Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Ουτε να μου τον δουνε...
Κανένας δεν πέθανε από τη μοναξιά. Αντιθέτως, πολλοί πέθαναν, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, προσπαθώντας να δώσουν "νόημα στη ζωή τους" με την οικογένεια.
Πολύ grey s anatomy βλέπεις τύπε.Ως φοιτητής έχεις δίπλα σου διαθέσιμες κοπέλες .
Ως εργαζόμενος όμως δεν το έχεις αυτό το στοιχείο εκτός αν είσαι γιατρός η δουλεύεις σε καφετέρια.
Οι φοιτητές είναι πάντα μια χωριστή κατηγορία που δεν πρέπει να συγχέεται με εργαζόμενους ηλικίας άνω των 30.
Γιατί,δεν βγάζουν γούστα οι γιατροί;Πολύ grey s anatomy βλέπεις τύπε.
Άσε το Grace anatomy στην άκρη. Για απλούς, κανονικούς εργαζόμενους, με μέτριες προς καλές αποδοχές (μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν αρκετοί γιατροί που είναι απλά μισθωτοί), έχουν τα περισσότερα τυχερά.Πολύ grey s anatomy βλέπεις τύπε.
Το ηλικιακό όριο ισχύει και για τις γυναίκες τύπε;;Πολύ σωστό αυτό που ειπώθηκε για τις λάθος επιλογές.
Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που το μετάνιωσαν μετά από 3-4 χρόνια γάμου (κάποιες και πιο νωρίς,άλλες πιο αργά) και τους έμεινε το παιδί κι ο "μαλακας" όπως λένε και τώρα χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο.
Γάμος και παιδιά πριν τα 35-40 με τίποτα κατά τη γνώμη μου,είναι θέμα χαρακτήρα. Πρέπει να είσαι ώριμος κι εσύ και η άλλη για να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο.
Δηλαδή, να κάνει το πρώτο παιδί η γυναίκα μετά τα 40.Κατά τη γνώμη μου ναι
Πολύ σωστό αυτό που ειπώθηκε για τις λάθος επιλογές.
Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που το μετάνιωσαν μετά από 3-4 χρόνια γάμου (κάποιες και πιο νωρίς,άλλες πιο αργά) και τους έμεινε το παιδί κι ο "μαλακας" όπως λένε και τώρα χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο.
Οι γυναίκες κάνουν άσχημες επιλογές και το πληρώνουν μετά.
Εγώ τις αλλάζω στην 7ετια, είμαι στον 3ο και έχουμε μέλλονΝα μας πουν οι παντρεμένοι...Ο Γάμος σκοτώνει τον ΕΡΩΤΑ;
Βιωματικά και οι τρεις σχέσεις που είχα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με όλα αυτά που είπες. Η μία στα 33 έβγαλε ινομύωμα 15 εκατοστά, το αφαίρεσε και της είπε ο γιατρός δεν έχεις κανένα θέμα, είναι πολύ συνηθισμένο...Η άλλη είχε απλά πολυκυστικές που δεν δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα και η τρίτη είχε επίσης ινομύωμα 4 εκατοστά άνευ σημασίας. Ηλικίες 40 η μία και 36 η άλλη.Βιωματικά αυτά που γράφω,φίλτατε.
Από γκόμενες που είχα, από φίλες στον κύκλο μου, από φίλες που έχω γαμήσει
Γάμος και παιδιά πριν τα 35-40 με τίποτα κατά τη γνώμη μου,είναι θέμα χαρακτήρα. Πρέπει να είσαι ώριμος κι εσύ και η άλλη για να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο.
Γνωρίζεις αν έχουν τεκνοποιήσει;Βιωματικά και οι τρεις σχέσεις που είχα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με όλα αυτά που είπες. Η μία στα 33 έβγαλε ινομύωμα 15 εκατοστά, το αφαίρεσε και της είπε ο γιατρός δεν έχεις κανένα θέμα, είναι πολύ συνηθισμένο...Η άλλη είχε απλά πολυκυστικές που δεν δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα και η τρίτη είχε επίσης ινομύωμα 4 εκατοστά άνευ σημασίας. Ηλικίες 40 η μία και 36 η άλλη.
Επιμένω ότι πριν τα 35 παιδί και γάμος μακριά...