Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα εγω ειμαι αντιπαθης εσυ απλα μαλακας....εχει διαφορες....ψαξτες μονος σου....

για να σε βοηθησω εγω θελω και ειμαι αντιπαθης εσυ δεν θελεις να εισαι μαλαξ αλλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως...αντε τα υπολοιπα μονος σου....
καλα το πας για να γινεις μοντ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το θέμα με τις ελληνίδες για μένα και για ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων ανδρών έχει οριστικά τελειώσει για θέμα "γάμο,συμβίωση κλπ...".Αν κάτσει η φάση μόνο γαμήσι,τίποτε άλλο.Οι δικές μας γυναίκες είναι σαβούρες στο μυαλό και στο σώμα.Πολύ λίγες είναι οι γυναίκες εκείνες που θα συνδυάσουν εμφάνιση με μυαλό(δεν εννοώ εξυπνάδα,αλλά σπιρτάδα,σωστή κρίση,αντίληψη,λογική και όχι pool moore...).Ολοένα και συζητάμε με κάτι φιλαράκια τις συχνές εξόδους απο τη χώρα προς ανατολικό ex-block για να βρούμε γυναίκες για σοβαρά πράματα...Οι ελληνίδες είναι καμμένο χαρτί.Ας κλάψουν για τη συμφορά που θα τους βρεί,χεστήκαμε πατόκορφα.Ας κλάψουν και οι μανάδες τους που δε βρέθηκε Ο ένας μαλάκας για να την πακεταρει και να την παει στο σπίτι τους,στο "δικό τους" σπίτι.Ας κλαψουν που δε βρέθηκε Ο ένας και μοναδικός μαλάκας που θα σκάσει 15000-20000-30000 για να δεξιωθεί όλη τη σαβουροσυγγενοπαρέα στο grande party της κωλοδεξίωσης.Ας κλάψει που δε θα γίνει μάνα παρά μόνο απο "ατύχημα" και θα βλέπει δίπλα της τις ρωσίδες,τις ουκράνες,τις μολδαβές,τις πολωνές,τις σιβηριανές κλπ...να γεννούν κουτσούβελα και να αγοράζουν καροτσάκια και μπιμπελο για τα μωράκια τους δίπλα σε έναν έλληνα σοβαρό άντρα που δε θέλησε να συμβιβαστεί με το τουπέ και τα κόμπλεξ ηλιθιότητας των ελληνίδων.Τιμή και δόξα σε όσους έχουν κάνει την υπέρβαση αυτή,σε όσους θέλουν να την κάνουν και σε όσους θα το πράξουν λυτρώνοντας έτσι την ύπαρξή τους απο τα δεσμά της μαμακίασης,του τρέντυ τρόπου διαβίωσης και της μαλακισμένης ελληνικής σαβουροπραγματικότητας.Είναι "λίγοι" και χέστες παράλληλα όσοι παντρεύτηκαν ελληνίδες τα τωρινά χρόνια απο συμβιβασμό και ανασφάλεια.Να ξέρουν(τό ήξεραν ήδη μέσα τους) ότι κατέστρεψαν τον εαυτό τους χωρίς λόγο και αιτία και αποκατέστησαν πλάσματα ανάξια για συντροφικότητα.Αυτή είναι η μέση ελληνική πραγματικότητα και όποιος δεν τη βλέπει είναι απλά τυφλός.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παθος δε θα εξετασω αυτα που λες..η γνωμη σου ειναι αλλωστε..
απλα μην νομιζεις οτι ειναι πολλοι αυτοι που παντρευονται κοπελες απο αλλες χωρες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εκτος απο τα μελη του μπουρδελα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)