Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φίλε δεν ξέρεις τι ζώα έχω συναντήσει στην ζωή μου. Βασικα η ξεφτύλα του ψευτομοντέρνου Έλληνάρα είναι οτι προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείχνει πόσο πιο γαμάτος είναι απο τους άλλους. Και ο τρόπος φυσικά είναι να δείχνει πόσο μεγάλος γαμιάς είναι. Ολα για αυτόν είναι θέμα ανταγωνισμού: καλύτερο αμάξι, καλύτερο κινητό, καλύτερη γκόμενα, να δεί πρώτος τις καινούριες ταινίες (πρίν κάν γυριστούν!!) να κάτσει πρώτο τραπέζι πίστα (είχα άτομο στο στρατο που περιφανευόταν για το γεγονός οτι αμα δεν έχει τραπέζι φάτσα στην πίστα, τα σκάει στον υπέυθυνο για να σηκώσει άλλους ώστε να κάτσει εκείνος.  :grin:) κ.α. Φυσικά οτι αγνοεί (πχ βιβλία, επιστήμη κ.α.) το ειρωνέυεται αφού ξέρει οτι σε εκείνο το γήπεδο δεν φτουράει. Μιλάμε για ξεφτυλισμένα γελοίους τύπους που γκρινιάζουν και κλαίγονται με την πρώτη ευκαιρία. Κάτι τέτοια ζώα έχουν κάνει τις Ελληνίδες έτσι όπως είναι... :rolleyes:
+10000000

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι κατι αλλο σκεφτομουν αλλα εγω ειμαι και αρρεν...εσυ ως θηλυ τι σκεφτεσαι;
ΕΠΕΙΔΗ δεν μεγαλωσα εχοντας τη μανα μου να μου λεει"κοιτα να βρεις ενα καλο παιδι να παντρευτεις,να σε εχει βασιλισσα" δεν ψοφαω για γαμο αλλα ουτε και τον σιχαινομαι κιολας.ειμαι καπου στη μεση.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
πρέπει κάποια μέρα να γράψω βιβλίο με τις μούφες που έχω ακούσει κατα καιρούς. Πάντως κορυφαία ατάκα είχε πεί ένας βλάκας στο ναυτικό. Μας έλεγε οτι αυτός και ο αδελφός του γαμούσαν ταυτόχρονα στο σπίτι δύο διαφορετικές γκόμενες (μία σε κάθε δωμάτιο) ενώ οι γονείς τους ήταν στην κρεβάτοκάμαρα χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα. Οπότε ο θέουλας για να δείξει πόσο γαμάτος είναι λέει "εγώ γαμάω και ο πατέρας μου κάνει τσιγάρο..."

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΕΠΕΙΔΗ δεν μεγαλωσα εχοντας τη μανα μου να μου λεει"κοιτα να βρεις ενα καλο παιδι να παντρευτεις,να σε εχει βασιλισσα" δεν ψοφαω για γαμο αλλα ουτε και τον σιχαινομαι κιολας.ειμαι καπου στη μεση.
αρραβωνα; :think: :smitten:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ΕΓΩ απαντω σοβαρα κι εσυ με δουλευεις! >:( :s&m_1: :s&m_1:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

άμα σε έχει απλά σαν βαρώνη συμβιβάζεσαι;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
baroness-final-small.jpg

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Βασικά ο γάμος σήμερα συμφέρει τις γυναίκες,οπότε οι άντρες τον αποφεύγουν.Γιατί να παντρευτείς όταν μπορείς να προσθέτεις όλο και περισσότερα μωρά στις συλλογές σου?
Είναι αυτό που λένε το σύνδρομο του Πήτερ Παν.Αφού οι γυναίκες αντροποιήθηκαν με το φεμινισμό και γαμιούνται όπως λάχει,γίναμε και οι άνδρες παιδικώς ανεύθυνοι και τον καρφώνουμε όπου να'ναι.
Not bad.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ωραία. Εσύ θα είσαι η Βαρώνη και εγώ μπορώ να γίνω ο G.I.Joe σου... :argue:

gi-joe-snake-eyes-figure-original.jpg

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βασικά ο γάμος σήμερα συμφέρει τις γυναίκες,οπότε οι άντρες τον αποφεύγουν?Γιατί να παντρευτείς όταν μπορείς να προσθέτεις όλο και περισσότερα μωρά στις συλλογές σου?
Είναι αυτό που λένε το σύνδρομο του Πήτερ Παν.Αφού οι γυναίκες αντροποιήθηκαν με το φεμινισμό και γαμιούνται όπως λάχει,γίναμε και οι άνδρες παιδικώς ανεύθυνοι και τον καρφώνουμε όπου να'ναι.
Not bad.

Δεν είναι για όλους οι "συλλογές" :rockon:

Οπότε κάποιοι, μάλλον από έλλειψη ... συλλογής, κάνουν σαν τρελοί να παντρευτούν τη μία και μοναδική που γνώρισαν και τους έκατσε... :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
dawn! αχαχα!!!! οκ,its a deal! :-* :-* :grin:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δεν είναι για όλους οι "συλλογές" :rockon:

Οπότε κάποιοι, μάλλον από έλλειψη ... συλλογής, κάνουν σαν τρελοί να παντρευτούν τη μία και μοναδική που γνώρισαν και τους έκατσε... :think:

Αυτό είναι κατάντια.Αν ήταν τουλάχιστον παρθένα.Αλλά αυτό το είδος σχεδόν έχει εξαφανιστεί.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτό είναι κατάντια.Αν ήταν τουλάχιστον παρθένα.Αλλά αυτό το είδος σχεδόν έχει εξαφανιστεί.

Ρίξε μια ματιά γύρω σου...
Σου φαίνονται πολλοί αυτοί που κάνουν συλλογή από μουνιά;
Δε νομίζω...
Αντίθετα, πολλοί είναι οι εντελώς (μα εντελώς) αγάμητοι, ιδίως στις τάξεις των  "σπουδαγμένων"...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ρίξε μια ματιά γύρω σου...
Σου φαίνονται πολλοί αυτοί που κάνουν συλλογή από μουνιά;
Δε νομίζω...
Αντίθετα, πολλοί είναι οι εντελώς (μα εντελώς) αγάμητοι, ιδίως οι "σπουδαγμένοι"...

Ναι,ρε γαμώτο.Πέφτει πολλή αγαμία.Βασικά κατά τη γνώμη μου είναι μέχρι να γαμήσεις την πρώτη.Μετά την πρώτη είναι όλα πολύ πιο εύκολα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom