Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
και ερχεσε στα λογια μου

βγαινεις. Γυρω σου τιγκα μουνια. οκ σουπερ πρεπει να κανουμε κατι για να γαμησουμε εστω.

ΛΑΘΟΣ

Πρωτα πρπει η παρεα μας να ειναι καλη και να περναμε καλα. Βγαινεις για να διασκεδασεις οχι να κανεις καμακι.

Περνα εσυ καλα και θα δεις οτι θα γινουν θαυματα γυρω σου.

Το παν ειναι το παρεακι . αμα ειστε σαν τις καλογριες και απλα κοιτατε γυρω σας τι περναει ...... το ματι στο τελος θολωνει..πιστεψε με και σε μενα συμβαινει.

μετα το εχασες το παιχνιδι
Είσαι παιχταράς. :rockon:
Άμα σκέφτονταν έτσι οι περισσότεροι άντρες θα 'ταν αλλιώς τα πράματα.Καταρχάς το θρεντ με τις ελλεινήδες δε θα υπήρχε καν

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ηθελα να ηξερα ποιος μαλακας εβαλε στο ψυγειο την ψυξη στο full.

σαν γαριδακι μου εγινε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ξαναματα σωστος ο παιχνιδι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

απλα ειναι τα πραματα ρε πουτη, η γκρινια θα σας φάει  :boobies:

Edit: δεν εννοώ το από πάνω ποστ, αλλά το προηγούμενο  :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και ερχεσε στα λογια μου

βγαινεις. Γυρω σου τιγκα μουνια. οκ σουπερ πρεπει να κανουμε κατι για να γαμησουμε εστω.

ΛΑΘΟΣ

Πρωτα πρπει η παρεα μας να ειναι καλη και να περναμε καλα. Βγαινεις για να διασκεδασεις οχι να κανεις καμακι.

Περνα εσυ καλα και θα δεις οτι θα γινουν θαυματα γυρω σου.

Το παν ειναι το παρεακι . αμα ειστε σαν τις καλογριες και απλα κοιτατε γυρω σας τι περναει ...... το ματι στο τελος θολωνει..πιστεψε με και σε μενα συμβαινει.

μετα το εχασες το παιχνιδι
και ομως βγαινω περναω καλα! και δεν βγαινω για να γαμησω! και τωρα που ειμαι σε σχεση και παλια που δεν ημουν ΠΟΤΕ δεν το κανα!! μου χουνε κατσει ευκαιριες παρα πολλες εκ των οποιων πολλες τις εχασα απο λαθος χυρισμο δικο μου αλλα τεσπα!
συμφωνω μαζι σου!!
αν ειναι να κατσει θα σου κατσει! εχω φιλο που βγαινει συνεχεια και ψαχνει!  ΟΚ κατι του κατσε αλλα κατηντησε κουραστικο ειδικα οταν πηγαιναμε σε μερος που δεν ειχε πολλα μουνια και βαριοτανε!εδινε την εντυπωση οτι χωρις μουνια σας βαριεμαι!καταντια και αυτο

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αρχηγε

και εγω θελω σχεση.

το θεμα ειναι να βρεις κατι σωστο. οχι κατι οτι ναναι απλα για να εχεις.

γιατι μετα καθε τρεις και λιγο σε βλεπω στον τορνο για ρεκτιφιε
έτσι. απλά αναπόφευκτα αρχίζεις τις συγκρίσεις. κι όταν ακόμα πονάς λιγάκι όλες σου φαίνονται "προς απόσυρση" σε σχέση με την πόρσε που νομίζεις ότι είχες.

πάντως είσαι απ τα άτομα που ξεχωρίζουν στο σάιτ με τον τρόπο γραφής τους. Μπράβο!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
νεχεια και ψαχνει!  ΟΚ κατι του κατσε αλλα κατηντησε κουραστικο ειδικα οταν πηγαιναμε σε μερος που δεν ειχε πολλα μουνια και βαριοτανε!εδινε την εντυπωση οτι χωρις μουνια σας βαριεμαι!καταντια και αυτο
Συνήθως κάτι τέτοιοι είναι κακομοίρηδες που ρίχνουν το φταίξιμο στο ότι δε βρίσκουν γκόμενα στο βαρομετρικό χαμηλό και στη μεταλλαγμένη σόγια κι όχι στο ότι μαλακίζονται και φέρονται σαν λιγούρια.
Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο φίλο σου, γενική διαπίστωση κάνω

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τα καλητερα και τα πιο υπεροχα πραγματα στην ζωη (γενικα)

Ερχοντε εκει που δεν τα περιμενουμε σε μερη και ωρες που δεν θα το σκευτομασταν ποτε.

εκει ειναι ολη η γλυκα.

οπωτε ειναι πολυ σοφη η κουβεντα

ζησε την ζωη σου ομορφα και με χαμογελο και μην εισαι ματαιοδοξος

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχει πάρει φόρα ο παιχνίδι, θα γίνω μαζορέτα λέμεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε παιδια οφ τοπικ αλλα εχω γαμιθει στα γελια με το xfactor

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
καταρχην μην γαματε  το θρεντ με ασχετα ποσταρισματα(αβραμη θα σε γαμισω εσενα να ξερεις).
και δευτερον μην αρχιζετε την κλαψωμουνιαση για σχεσεις και χωρισμους.

οπως εχουν γινει τα πραγματα οι γκομενες εχουν το πανω χερι σε ολα.αν και ειναι πολυ κακο αυτο για εμενα.τελικα ομως πρεπει να παιξει καποιος αυτο το παιχνιδι για να γαμηση,να κανει την δουλεια του με λιγα λογια στην τελικη.το εχω πει πολλες φορες οτι δεν φταινε οι γκομενες γιαυτη τη κατασταση,φταιει ο αντρας και μονο,που εχει γινει χαφτωμουνις εντελως.να μη ξανα λεω περι χαφτωμουνιδον τα εχω πει χιλιες φορες.οσο για το φιλο τον φρεσκοχωρισμενο,εχω να πω το εξης.φιλαρακο καλα εκανες και χωρισες αν δεν τραβουσε αλλο η σχεση με την γκομενα,αλλα νομιζω οτι επρεπε να το κανεις πιο μπροστα.το οτι σου αρεσει και περνας τωρα που χωρισες ειναι λογικο,αλλα φιλε αν εισαι σχεσακιας πολυ γρηγορα θα επιστρεψεις  στην ιδια γκομενα πισω, η θα κανεις μια νεα σχεση.επισης ενα αλλο πολυ κακο που γινετε κατα τις βραδινες εξοδους,(μιας και το αναφερατε)και εκει οι γκομενες εχουν το πανω χερι.και να εξηγησω γιατι.βλεπεις κατι μουναρες στα μαγαζια,ντυμενες γυαλισμενες,και οι περισσοτεροι φοβουντε να τις κανουν καμακι,συνηθως τις κανουν καμακι οταν πιουνε καμια 4-5 ποτα και κανουν λιγο κεφαλι,και λενε στην γκομενα καμια μαλακια και περνουν το μπουλο στο τελος.υπαρχουν γκομενες που θελουν να τις κανουν καμακι και το επιδιωκουν κιολας,αλλα πρεπει ο σωστος ο παικτης να τις εντοπιση πρωτα.οτι και να λεμε απο εκει και περα ειναι μαλακιες.δεν υπαρχει κολπο για να ριχνεις τις γκομενες,υπαρχει τροπος ομως να τις ριξεις.δεν πρεπει να φοβαστε τις γκομενες.βλεπω κατι αντρες στο δρομο που κυκλοφορανε με καμια μουναρα μαζι και δειχνουν σαν να εχουν καποια φοβια.θελουν θρασος(με την καλη εννοια)οι γκομενες.δεν θα τις φοβαστε τις γκομενες και προπαντων τις χυλοπιτες,η χυλοπιτα πρεπει να σου δινει δυναμη και θαρρος.η ελλεηνιδα κανει την δουλεια τις,εσυ καντε την δικια σας,και ολα θα πανε καλα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Συνήθως κάτι τέτοιοι είναι κακομοίρηδες που ρίχνουν το φταίξιμο στο ότι δε βρίσκουν γκόμενα στο βαρομετρικό χαμηλό και στη μεταλλαγμένη σόγια κι όχι στο ότι μαλακίζονται και φέρονται σαν λιγούρια.
Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο φίλο σου, γενική διαπίστωση κάνω
καλα δεν θα σκασω και αν αναφερεσαι και στον φιλο μου! (ειναι περιπου 31)
του το χουμε πει κανα 2 ατομα! αυτος δεν! ε μετα καπου χαλαρωνεις γιατι μετα  θα καυγαδισεις οταν βλεπεις οτι αυτος το τροπαρι του!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καταρχην μην γαματε  το θρεντ με ασχετα ποσταρισματα(αβραμη θα σε γαμισω εσενα να ξερεις).

οπως εχουν γινει τα πραγματα οι γκομενες εχουν το πανω χερι σε ολα.αν και ειναι πολυ κακο αυτο για εμενα.τελικα ομως πρεπει να παιξει καποιος αυτο το παιχνιδι για να γαμηση,να κανει την δουλεια του με λιγα λογια στην τελικη.το εχω πει πολλες φορες οτι δεν φταινε οι γκομενες γιαυτη τη κατασταση,φταιει ο αντρας και μονο,που εχει γινει χαφτωμουνις εντελως.να μη ξανα λεω περι χαφτωμουνιδον τα εχω πει χιλιες φορες.οσο για το φιλο τον φρεσκοχωρισμενο,εχω να πω το εξης.φιλαρακο καλα εκανες και χωρισες αν δεν τραβουσε αλλο η σχεση με την γκομενα,αλλα νομιζω οτι επρεπε να το κανεις πιο μπροστα.το οτι σου αρεσει και περνας τωρα που χωρισες ειναι λογικο,αλλα φιλε αν εισαι σχεσακιας πολυ γρηγορα θα επιστρεψεις  στην ιδια γκομενα πισω, η θα κανεις μια νεα σχεση.επισης ενα αλλο πολυ κακο που γινετε κατα τις βραδινες εξοδους,(μιας και το αναφερατε)και εκει οι γκομενες εχουν το πανω χερι.και να εξηγησω γιατι.βλεπεις κατι μουναρες στα μαγαζια,ντυμενες γυαλισμενες,και οι περισσοτεροι φοβουντε να τις κανουν καμακι,συνηθως τις κανουν καμακι οταν πιουνε καμια 4-5 ποτα και κανουν λιγο κεφαλι,και λενε στην γκομενα καμια μαλακια και περνουν το μπουλο στο τελος.υπαρχουν γκομενες που θελουν να τις κανουν καμακι και το επιδιωκουν κιολας,αλλα πρεπει ο σωστος ο παικτης να τις εντοπιση πρωτα.οτι και να λεμε απο εκει και περα ειναι μαλακιες.δεν υπαρχει κολπο για να ριχνεις τις γκομενες,υπαρχει τροπος ομως να τις ριξεις.δεν πρεπει να φοβαστε τις γκομενες.βλεπω κατι αντρες στο δρομο που κυκλοφορανε με καμια μουναρα μαζι και δειχνουν σαν να εχουν καποια φοβια.θελουν θρασος(με την καλη εννοια)οι γκομενες.δεν θα τις φοβαστε τις γκομενες και προπαντων τις χυλοπιτες,η χυλοπιτα πρεπει να σου δινει δυναμη και θαρρος.η ελλεηνιδα κανει την δουλεια τις,εσυ καντε την δικια σας,και ολα θα πανε καλα.
Αρκάνς απ ότι έχω καταλάβει είσαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων?

πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σχέση σου?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

δεν κλαφτηκε κανεις ρε αρχηγε

και η σχεση δεν ειναι κακο πραμα οπως και τα ξωφαλτσα......

Αλλα στο τελος ειμαστε ολοι ανθρωποι Ελεινιδεσ και μη...πανω κατω χερια .

Το θεμα ειναι να βρεις το κομβιον.

Πιεσατε το μπουτον και το μηχανιμα λειτουργει.

Αλλα αμα δεν διαβασεις τις οδηγειες χρησης πριν... το μηχανημα παθαινει TILT.

Λαθος χειρισμος.

Βασικη προυποθεση ειναι καλη διαθεση και ανεβασμενη ψυχολογια. (ετσι λεει το manual και η εμπειρια)

Εσυ τι προτεινεις προκειμενου να να εχει καποιος αυτα φιλε μου εκεινη την στιγμη?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom