μαγκες με αφορμη σε ενα γαμο που ημουν σημερα εχω να κανω την εξης παρατηρηση.
εχει πολλες γκομενες 30εως 40 αλλες ελευθερες και αλλες ζωντοχηρες,οι οποιες ψαχνοντε απεγνωσμενα να καβαντζωθουν,για σχεση σοβαρη και για γαμο ακομα,διοτι ως γνωστον περνανε και τα ατιμα τα χρονια και κρεμαει το βυζι και ο κωλος πεφτει.δεν μιλαω για να γαμηθουν,διοτι ολες την εχουν την καβαντζα τους για γαμησι,μιλαω για γαμο,δηλαδη να δεσουν τον γαιδαρο τους και απο εκει και περα οτι πουτσα μας αρεσει δεκτη.μερικες εχουν ξεφυγει εντελως,μονο στο μετωπο δεν εχουν γραψει η στην πλατη τους <<ζητητε γαμπρος>>.αφορμη να ανοιξω το θρεντ,ητανε η συζητηση που ειχα με μια συμφοιτητρια μου,που ητανε οχι η μουναρα τις σχολης,αλλα η καραμουναρα ολοκληρου του πανεπιστημιου.η οποια μολις τελειωσαμε τις σπουδες μετα απο κανενα χρονο πηγε και παντρευτηκε το πρωτο μαλακα που βρηκε μπροστα τις.το αποτελεσμα ηταν να χωρισουνε με τα απο 3 χρονια γαμου και να εχει τωρα 2 παιδια.θελει να παντρευτει παλι οπως μου ειπε,η να συζησει με καποιον.τις ειπα οτι ειναι δυσκολο να την φορτωθει καποιος με 2 παιδια,εκτος αν βρει και αυτη κανεναν μαλακα σαν τον αδωνη οπως η ευγενια.παντως μαγκες η γκομενα αν και 32 χρονων παραμενει γυναικαρα-μουναρα,κανονισαμε να παμε για καφεδακι αυριο,(αν ολα πανε καλα βλεπω να πεφτει και κανενα καλο γαμησι)διοτι την παρηγορησα σημερα πολυ καλα και τις ανεβασα και την ψυχολογια.
καλη τύχη