος ο παιχνιδιναγινεται ρε τζέιμς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστόοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς![]()
![]()
![]()
κλασικες αντιδρασεις ενος φρεσκοχωρισμενου!!
τουλαχιστον φενεσαι συνηδητοποιημενο ατομο! δεν αρχισες να την βριζεις (οπως κανουν αλλοι) στην τελικη για να σουνα μαζι της ηθελες και ησουν,αν δεν ηθελες δεν θα σουν καθολου!
η ζωη του εργενη ειναι γαματη αν βγεις απο μεγαλη σχεση!! αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και να κανεις σχεση 2-3 τοτε δεν βρισκω το ωραιο!
αυτος που ειναι γραμμενος απο την αρχη του σαιτ,κ κανει το πρωτο του ποστ σημερα,ειναι νεος ή παλιος;![]()
Πρωτα πρπει η παρεα μας να ειναι καλη και να περναμε καλα. Βγαινεις για να διασκεδασεις οχι να κανεις καμακι.
Περνα εσυ καλα και θα δεις οτι θα γινουν θαυματα γυρω σου.
ειναι αποψυγμενος....μπαρμπα σταθης...αυτος που ειναι γραμμενος απο την αρχη του σαιτ,κ κανει το πρωτο του ποστ σημερα,ειναι νεος ή παλιος;![]()
δεν είπα ότι είναι νέος ρε συ. είπα ότι είναι φρέσκος. πριν 20 μέρες χώρισε είπε, γι αυτό!E όχι και νέος ο παιχνιδιναγινεται ρε τζέιμς
Δεν έκανε σήμερα το πρώτο του ποστ, διάλειμμα έκανε το παιδί![]()
Πάντως εγώ με υψηλό αίσθημα ευθύνης και βαθιάς αυτοκριτικής έχω να δηλώσω ότι:
μετά από 20 σχεδόν χρόνια που είμαι με κάποια και περνώ την μακρύτερη περίοδο της ζωής μου μόνος μου, μάλλον προτιμώ να έχω κάποια δίπλα μου.......!
Τα άλλα όλα περί ελευθερίας κτλ που ακούω, δεν τα είχα ζήσει ποτέ και τώρα που τα ζω δεν μου αρέσουν.
Μόλις φτιάξω την ψυχολογία μου (γιατί απ ότι βλέπω αργεί το ρεκτιφιέ) θα βαδίσω για σχέση....
και δεν συμφωνώ καθόλου με τον κύριο (από προσωπική πείρα πλέον)
[youtube=425,350]dBQpfJPLC5E[/youtube]
γενικα λεω....αμα το κανει καποιος αυτο τι ειναι;![]()