Το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρων,ιδιαιτερα σε κοινωνίες σαν τη δίκη μας ,που ο θεσμός του γάμου είναι σε φάση κρίσης,και οι γυναίκες μετά τα 30 ψαχνωνται είτε για να μη μηνουν στο ραφή ,βρίσκοντας κάποιον σπόνσορα κύριο πληρώνω ...είτε για να κάνουν απεγνωσμένα ένα παιδί,χωρις να προβληματίζονται ιδιαίτερα για το είδος και την ποιότητα του επιβιτωρα...Και εδώ θα εφιστουσα πολύ την προσοχή στο θέμα ακοποτο η όχι!..Πάντα με προφηλακτικουλη η γνώμη μου...πρώτον για λόγους υγιεινης ,γιατί όπως και να έχει το γυναικείο αιδοιο αναμεασα στα 30-40 έχει γράψει αρκετά χιλιομετα,και πολλές έχουν μεταδοτικές ασθαινιες που ούτε οι ιδιαις γνωρίζουν,και δεύτερον γιατί παιζοντε πολλά παιχνίδια..Η γυναίκα σε αυτή την ηλικία όπως και ο άντρας είναι αρκετά έμπειρη,και αν της κανεις μπορεί να κοιτάξει να σου φορτώσει εγκυμοσύνη που έχει προκηψει από άλλον επιβιτωρα, η κάτι που έχει συμβεί σε μένα...να σου πει ,ξέρεις αγορη μου είμαι εγκιος χωρίς να είναι...μόνο και μόνο για να δει τις αντιδράσεις σου,αν τη θες δηλαδή πραγματικά,η την έχεις μόνο για πηδιμα και τίποτα παρα πέρα...Και στις δυο περιπτώσεις μπορείς να φας άγριο ξενέρωμα...Γι αυτό προσέχουμε για έχουμε!...