Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ναι καταλαβα πως το λες..
απλα καποιοι-ευτυχως οχι πολλοι-εχουν θεοποιησει τις ξενες ..
παντου υπαρχουν καλοι κ κακοι ανθρωποι.
πουθενα δεν εχει ΜΟΝΟ καλους κ ΜΟΝΟ κακους.

η ομάδα "Α" είχε μόνο badasses...

URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλι τσουβαλιαζεις...
δεν τις εχεις γνωρισει ολες γ να εισαι σιγουρος..
καποιες ειναι καποιες οχι..
δεν ειναι θεμα να τις γνωρισω...ειναι θεμα νοοτροπιας που κουβαλαν απο τις πατριδες τους συν την φτωχια που τις εδερνε καποτε και τα μηνυματα που τις περνουσαν οι μαμαδες τους....αλλο που δεν εχουν ολες τα προσοντα....γιατι κι η πουτανια θελει το καταλληλο υποβαθρο...δεν μπορουν ολες να το εχουν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η ομάδα "Α" είχε μόνο badasses...

http://[URL unfurl="true"]www.nerdsociety.com/wp-content/uploads/2009/06/ateam.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που το θυμηθηκες κιολας?!

[QUOTE="gl, post: 1373394"]
δεν ειναι θεμα να τις γνωρισω...ειναι θεμα νοοτροπιας που κουβαλαν απο τις πατριδες τους συν την φτωχια που τις εδερνε καποτε και τα μηνυματα που τις περνουσαν οι μαμαδες τους....αλλο που δεν εχουν ολες τα προσοντα....γιατι κι η πουτανια θελει το καταλληλο υποβαθρο...δεν μπορουν ολες να το εχουν...
[/quote]
διαφωνω...

εχεις να κανεις με ανθρωπους..

δε μπορεις να τους βαζεις ετσι σε κατηγοριες...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εμένα μου αρέσουν οι τσαμπουκαλούδες γυναίκες που τα λένε χύμα, γιατι τσακωνόμαστε και ανάβουν τα αίματα. Τις γλυκομίλητες τις φοβάμαι γιατι μου δίνουν την εντύπωση οτι με δουλέυουν...

ennοεις Ιn real life ετσι?
γτ απο το νετ ολοι πουλανε τσαμπουκαααααα :-*

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το θέμα με τις ελληνίδες για μένα και για ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων ανδρών έχει οριστικά τελειώσει για θέμα "γάμο,συμβίωση κλπ...".Αν κάτσει η φάση μόνο γαμήσι,τίποτε άλλο.Οι δικές μας γυναίκες είναι σαβούρες στο μυαλό και στο σώμα.Πολύ λίγες είναι οι γυναίκες εκείνες που θα συνδυάσουν εμφάνιση με μυαλό(δεν εννοώ εξυπνάδα,αλλά σπιρτάδα,σωστή κρίση,αντίληψη,λογική και όχι pool moore...).Ολοένα και συζητάμε με κάτι φιλαράκια τις συχνές εξόδους απο τη χώρα προς ανατολικό ex-block για να βρούμε γυναίκες για σοβαρά πράματα...Οι ελληνίδες είναι καμμένο χαρτί.Ας κλάψουν για τη συμφορά που θα τους βρεί,χεστήκαμε πατόκορφα.Ας κλάψουν και οι μανάδες τους που δε βρέθηκε Ο ένας μαλάκας για να την πακεταρει και να την παει στο σπίτι τους,στο "δικό τους" σπίτι.Ας κλαψουν που δε βρέθηκε Ο ένας και μοναδικός μαλάκας που θα σκάσει 15000-20000-30000 για να δεξιωθεί όλη τη σαβουροσυγγενοπαρέα στο grande party της κωλοδεξίωσης.Ας κλάψει που δε θα γίνει μάνα παρά μόνο απο "ατύχημα" και θα βλέπει δίπλα της τις ρωσίδες,τις ουκράνες,τις μολδαβές,τις πολωνές,τις σιβηριανές κλπ...να γεννούν κουτσούβελα και να αγοράζουν καροτσάκια και μπιμπελο για τα μωράκια τους δίπλα σε έναν έλληνα σοβαρό άντρα που δε θέλησε να συμβιβαστεί με το τουπέ και τα κόμπλεξ ηλιθιότητας των ελληνίδων.Τιμή και δόξα σε όσους έχουν κάνει την υπέρβαση αυτή,σε όσους θέλουν να την κάνουν και σε όσους θα το πράξουν λυτρώνοντας έτσι την ύπαρξή τους απο τα δεσμά της μαμακίασης,του τρέντυ τρόπου διαβίωσης και της μαλακισμένης ελληνικής σαβουροπραγματικότητας.Είναι "λίγοι" και χέστες παράλληλα όσοι παντρεύτηκαν ελληνίδες τα τωρινά χρόνια απο συμβιβασμό και ανασφάλεια.Να ξέρουν(τό ήξεραν ήδη μέσα τους) ότι κατέστρεψαν τον εαυτό τους χωρίς λόγο και αιτία και αποκατέστησαν πλάσματα [size=15pt]ανάξια για συντροφικότητα.[/size]Αυτή είναι η μέση ελληνική πραγματικότητα και όποιος δεν τη βλέπει είναι απλά τυφλός.

