Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Οχι πλεονανατολικη ευρωπη;
Οχι πλεονανατολικη ευρωπη;
αλλα τοσα χρονια που εβλεπα τη ζωη να περναει μπροστα μου και να ζουν ολοι την ζωαρα και εγω να λιωνω στη μαλακια,αλλα ποσο καλα να ζησεις μετα για να αναπληρωσεις το χαμενο κενο χρονων;δεν γινεται.
Προφανως ρε βλακα οταν στα 25 εχει γαμησει 300 8-9ρια και ζει την απολυτη δοξα με 10 εκατομμυρια στη τραπεζα τι να του πει.Ζηλεύεις δηλαδή τον ποδοσφαιριστή που ενώ μπορεί να γαμάει ότι κινείται,παντρεύεται στα 20;
καλα και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι μην νομιζεις,και δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι εχω απωθημενα.υπαρχει προσπαθεια βεβαια να ξεκολλησω αλλα τοσα χρονια που εβλεπα τη ζωη να περναει μπροστα μου και να ζουν ολοι την ζωαρα και εγω να λιωνω στη μαλακια,αλλα ποσο καλα να ζησεις μετα για να αναπληρωσεις το χαμενο κενο χρονων;δεν γινεται.
πραγματι οι ποδοσφαιριστες νοικοκυρευονται πολυ νωρις
Μεχρι να σε ξεπαρθενιασω και να μη καις 50ρικα που δεν εχεις στις βιζιτες.Εσυ ρε ψυχάκια με τη σκέψη μου κοιμάσαι και ξυπνάς;Όλο για μένα γράφεις
Μήπως βαράς και μαλακία μαζί μου;
αρα δεν πιστευεις και εσυ στα "χαμενα χρονια" και θεωρεις ότι όποτε ξεκινήσει το χόρτασμα είναι καλοδεχούμενο.πίστευα ότι το χόρτασμα στο γκομενικό και τις εμπειρίες όσο νωριτερα αρχίζει τοσο καλύτερα.Τα απωθυμενα και στο λεω μετα λογου γνωσεως δεν αφορουν ποσοτητα.
Δεν ειναι οτι εαν πας με 100 θα σου φυγουν τα απωθυμενα γιατι μπορει να πηγαινεις με 100 ιδια 7ρια και εσυ να εχεις απωθυμενο να πας με μοντελο η να κανεις τριο.
Μπορει να πας με 20 στη ζωη σου αλλα να ειναι με τους δικους σου ορους, να εχεις εσυ τον ελεγχο, να σε γουσταρουν και να σε παρακαλανε και να νιωθεις μεσα σου χορτατος.
Η τυπικη απαντηση η οποια ειναι αληθης ειναι οτι τα παντα ειναι στο μυαλο σου. Δεν υπαρχουν απωθυμενα και προσδοκιες εσυ τα εχεις χτισει στο μυαλο σου.
Δεν πειράζει τύπε...
Αφού δεν είναι μόνος σαν την καλαμιά...και κάνει όνειρα για τιςπουτάνεςκόρες του...μια χαρά είναι
Οχι ρε ουτε καν.αρα δεν πιστευεις και εσυ στα "χαμενα χρονια" και θεωρεις ότι όποτε ξεκινήσει το χόρτασμα είναι καλοδεχούμενο.πίστευα ότι το χόρτασμα στο γκομενικό και τις εμπειρίες όσο νωριτερα αρχίζει τοσο καλύτερα.
πολυ αισιοδοξο το παραδειγμα που φερνεις,μακαρι να πλησιασω εστω και λιγο σε αυτο,φυσικα με σκληρη δουλεια και αλλαγη στη ζωη οπως σωστα γραφεις στο τελος και οχι να κλαιγομαι μονο στο μπουΟχι ρε ουτε καν.
Γιατι τι ειναι αμα το κανεις μικρος παιρνεις το χρυσο βραβειο και σου χτιζουμε αδριαντα?
Ισα ισα μεγαλυτερος εχει μεγαλυτερη απολαυση και παιζεις με μεγαλυτερη γκαμα γυναικων και πιο ποιοτικα.
Ξερω ατομο προσωπικα ειχε παει με μια μεχρι τα 27 και μεχρι τα 30 ειχε πανω απο 50 και πολυ δυνατες που γι αυτον ηταν μεγαλο αλμα.
Αλλα αλλαξε τη ζωη του δεν εχανε το φιλοσοφο πανεξυπνηδη με θεωριες της πουτσας. Ηξερε οτι ηταν σκεπαρνι και αλλαξε ολοκληρος απο εμφανιση, ντυσιμο μεχρι κινησεις παρεες κλπ.
ποσο εισαι?πολυ αισιοδοξο το παραδειγμα που φερνεις,μακαρι να πλησιασω εστω και λιγο σε αυτο,φυσικα με σκληρη δουλεια και αλλαγη στη ζωη οπως σωστα γραφεις στο τελος και οχι να κλαιγομαι μονο στο μπου
26ποσο εισαι?
ε δεν εισαι και παιδι στα 26,αλλοι στα 26 εχουν ζησει οσα εγω δεν προκειται σε 3 ζωεςΠλάκα κάνεις ρε τύπε;Και κλαίγεσαι;
Εγώ νομιζα εισαι κανα 46
ε δεν εισαι και παιδι στα 26,αλλοι στα 26 εχουν ζησει οσα εγω δεν προκειται σε 3 ζωες
Μας κανεις πλακα?
καποια απο αυτα που αναφερες τα άρχισα ήδη,για να δουμε.Μας κανεις πλακα?
Τωρα μεχρι τα 35 σου ειναι η ολο το peak σου.
Τι ηθελες να γαμας οτι κινειται στα 26 σου?
Κατ'αρχας θα σου πω ενα μεγαλο μυστικο
Απο τα 23-28 γυναικες ειναι πιο απαιτητικες και πιο δυσκολες και θελουν να της προσφερεις. Ειναι στο βιολογικο peak τους.
Και ειναι πιο ευκολο εαν εισαι μεγαλυτερος τους παρα συνομιληκος.
Εχουν καυλαντισει απο μικρες και ψαχνουν να βρουν τον σχεσακια.
Στα 18 -22 πανε με το συναισθημα, την ομορφια και το bad boy για να ζησουν τις εμπειριες. Αρα ειναι ταξεις μεγεθους πιο ευκολο για σεξ.
Εγω θα πηγαινα σε αυτο το target group στη ηλικια σου.
Και μετα τα 30 ειναι πιο ευκολες και κατασταλλαγμενες για σεξ.
Εχεις πολλα χρονια μπροστα σου.
Κοβεις αμεσα παρεες τυπου subzero που θεωρητικολογουν ωντας αγαμητοι για να δικαιολογησουν τη κατασταση τους. Πλησιαζεις και ακους ατομα που βλεπεις οτι εχουν αποτελεσματα και επιτυχιες. Θελεις να εχεις αποτελεσματα η να νιωθεις καλα οπως εισαι?
Κανεις πολλες παρεες τωρα που εισαι ακομα μικρος πριν σε φαει η εργασια και γινεις μονοχνωτος μπαρμπας και τη βγαζεις με χερατο καφε.
Κανεις καλες αντρικες παρεες που δε μιλανε ολη μερα για σλουκα διαμαντιδη και μπαρτζωκα.
Γενικα μιλας με οτι κινειται.
Αντρες, γυναικες. Ομορφες, μπαζα. Ταμιες, σερβιτορους.
Πηγαινεις σε event που κυκλοφορουν οι 20-22ρες.
Γενικα το να γαμας πολυ και καλα ειναι lifestyle και τροπος ζωης δεν ειναι περιστροφο να βαρας single targets και να τη πεσω σε αυτη γιατι εφαγα κολλημα. (Αυτα ειναι για το μεσο αντρακο του 80%. Εσυ πας για να εισαι στο 20%.) Ειναι χειροβομβιδα να χτυπας στο χωρο πολλες και ιδανικα να ερχονται αυτες σε εσενα.
δεκαδες γαμησια,διακοπες με μουνια παντου,εξοδους και βολτες πολλων ευρω και γενικα ξενυχτια δυναταΤι έχουν ζήσει δηλαδή ρε φίλε οι άλλοι 26ρηδες που εσυ θες 3 ζωές;
Άντε να μου πεις ότι οι γυναίκες ζούνε περισσότερα...επειδή είναι γυναίκες
Ποιους κοιτάς,τα παιδιά του Μπέκαμ ή τον Τζαστιν Μπιμπερ;
δεκαδες γαμησια,διακοπες με μουνια παντου,εξοδους και βολτες πολλων ευρω και γενικα ξενυχτια δυνατα
μιλαω για καθημερινο κοσμο με ενα σεβαστο εισοδημα ή χρημα απο γονεις και κοινωνικο κυκλο,οχι για διασημους