Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.150
- Πόντοι
- 456
Προφανώς.Γιατί,οι άντρες δεν τις πληρώνουν;
Το άρθρο όμως για τις γυναίκες λέει.
Προφανώς.Γιατί,οι άντρες δεν τις πληρώνουν;
- Δασκαλος Σαντμαν 2023 μ.Χ.Εντάξει,δεν λέμε να πεθάνει και κυριολεκτικά,αλλά μπορεί να υποφέρει αν είναι μόνος,χωρίς οικογένεια ή έστω γυναίκα
SubΏριμος δεν είναι κανένας και καμία.Και χωρίς τους γονείς τους απο πίσω,δεν θα ξέραν που πάνε τα 4
Μην είσαι απόλυτος.Για αυτό εγώ έχω βρει ένα 21 ετών παρθενακι που μου ειναι πλήρως υποτακτικό με την καλή έννοια. Καμία σχέση με τα 20-25χρονα που έχουν γράψει χιλιόμετρα ή με τις οβερ 30 ετών, που θυμήθηκαν την σοβαρή σχέση στα γεράματα. Καλώς ή κακώς οι πολλοί σύντροφοι χαλάνε το μυαλό της γυναίκας, ετσι που δεν μπορεί να δεθεί συναισθηματικά με κανέναν. Όσο λιγότεροι σύντροφοι, ιδανικά 1-2 τόσο πιο πιθανό να ευτυχησετε στον γάμο σας και να μην καταλήξετε σε διαζύγιο, βάσει μελετών.
Άλλο αν έχουμε περισσότερες επιτυχίες από τα ναυάγια και άλλο αν στο νοσοκομείο γίνονται όργια και μη μου πεις για το βιντεάκι με τους σκιτζήδες. Δε θα ήθελες να πέσει σε τέτοιους γιατρούς.Άσε το Grace anatomy στην άκρη. Για απλούς, κανονικούς εργαζόμενους, με μέτριες προς καλές αποδοχές (μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν αρκετοί γιατροί που είναι απλά μισθωτοί), έχουν τα περισσότερα τυχερά.
Είτε γιατί έχουν μεγάλη πρόσβαση σε ευάλωτες γυναίκες, είτε λόγω του κύρους που τους προσδίδει το επάγγελμα, είτε λόγω μια επίπλαστης νεανικότητας (πολλοί από αυτούς σπουδάζουν μέχρι τα 35), γαμάνε πολύ περισσότερο από τον μέσο μισθωτό/ ελεύθερο επαγγελματία.
Πολλές γυναίκες εξάλλου, έχουν ακόμα στο μυαλό τους ότι οι γιατροί είναι πλούσιοι και τους την πέφτουν από μόνες τους!
Για να βρεις να νοικιάσεις σπίτι πρέπει να έχεις κύκλο τύπε όλα Airbnb έχουν γίνει.Sub
Πιστεύω να ζεις μόνος και να μην σε πλένει - ταΐζει η μαμά…
Η μία ή 40αρα ναι οι άλλες δεν γνωρίζωΓνωρίζεις αν έχουν τεκνοποιήσει;
Επίσης πολλοί μιζεριαζουν προσπαθώντας καθημερινά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του "νοήματος" της ζωής ενώ συχνά οι ιδιοι δεν μπορούν ούτε τον εαυτό τους να συντηρήσουν.Κανένας δεν πέθανε από τη μοναξιά. Αντιθέτως, πολλοί πέθαναν, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, προσπαθώντας να δώσουν "νόημα στη ζωή τους" με την οικογένεια.
Δασκαλος με μαστερτελειωσε,κλειστε το σαιτ πως
- Δασκαλος Σαντμαν 2023 μ.Χ.
Μην είσαι απόλυτος.
Φίλος παντρεύτηκε 30αρα που πριν από αυτόν είχε κάνει τα πάντα. Παρτουζες δίπλα τσιμπουκια bukkake αλλά η κοπέλα από το πρώτο ραντεβού ,του ξεκαθάρισε ότι θέλει σοβαρή σχέση.
Πράγματι τα παιδιά παντρεύτηκαν , έκαναν οικογένεια και πλέον η κοπέλα δεν συμμετέχει σε παρτουζες bukkake κλπ αν δεν είναι παρών ο σύζυγος ή έστω δεν έχει δώσει τη συγκατάθεση του.
Μην τις βάζεις ολες στο ίδιο καλάθι. Υπάρχουν και σοβαρές ξεκολιαρες εκεί έξω.
Συμφωνώ.εννοειται ο γαμος δεν ειναι απαραιτητος.
αν τα βρισκεις με τον ανθρωπο που εχεις διπλά σου ο γαμος ειναι λεπτομερεια.
Ο σοφος λαος λεει
Η φτωχεια φερνει γκρινια.
Βέβαια ... για να μην είσαι εκτός πραγματικότητας ....... μη φανταστείς ότι γαμάει 25ρες. 40+ αποκλειστικά.
Αλλά συχνά πολύ καλές. Και δυτικές, όχι του μπλοκ .
Είναι αρχίδι όμως, γιατί δεν με φωνάζει συχνά. Αν πάω εγώ, θα τον οργανώσω όπως πρέπει .
μαγκες με αφορμη σε ενα γαμο που ημουν σημερα εχω να κανω την εξης παρατηρηση.
εχει πολλες γκομενες 30εως 40 αλλες ελευθερες και αλλες ζωντοχηρες,οι οποιες ψαχνοντε απεγνωσμενα να καβαντζωθουν,για σχεση σοβαρη και για γαμο ακομα,διοτι ως γνωστον περνανε και τα ατιμα τα χρονια και κρεμαει το βυζι και ο κωλος πεφτει.δεν μιλαω για να γαμηθουν,διοτι ολες την εχουν την καβαντζα τους για γαμησι,μιλαω για γαμο,δηλαδη να δεσουν τον γαιδαρο τους και απο εκει και περα οτι πουτσα μας αρεσει δεκτη.μερικες εχουν ξεφυγει εντελως,μονο στο μετωπο δεν εχουν γραψει η στην πλατη τους <<ζητητε γαμπρος>>.αφορμη να ανοιξω το θρεντ,ητανε η συζητηση που ειχα με μια συμφοιτητρια μου,που ητανε οχι η μουναρα τις σχολης,αλλα η καραμουναρα ολοκληρου του πανεπιστημιου.η οποια μολις τελειωσαμε τις σπουδες μετα απο κανενα χρονο πηγε και παντρευτηκε το πρωτο μαλακα που βρηκε μπροστα τις.το αποτελεσμα ηταν να χωρισουνε με τα απο 3 χρονια γαμου και να εχει τωρα 2 παιδια.θελει να παντρευτει παλι οπως μου ειπε,η να συζησει με καποιον.τις ειπα οτι ειναι δυσκολο να την φορτωθει καποιος με 2 παιδια,εκτος αν βρει και αυτη κανεναν μαλακα σαν τον αδωνη οπως η ευγενια.παντως μαγκες η γκομενα αν και 32 χρονων παραμενει γυναικαρα-μουναρα,κανονισαμε να παμε για καφεδακι αυριο,(αν ολα πανε καλα βλεπω να πεφτει και κανενα καλο γαμησι)διοτι την παρηγορησα σημερα πολυ καλα και τις ανεβασα και την ψυχολογια.
Mην ξηγιεσαι έτσι...ο τύπος βγάζει γούστα.Την αποκατεστησε δηλαδη. Την εκανε 'κυρία'.
Καλος μαλακας.
Αυτές θα βρουν κάποιον όσο γίνεται πιο κοντά στα μετρα τους...Χορηγό ψάχνουν, όχι γαμπρό, η Καινούριου πχ ψάχνει μόνο εφοπλιστή και ας είναι και χάλια, ο πρώην της ένα μπουλης ήταν, αλλα γιος εφοπλιστη, ε με τέτοια μυαλά στο ράφι θα μεινουν
Ανώμαλη προσγείωση!Αυτές θα βρουν κάποιον όσο γίνεται πιο κοντά στα μετρα τους...
Με τις κοπέλες που δεν είναι στην τηλεόραση αλλά έχουν φουσκώσει τα μυαλά τους τι γίνεται με αυτές;
Πριν 40-50 χρόνια οι άντρες και κυρίως οι γυναίκες παντρεύονταν για να γαμήσουν. Τώρα παντρεύονται για να σταματήσουν να γαμάνε.