Από όλο το κατεβατό, εγώ κρατάω το bold...
Όταν κρίνω ότι βρήκα αυτήν που είναι άξια σύντροφος, δε θα κοιτάξω αν είναι Ρωσίδα, Ουκρανή, Ελληνίδα ή οτιδήποτε άλλο...Απλά θα κοιτάξω να μην την αφήσω να φύγει, παρουσιάζοντάς της τον καλό εαυτό μου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Από όλο το κατεβατό, εγώ κρατάω το bold...
Όταν κρίνω ότι βρήκα αυτήν που είναι άξια σύντροφος, δε θα κοιτάξω αν είναι Ρωσίδα, Ουκρανή, Ελληνίδα ή οτιδήποτε άλλο...Απλά θα κοιτάξω να μην την αφήσω να φύγει, παρουσιάζοντάς της τον καλό εαυτό μου...

μέχρι να το κρίνεις όμως θαχεις παρουσιάσει τον κακό σου εαυτό, κινδυνεύοντας να το χάσεις του πουλάκι μετά  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μέχρι να το κρίνεις όμως θαχεις παρουσιάσει τον κακό σου εαυτό, κινδυνεύοντας να το χάσεις του πουλάκι μετά  ;)
την μπουμπ την εξαφανισες;ή θα βγει κι αυτη σε λιγο; :think:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
το θέμα με τις ελληνίδες για μένα και για ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων ανδρών έχει οριστικά τελειώσει για θέμα "γάμο,συμβίωση κλπ...".Αν κάτσει η φάση μόνο γαμήσι,τίποτε άλλο.Οι δικές μας γυναίκες είναι σαβούρες στο μυαλό και στο σώμα.Πολύ λίγες είναι οι γυναίκες εκείνες που θα συνδυάσουν εμφάνιση με μυαλό(δεν εννοώ εξυπνάδα,αλλά σπιρτάδα,σωστή κρίση,αντίληψη,λογική και όχι pool moore...).Ολοένα και συζητάμε με κάτι φιλαράκια τις συχνές εξόδους απο τη χώρα προς ανατολικό ex-block για να βρούμε γυναίκες για σοβαρά πράματα...Οι ελληνίδες είναι καμμένο χαρτί.Ας κλάψουν για τη συμφορά που θα τους βρεί,χεστήκαμε πατόκορφα.Ας κλάψουν και οι μανάδες τους που δε βρέθηκε Ο ένας μαλάκας για να την πακεταρει και να την παει στο σπίτι τους,στο "δικό τους" σπίτι.Ας κλαψουν που δε βρέθηκε Ο ένας και μοναδικός μαλάκας που θα σκάσει 15000-20000-30000 για να δεξιωθεί όλη τη σαβουροσυγγενοπαρέα στο grande party της κωλοδεξίωσης.Ας κλάψει που δε θα γίνει μάνα παρά μόνο απο "ατύχημα" και θα βλέπει δίπλα της τις ρωσίδες,τις ουκράνες,τις μολδαβές,τις πολωνές,τις σιβηριανές κλπ...να γεννούν κουτσούβελα και να αγοράζουν καροτσάκια και μπιμπελο για τα μωράκια τους δίπλα σε έναν έλληνα σοβαρό άντρα που δε θέλησε να συμβιβαστεί με το τουπέ και τα κόμπλεξ ηλιθιότητας των ελληνίδων.Τιμή και δόξα σε όσους έχουν κάνει την υπέρβαση αυτή,σε όσους θέλουν να την κάνουν και σε όσους θα το πράξουν λυτρώνοντας έτσι την ύπαρξή τους απο τα δεσμά της μαμακίασης,του τρέντυ τρόπου διαβίωσης και της μαλακισμένης ελληνικής σαβουροπραγματικότητας.Είναι "λίγοι" και χέστες παράλληλα όσοι παντρεύτηκαν ελληνίδες τα τωρινά χρόνια απο συμβιβασμό και ανασφάλεια.Να ξέρουν(τό ήξεραν ήδη μέσα τους) ότι κατέστρεψαν τον εαυτό τους χωρίς λόγο και αιτία και αποκατέστησαν πλάσματα ανάξια για συντροφικότητα.Αυτή είναι η μέση ελληνική πραγματικότητα και όποιος δεν τη βλέπει είναι απλά τυφλός.
Συμφωνώ πάθος αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι. Υπάρχουν και καλά κορίτσια στην Ελλάδα. Συμφωνώ ότι είναι μειοψηφία της μειοψηφίας , αλλά υπάρχουν

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

το θεμα ειναι αυτος που θα εχεις διπλα σου να μεινει ειτε δειξεις τον καλο ειτε τον κακο εαυτο σου, δεν ειναι ολα μελι γαλα, αντρες-γυναικες εχουμε ιδιοτροπιες και αποθυμενα που κατα καιρους βγαινουν στην επιφανεια

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Δεν με εννοάς..Δεν παρουσιάζω τον κακό μου ευατό, δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο, αλλά και άλλες αποχρώσεις λιγότερο χτυπητές...
Παρουσιάζω τον καθημερινό μου εαυτό, όπως πιστεύω όλοι οι άνθρωποι, με μέτρο και ευπρέπεια, όπως "προγραμματίστηκα" κοινωνικά τόσα χρόνια στα περιβάλλοντα που έζησα...Πρέπει κατ' ανάγκη αυτό, από τη στιγμή που δεν είναι το καλύτερο που διαθέτω, να είναι "κακό";
Απλά, την καλύτερη ουσία του εαυτού μου, τη φυλάω για κάτι που θα με εμπνεύσει ως ξεχωριστο, και το τελευταίο που θα εξετάσω τότε, θα είναι η καταγωγή...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν με εννοάς..Δεν παρουσιάζω τον κακό μου ευατό, δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο, αλλά και άλλες αποχρώσεις λιγότερο χτυπητές...
Παρουσιάζω τον καθημερινό μου εαυτό, όπως πιστεύω όλοι οι άνθρωποι, με μέτρο και ευπρέπεια, όπως "προγραμματίστηκα" κοινωνικά τόσα χρόνια στα περιβάλλοντα που έζησα...Πρέπει κατ' ανάγκη αυτό, από τη στιγμή που δεν είναι το καλύτερο που διαθέτω, να είναι "κακό";
Απλά, την καλύτερη ουσία του εαυτού μου, τη φυλάω για κάτι που θα με εμπνεύσει ως ξεχωριστο, και το τελευταίο που θα εξετάσω τότε, θα είναι η καταγωγή...

οκ σε νιώθω, έχω πέσει προσωπικά σε τέτοια λάθη στο παρελθόν γιαυτό βιάστηκα να σχολιάσω *P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το θεμα ειναι αυτος που θα εχεις διπλα σου να μεινει ειτε δειξεις τον καλο ειτε τον κακο εαυτο σου, δεν ειναι ολα μελι γαλα, αντρες-γυναικες εχουμε ιδιοτροπιες και αποθυμενα που κατα καιρους βγαινουν στην επιφανεια

Τον άνθρωπο που μας αποδεικνύει πως μας αγαπάει, δεν τον εξευτελίζουμε γιατί κάπου διαβάσαμε ότι "έτσι κάνουν οι άντρες και οι μάγκες", αλλά προσπαθούμε να ανταποδώσουμε...

οκ σε νιώθω, έχω πέσει προσωπικά σε τέτοια λάθη στο παρελθόν γιαυτό βιάστηκα να σχολιάσω *P
:thumbsup: :bounce-glasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
kayte σημερα εισαι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: