Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ με τους γονείς και τις συντάξεις και πάλι ζορίζονται.Φαντάσου να'σαι μόνο μ'ένα ψωρομισθο του χιλιάρικου ή κάτω
Γνωστή μου παντρεμένη έχει μετατρέψει τον σύζυγό της σε κουμπαρά γουρουνάκι. Τον έχει μόνο για "φέρε". Ο τύπος έχει κλαταρει πια. Όλη μέρα με το χέρι στην τσέπη είναι, έχει κάνει μια κοιλιά σαν αερομπαλα θαλάσσης και διαρκώς τον βρίζουν σπίτι γυναίκα και κόρες (wannabe πουτάνες). Ρε φίλε αυτά να βλέπεις και να δοξάζεις τον Θεό που γλυτώσαμε. 95% οι παντρεμένοι είναι όλοι ήρωες.

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Γάμος τη σήμερον ημέρα σημαίνει σπονσορας.
Με ή χωρίς παιδιά όλες τηνίδια τσίχλα μασουλανε.
Απλά ψάχνουν το κορόιδο που θα τις θρέφει όλες, κ έχουν κ τα τυχερά τους, με ή άνευ σχέσεως.
Οι άντρες απ την άλλη μεριά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σταθερό μεροκάματο και το μέλλον είναι αβέβαιο τι θα θρέψουν ;
Εδώ δεν βγαίνουν τα γαμησιατικα του μηνου θα βάλουμε και οικογένεια ή καμιά ψευτομυξοπαρθενα στο κεφάλι μας, γιατί ;;;;
Για να έχει ο φιλότιμος να λέει ότι βρήκε κάποια κοπέλα που είναι καλή και αξίζει.....
Νταξ, άμα είναι έτσι να πω κ γω το άλλο με τον Τοτό.....
Αυτές τα κάμανε έτσι τα πράγματα, τώρα ας τα επωμιστούν.....
Ξεφτιλιζονται για μία ανεξαρτησία και μία ελευθερία λόγου κ θέλουν και τα ρέστα τώρα....
Τώρα....
Το Μπουλο μόνο θα πάρουν
Χρατς Χρουτς !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Γνωστή μου παντρεμένη έχει μετατρέψει τον σύζυγό της σε κουμπαρά γουρουνάκι. Τον έχει μόνο για "φέρε". Ο τύπος έχει κλαταρει πια. Όλη μέρα με το χέρι στην τσέπη είναι, έχει κάνει μια κοιλιά σαν αερομπαλα θαλάσσης και διαρκώς τον βρίζουν σπίτι γυναίκα και κόρες (wannabe πουτάνες). Ρε φίλε αυτά να βλέπεις και να δοξάζεις τον Θεό που γλυτώσαμε. 95% οι παντρεμένοι είναι όλοι ήρωες.

Δεν πειράζει τύπε...

Αφού δεν είναι μόνος σαν την καλαμιά...και κάνει όνειρα για τις πουτάνες κόρες του...μια χαρά είναι :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Από τα 16-30 τους αρέσουν τα κακά αγόρια. Ύστερα που περνάει ο χρόνος και 30ριζουν, χτυπάει το βιολογικό ρολόι, σύν η πίεση από την οικογένεια, το περιβάλλον, βάλε και ότι κυκλοφορούν πιο νέες γκόμενες, έρχονται δηλαδή οι επόμενες και ξαφνικά ψάχνουν το καλό παιδί, σταθερό, για ταβέρνες, ήσυχα νησιά και ηλιοβασιλέματα, ενώ τις έχουν περάσει όλοι οι χειρότεροι όταν ήταν νέες.
Κάπως έτσι, κρύβοντας πάντα με πόσους έχουν γαμηθει, ψάχνουν το καλό παιδί σε γάμους, βαφτίσια, μαζώξεις, εξόδους κτλπ.
Μαλακές είμαστε να πάρουμε τέτοια γκόμενα; Την έχουν γαμησει πόσοι, την έχουν παρατήσει πόσοι, έχει κάνει εκτρώσεις, χάπι επόμενης ημέρας, παρτούζες, ψυχολογικά απ' όλα αυτά κτλπ.
Ποτέ δεν λένε τον πραγματικό αριθμό με πόσους έχουν κοιμηθεί αλλά το καταλαβαίνουμε από τα μάτια,τους τρόπους και το πώς φέρεται μια γυναίκα.

Θα βρεθούν όμως οι μαλάκες να τις πάρουν.Άπειροι οι απελπισμένοι μετά τα 30 με το δαχτυλίδι στο χέρι...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Συγκρίνεις τους ανθρώπους με τους καθυστερημένους;
Ναι μονο που σε λιγα χρονια η χωρα σου δε θα υπαρχει απο την υπογεννητικοτητα και αυτοι που λες σκουπιδια θα εχουν κυριευσει ολο τον κοσμο

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση στη χώρα, οι νεοι 25 - 30 χρονών που δουλεύουν για 600 ευρώ είναι αδύνατο να παντρευτούν..αλλά και χίλια να περνει έκαστος πάλι είναι δύσκολο..
Για όλα αυτά φταίει η πολιτεία..
Ο γάμος και η "φυσιολογική ζωή" εδώ και καιρό είναι προνόμιο των πλουσίων..
Ένταξη, τι να κάνουμε..έτσι είναι οι εποχές αυτές..
Κάποια στιγμή ίσως αλλάξουν όλα αυτά..
Η κυβέρνηση θα φέρει ανάπτυξη και θα αυξήσει τους μισθούς..
Ζητώ η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία..

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση στη χώρα, οι νεοι 25 - 30 χρονών που δουλεύουν για 600 ευρώ είναι αδύνατο να παντρευτούν..αλλά και χίλια να περνει έκαστος πάλι είναι δύσκολο..
Για όλα αυτά φταίει η πολιτεία..
Ο γάμος και η "φυσιολογική ζωή" εδώ και καιρό είναι προνόμιο των πλουσίων..
Ένταξη, τι να κάνουμε..έτσι είναι οι εποχές αυτές..
Κάποια στιγμή ίσως αλλάξουν όλα αυτά..
Η κυβέρνηση θα φέρει ανάπτυξη και θα αυξήσει τους μισθούς..
Ζητώ η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία..
Τύπε τα έχουμε ξαναπει, όσοι δουλεύουν για 600 ευρώ έχουν τον παράγοντα οικογένεια από πίσω, ουσιαστικά το κάνουν από χόμπι.
Με αυτά τα λεφτά και χωρίς άλλη πηγή εισοδήματος οριακά συντηρείς ένα ενοικιαζόμενο, δε μιλάμε να φας και να βγεις έξω. Όταν οι γονείς τα τινάξουν, μετά τα τινάζουν και τα τέκνα ή το ρίχνουν στα ψυχοφάρμακα. Εν τω μεταξύ σε τέτοιες δουλειές του ποδαριού δε νομίζω οτι έχει μείνει Έλληνας που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Πάκη ή τον Μπάγκλα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Καλύτερα μόνος απ'το να κάνω το σκατό μου παξιμάδι
Ε καλα οτι νιωθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι συντάξεις παίρνουν αυτοί οι γονείς ;
απο 1500 εως και 4500 φιλε,ο Κουλης τους στηριζει ακομα !!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Από τα 16-30 τους αρέσουν τα κακά αγόρια. Ύστερα που περνάει ο χρόνος και 30ριζουν, χτυπάει το βιολογικό ρολόι, σύν η πίεση από την οικογένεια, το περιβάλλον, βάλε και ότι κυκλοφορούν πιο νέες γκόμενες, έρχονται δηλαδή οι επόμενες και ξαφνικά ψάχνουν το καλό παιδί, σταθερό, για ταβέρνες, ήσυχα νησιά και ηλιοβασιλέματα, ενώ τις έχουν περάσει όλοι οι χειρότεροι όταν ήταν νέες.
Κάπως έτσι, κρύβοντας πάντα με πόσους έχουν γαμηθει, ψάχνουν το καλό παιδί σε γάμους, βαφτίσια, μαζώξεις, εξόδους κτλπ.
Μαλακές είμαστε να πάρουμε τέτοια γκόμενα; Την έχουν γαμησει πόσοι, την έχουν παρατήσει πόσοι, έχει κάνει εκτρώσεις, χάπι επόμενης ημέρας, παρτούζες, ψυχολογικά απ' όλα αυτά κτλπ.
Ποτέ δεν λένε τον πραγματικό αριθμό με πόσους έχουν κοιμηθεί αλλά το καταλαβαίνουμε από τα μάτια,τους τρόπους και το πώς φέρεται μια γυναίκα.
σωστος!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εγω βλεπω πολλους 30-40 χωρις συντροφο και χωρις παιδια
Και αντρες και γυναικες
Ειναι πραγματικα πολυ θλιβερο
Χωρις παιδια μετα τα 35 η ζωη ειναι ανουσια
Ακομα και η σχεση ερωτικη ειναι δυσκολη αν δεν εχεις το παιδι να σε κραταει
Φαγανε ολοι το παραμυθι οτι "το παιδι σου στερει τη ζωη και τη διασκεδαση"
Ποια ζωη και ποια διασκεδαση μετα τα 35; λες και εισαι καθε βραδυ στα κλαμπ και στα παρτυ
Αν δεν εχεις το παιδι να σου δινει δυναμη και κουραγιο και ελπιδα για το μελλον δεν εχεις τιποτα

Σωστός.

Όταν φτάσεις τα 60-70 και δεν έχεις παιδιά θα είναι η πιο επίπονη ζωή που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Έχεις δει ηλικιωμένους να κλαίνε με λυγμούς που δε κατάφεραν να κάνουν παιδιά και τι νόημα είχε η ζωή που πέρασε σαν νεράκι και δεν ακούμπησε.

Αυτοί που λένε ελεύθερος και διασκέδαση για πάντα είναι εγωιστικά κυριως ατομακια που έχουν πληγωθεί στη ζωή τους δεν έχουν βρει την άκρη και ακόμα ζουν την αιώνια εφηβία τους και πάνε βλέποντας και απλά περνάνε τα χρόνια.

Ότι αρπάξει η κώλος τους τώρα τελείως ηδονιστικα δε τους νοιάζει η μακροχρονη ευτυχία τους και να έχουν ένα νόημα αλλά σου λένε "τώρα είναι η ζωη" "στα 70 τι να το κανω" κλπ

Είναι το αντίστοιχο αυτών που δούλευαν μαύρα και λέγαν μια ζωή δε θα πάρουμε σύνταξη ποτέ γιατί να πληρωνω και έκλαιγαν όταν έφτασε να παίρνουν 600 σύνταξη.

Το τι θα αφήσεις πίσω και τι μετάνοιες και πόση ηρεμία θα έχεις στα τελευταία σου είναι ίσως το πιο σημαντικό της ζωής και όχι εάν είχες 10 δυσκολίες και 5 χωρισμούς όταν ήσουν στη κορυφή του βίου σου.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Επισημαίνω για ακόμη μια φορά ότι ο κανόνας "ότι λέει ο subzero το ανάποδο" είναι άχαστος.

Όταν έχεις βρει τον πάτο τότε τα πράγματα είναι εύκολα. Απλά πας αντίθετα με τον πάτο και θα πέφτεις σχεδόν πάντα μέσα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σωστός.

Όταν φτάσεις τα 60-70 και δεν έχεις παιδιά θα είναι η πιο επίπονη ζωή που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Έχεις δει ηλικιωμένους να κλαίνε με λυγμούς που δε κατάφεραν να κάνουν παιδιά και τι νόημα είχε η ζωή που πέρασε σαν νεράκι και δεν ακούμπησε.

Αυτοί που λένε ελεύθερος και διασκέδαση για πάντα είναι εγωιστικά κυριως ατομακια που έχουν πληγωθεί στη ζωή τους δεν έχουν βρει την άκρη και ακόμα ζουν την αιώνια εφηβία τους και πάνε βλέποντας και απλά περνάνε τα χρόνια.

Ότι αρπάξει η κώλος τους τώρα τελείως ηδονιστικα δε τους νοιάζει η μακροχρονη ευτυχία τους και να έχουν ένα νόημα αλλά σου λένε "τώρα είναι η ζωη" "στα 70 τι να το κανω" κλπ

Είναι το αντίστοιχο αυτών που δούλευαν μαύρα και λέγαν μια ζωή δε θα πάρουμε σύνταξη ποτέ γιατί να πληρωνω και έκλαιγαν όταν έφτασε να παίρνουν 600 σύνταξη.

Το τι θα αφήσεις πίσω και τι μετάνοιες και πόση ηρεμία θα έχεις στα τελευταία σου είναι ίσως το πιο σημαντικό της ζωής και όχι εάν είχες 10 δυσκολίες και 5 χωρισμούς όταν ήσουν στη κορυφή του βίου σου.
αν ο αλλος δεν εχει ζησει κυριολεκτικα τιποτα σχεδον μεχρι τα 30 του λογικο να σκεφτεται ετσι,γεματος στα απωθημενα ειναι.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Γάμος και παιδιά πριν τα 35-40 με τίποτα κατά τη γνώμη μου,είναι θέμα χαρακτήρα. Πρέπει να είσαι ώριμος κι εσύ και η άλλη για να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο.
Μόνο που μετά το ώριμος έρχεται το σάπιος...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
αν ο αλλος δεν εχει ζησει κυριολεκτικα τιποτα σχεδον μεχρι τα 30 του λογικο να σκεφτεται ετσι,γεματος στα απωθημενα ειναι.
Ναι.

Εάν το προσέξεις οποίος μένει μόνος μετά τα 40-50 είναι ένας έφηβος σε σώμα μεσήλικα με την κακη έννοια.

Οι ποδοσφαιριστές που τα έχουν ζήσει όλα και έχουν λύσει το βιοποριστικό τους παντρεύονται στα 25. Γιατί τι άλλο έχουν να κάνουν; Να βγαίνουν στα 50 τους με τη lambo και να πηδάνε τη 251η bimbo?

Αυτά τα κυνήγια και αυτές οι χάρες είναι για τους κυριολεκτικά πεινασμένους και αγάμητους.

Βλέπε subzero δεν έχει περάσει μια μέρα που να μην αναφέρεται στις γυναίκες σκέψου πόσο έλλειψη και πόσο στερημένος είναι. Θα μείνει αιώνια καρφωμένος στο ίδιο σημείο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Επισημαίνω για ακόμη μια φορά ότι ο κανόνας "ότι λέει ο subzero το ανάποδο" είναι άχαστος.

Όταν έχεις βρει τον πάτο τότε τα πράγματα είναι εύκολα. Απλά πας αντίθετα με τον πάτο και θα πέφτεις σχεδόν πάντα μέσα.

Εσυ ρε ψυχάκια με τη σκέψη μου κοιμάσαι και ξυπνάς;Όλο για μένα γράφεις

Μήπως βαράς και μαλακία μαζί μου;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ναι.

Εάν το προσέξεις οποίος μένει μόνος μετά τα 40-50 είναι ένας έφηβος σε σώμα μεσήλικα με την κακη έννοια.

Οι ποδοσφαιριστές που τα έχουν ζήσει όλα και έχουν λύσει το βιοποριστικό τους παντρεύονται στα 25. Γιατί τι άλλο έχουν να κάνουν; Να βγαίνουν στα 50 τους με τη lambo και να πηδάνε τη 251η bimbo?

Αυτά τα κυνήγια και αυτές οι χάρες είναι για τους κυριολεκτικά πεινασμένους και αγάμητους.

Βλέπε subzero δεν έχει περάσει μια μέρα που να μην αναφέρεται στις γυναίκες σκέψου πόσο έλλειψη και πόσο στερημένος είναι. Θα μείνει αιώνια καρφωμένος στο ίδιο σημείο.
καλα και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι μην νομιζεις,και δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι εχω απωθημενα.υπαρχει προσπαθεια βεβαια να ξεκολλησω αλλα τοσα χρονια που εβλεπα τη ζωη να περναει μπροστα μου και να ζουν ολοι την ζωαρα και εγω να λιωνω στη μαλακια,αλλα ποσο καλα να ζησεις μετα για να αναπληρωσεις το χαμενο κενο χρονων;δεν γινεται.

πραγματι οι ποδοσφαιριστες νοικοκυρευονται πολυ νωρις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
καλα και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι μην νομιζεις,και δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι εχω απωθημενα.υπαρχει προσπαθεια βεβαια να ξεκολλησω αλλα τοσα χρονια που εβλεπα τη ζωη να περναει μπροστα μου και να ζουν ολοι την ζωαρα και εγω να λιωνω στη μαλακια,αλλα ποσο καλα να ζησεις μετα για να αναπληρωσεις το χαμενο κενο χρονων;δεν γινεται.

πραγματι οι ποδοσφαιριστες νοικοκυρευονται πολυ νωρις

Ζηλεύεις δηλαδή τον ποδοσφαιριστή που ενώ μπορεί να γαμάει ότι κινείται,παντρεύεται στα 20;:think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Δε γινεται στην Ελλαδα. Γινεται ευκολα σε αλλες χωρες, (Ασια, Λατινικη Αμερικη)

Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ζηλεύεις δηλαδή τον ποδοσφαιριστή που ενώ μπορεί να γαμάει ότι κινείται,παντρεύεται στα 20;:think:
οχι,σε μια διαπιστωση συμφωνησα.βεβαια εξαρταται και τον ποδοσφαιριστη,δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις στην ελλαδα που παικτες τα κανανε μανταρα οικονομικα και μετα την καριερα τους γινονται αφραγκοι και χρεωμενοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε γινεται στην Ελλαδα. Γινεται ευκολα σε αλλες χωρες, (Ασια, Λατινικη Αμερικη)

Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη
ανατολικη ευρωπη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom