Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 285K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα σου μιλησω απο προσωπικη εμπειρια

πριν κανα 20ημερο χωρησα

η κοπελα 30. εγω 33 . το θεμα γαμος ηταν δεδομενο. τελοσ το 2010 θα ειχαμε παντρευτει.

ολο μαλακιες παω και κανω.λεμε τωρααα.....

Εν παση περιπτωση. Εγω ειχα μεγαλο προβλημα επικοινωνιας και κατι αλλα οπως οτι ειχαμε βαλτωσει στο σεξ κλπ κλπ ...γκρινιες γενικα τα πραγματα δεν ηταν καλα.

Εγω το εβλεπα και ελεγα οπου νανναι την κανω αυτη η σχεση δεν παει αλλο.

Η κοπελα (καλη της ωρα ..κακο λογο δεν θα πω) δεν το εβλεπε. Ολα καλα μεσα στο μυαλο της.

Ρε παιδια υμαρτον . δεν υπαρχει αυτοσκοπος. υπαρχει η θεληση και επικοινωνια.

Αυτο με τον γαμο μεγαλη μαλακια. δεν εχω αντιριση καλο πραγμα ο γαμος αλλα ειναι αυτο ποθ λενε

μαθε να περπατας πριν τρεξεις.

Ας μαθουμε να επικοινωνουμε πρωτα πριν εχουμε  κοινες βλεψεις και ονειρα.

θα ειναι πολυ καλητερα τα πραγματα.

PS
Μου εχει μεινει μονο ενα περιστατικο που μια αλλη κοπελα ρωταγε την δικια μου (την εποχη που ειμουν ενα βημα πριν χωρησω) πως καταφερνετε και ειστε σε σχεση και κατι αλλα τετοια ...και η δικια μου εδεινε συμβουλες και πως να καταφερει κατι αναλογο και η αλλη.χαχαχαχχαχα

Συγνωμη αν σας τα επρηξα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
θα σου μιλησω απο προσωπικη εμπειρια

πριν κανα 20ημερο χωρησα

η κοπελα 30. εγω 33 . το θεμα γαμος ηταν δεδομενο. τελοσ το 2010 θα ειχαμε παντρευτει.

ολο μαλακιες παω και κανω.λεμε τωρααα.....

Εν παση περιπτωση. Εγω ειχα μεγαλο προβλημα επικοινωνιας και κατι αλλα οπως οτι ειχαμε βαλτωσει στο σεξ κλπ κλπ ...γκρινιες γενικα τα πραγματα δεν ηταν καλα.

Εγω το εβλεπα και ελεγα οπου νανναι την κανω αυτη η σχεση δεν παει αλλο.

Η κοπελα (καλη της ωρα ..κακο λογο δεν θα πω) δεν το εβλεπε. Ολα καλα μεσα στο μυαλο της.

Ρε παιδια υμαρτον . δεν υπαρχει αυτοσκοπος. υπαρχει η θεληση και επικοινωνια.

Αυτο με τον γαμο μεγαλη μαλακια. δεν εχω αντιριση καλο πραγμα ο γαμος αλλα ειναι αυτο ποθ λενε

μαθε να περπατας πριν τρεξεις.

Ας μαθουμε να επικοινωνουμε πρωτα πριν εχουμε  κοινες βλεψεις και ονειρα.

θα ειναι πολυ καλητερα τα πραγματα.

PS
Μου εχει μεινει μονο ενα περιστατικο που μια αλλη κοπελα ρωταγε την δικια μου (την εποχη που ειμουν ενα βημα πριν χωρησω) πως καταφερνετε και ειστε σε σχεση και κατι αλλα τετοια ...και η δικια μου εδεινε συμβουλες και πως να καταφερει κατι αναλογο και η αλλη.χαχαχαχχαχα

Συγνωμη αν σας τα επρηξα
καλώς ήρθες στο κλαμπ!
και...πολύ ωραία η μπυρίτσα σου!

για πες μας λιγάκι μια και είσαι φρέσκος. Πώς σου φαίνεται ο ... ελεύθερος βίος?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
νεος δεν με λες

παλιο δεν με λες

αλλα εχω καιρο να γραψω...διαβαζω μονο τωρα τελαιυτεα

κοιτα ρε φιλε να σου πω 2 πραγματα που καταλαβα.

Οσο μαλακια και να ηταν η σχεση μου ...ηταν ενα μεγαλο μαθημα.

Τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.

Πρωτον δεν θελω σχεση για να εχω σχεση. Αμα
Δευτερων ανακαλυψα οτι χωρησα και ηρεμησα ...δικαιολογει το ανωθεν.

Δεμ ειμαι χαρουμενος αλλα περναω καλητερα.

Μπορω και επικοινωνω πολυ καλητερα με κοσμο.

Απλα παρατηρω γυρω μου πολυ κοσμο που βγαινει να βρει σχεση. οχι για να μιλησει η να γνωρησει κοσμο

η θα γαμηθουν η θα κανουν σχεση. (δεν ειναι παραλογο αλλα σαν αυτοσκοπος οπως ελεγα ειναι λαθος)

anyway

ειμαι καλα και τα καλητερα ερχοντε :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ε μετα τα τριαντα ολοι σχεση ψαχνουν...εχουν ξεφυγει απο τις παρειστικες λογικες....

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν λεω οχι αλλα......

ψυχραιμια γιατι μετα θα τραβαμε εμεις τα αρχιδια μας και αυτες τις τριχεσ τους....

και ξερεις αυτες οι ηλικιες ειναι επικινδυνες.

Το να ερθει κανα κουτσουβελο κλπ κλπ ειναι πολυ ευκολο (υγεια να υπαρχει)

και αμα εχεισ λαθος λογικη γαματα μετα

τον ηπιες

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
νεος δεν με λες

παλιο δεν με λες

αλλα εχω καιρο να γραψω...διαβαζω μονο τωρα τελαιυτεα

κοιτα ρε φιλε να σου πω 2 πραγματα που καταλαβα.

Οσο μαλακια και να ηταν η σχεση μου ...ηταν ενα μεγαλο μαθημα.

Τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.

Πρωτον δεν θελω σχεση για να εχω σχεση. Αμα
Δευτερων ανακαλυψα οτι χωρησα και ηρεμησα ...δικαιολογει το ανωθεν.

Δεμ ειμαι χαρουμενος αλλα περναω καλητερα.

Μπορω και επικοινωνω πολυ καλητερα με κοσμο.

Απλα παρατηρω γυρω μου πολυ κοσμο που βγαινει να βρει σχεση. οχι για να μιλησει η να γνωρησει κοσμο

η θα γαμηθουν η θα κανουν σχεση. (δεν ειναι παραλογο αλλα σαν αυτοσκοπος οπως ελεγα ειναι λαθος)

anyway

ειμαι καλα και τα καλητερα ερχοντε :boobies:
κλασικες αντιδρασεις ενος φρεσκοχωρισμενου!!
τουλαχιστον φενεσαι συνηδητοποιημενο ατομο! δεν αρχισες να την βριζεις (οπως κανουν αλλοι) στην τελικη για να σουνα μαζι της ηθελες και ησουν,αν δεν ηθελες δεν θα σουν καθολου!
η ζωη του εργενη ειναι γαματη αν βγεις απο μεγαλη σχεση!! αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και να κανεις σχεση 2-3 τοτε δεν βρισκω το ωραιο!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
E όχι και νέος ο παιχνιδιναγινεται ρε τζέιμς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σωστόοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon:

zaimhs18

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
E όχι και νέος ο παιχνιδιναγινεται ρε τζέιμς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σωστόοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon:

αυτος που ειναι γραμμενος απο την αρχη του σαιτ,κ κανει το πρωτο του ποστ σημερα,ειναι νεος ή παλιος; :think:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως εγώ με υψηλό αίσθημα ευθύνης και βαθιάς αυτοκριτικής έχω να δηλώσω ότι:
μετά από 20 σχεδόν χρόνια που είμαι με κάποια και περνώ την μακρύτερη περίοδο της ζωής μου μόνος μου, μάλλον προτιμώ να έχω κάποια δίπλα μου.......!

Τα άλλα όλα περί ελευθερίας κτλ που ακούω, δεν τα είχα ζήσει ποτέ και τώρα που τα ζω δεν μου αρέσουν.

Μόλις φτιάξω την ψυχολογία μου (γιατί απ ότι βλέπω αργεί το ρεκτιφιέ) θα βαδίσω για σχέση....

και δεν συμφωνώ καθόλου με τον κύριο (από προσωπική πείρα πλέον)
[youtube=425,350]dBQpfJPLC5E[/youtube]

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κλασικες αντιδρασεις ενος φρεσκοχωρισμενου!!
τουλαχιστον φενεσαι συνηδητοποιημενο ατομο! δεν αρχισες να την βριζεις (οπως κανουν αλλοι) στην τελικη για να σουνα μαζι της ηθελες και ησουν,αν δεν ηθελες δεν θα σουν καθολου!
η ζωη του εργενη ειναι γαματη αν βγεις απο μεγαλη σχεση!! αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και να κανεις σχεση 2-3 τοτε δεν βρισκω το ωραιο!

και ερχεσε στα λογια μου

βγαινεις. Γυρω σου τιγκα μουνια. οκ σουπερ πρεπει να κανουμε κατι για να γαμησουμε εστω.

ΛΑΘΟΣ

Πρωτα πρπει η παρεα μας να ειναι καλη και να περναμε καλα. Βγαινεις για να διασκεδασεις οχι να κανεις καμακι.

Περνα εσυ καλα και θα δεις οτι θα γινουν θαυματα γυρω σου.

Το παν ειναι το παρεακι . αμα ειστε σαν τις καλογριες και απλα κοιτατε γυρω σας τι περναει ...... το ματι στο τελος θολωνει..πιστεψε με και σε μενα συμβαινει.

μετα το εχασες το παιχνιδι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτος που ειναι γραμμενος απο την αρχη του σαιτ,κ κανει το πρωτο του ποστ σημερα,ειναι νεος ή παλιος; :think:

Δεν έκανε σήμερα το πρώτο του ποστ, διάλειμμα έκανε το παιδί  :boobies:

Πρωτα πρπει η παρεα μας να ειναι καλη και να περναμε καλα. Βγαινεις για να διασκεδασεις οχι να κανεις καμακι.

Περνα εσυ καλα και θα δεις οτι θα γινουν θαυματα γυρω σου.

Ξανασωστόοοοςςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως εγώ με υψηλό αίσθημα ευθύνης και βαθιάς αυτοκριτικής έχω να δηλώσω ότι:
μετά από 20 σχεδόν χρόνια που είμαι με κάποια και περνώ την μακρύτερη περίοδο της ζωής μου μόνος μου, μάλλον προτιμώ να έχω κάποια δίπλα μου.......!

Τα άλλα όλα περί ελευθερίας κτλ που ακούω, δεν τα είχα ζήσει ποτέ και τώρα που τα ζω δεν μου αρέσουν.

Μόλις φτιάξω την ψυχολογία μου (γιατί απ ότι βλέπω αργεί το ρεκτιφιέ) θα βαδίσω για σχέση....

και δεν συμφωνώ καθόλου με τον κύριο (από προσωπική πείρα πλέον)
[youtube=425,350]dBQpfJPLC5E[/youtube]

αρχηγε

και εγω θελω σχεση.

το θεμα ειναι να βρεις κατι σωστο. οχι κατι οτι ναναι απλα για να εχεις.

γιατι μετα καθε τρεις και λιγο σε βλεπω στον τορνο για ρεκτιφιε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom