stormmaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
ψαχνω καποιο ζευγαρι -με πληρωμη δεν υπαρχει θεμα ..- για καλο MMF , το εχω ξανακανει δυο/τρεις φορες αλλα ψαχνω κατι καινουργιο ...καμμια συμβουλη ??
Κώλο δίνει?Ωραίο Κυριακάτικο ρε μάγκα.
Κώλο δίνει?
Καμμία συμβουλή για ποιο πράγμα;ψαχνω καποιο ζευγαρι -με πληρωμη δεν υπαρχει θεμα ..- για καλο MMF , το εχω ξανακανει δυο/τρεις φορες αλλα ψαχνω κατι καινουργιο ...καμμια συμβουλη ??
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βρεις εδω ζευγαρι..;ψαχνω καποιο ζευγαρι -με πληρωμη δεν υπαρχει θεμα ..- για καλο MMF , το εχω ξανακανει δυο/τρεις φορες αλλα ψαχνω κατι καινουργιο ...καμμια συμβουλη ??
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βρεις εδω ζευγαρι..;
στο facebook θα βρει εκατονταδες...πιο πιθανο να βρει στον ΠετρετζικηΚαι που να ψάξει; Στο σάιτ του Πετρετζίκη;
στο facebook θα βρει εκατονταδες...πιο πιθανο να βρει στον Πετρετζικη
Στον Πετρετζίκη έπρεπε να πάει αυτός με το λουκάνικο. Να πάρει και ιδέες μαγειρικής τέχνης γιατί του προέκυψε γκουρμεδιάρα η γκόμενα.
Εγώ ενα προφίλ έχω και δεν ψάχνω απεγνωσμένα ζευγάρι....εάν κάτσει από τύχη η φάση όλα καλά χαχαχαΑίολε εσύ;
Παίκτη πήγαινε έξω από κανένα swingers bar και όποιο ζευγάρι σου γυαλίσει κάντου οικονομική προταση.
Nαι αλλά ως πορνοστάρ έχει τύχει να πρέπει να υποδυθείς τον ρόλο; Αν ναι, σε δυσκόλεψε ή σου βγήκε πηγαία;Εγώ ενα προφίλ έχω και δεν ψάχνω απεγνωσμένα ζευγάρι....εάν κάτσει από τύχη η φάση όλα καλά χαχαχα
Η πρώτη φορά δεν είναι ίδια με την 10ατη.φορα ...η αρχή είναι η δύσκολη....μετά όλα έρχονται μόνα τους φτάνει να τα βλέπεις όλα με ανοιχτό μυαλό ....και φυσικά να σε ακολουθεί και το σώμα.... εργαλείο..... στύση...Nαι αλλά ως πορνοστάρ έχει τύχει να πρέπει να υποδυθείς τον ρόλο; Αν ναι, σε δυσκόλεψε ή σου βγήκε πηγαία;
Η εμπειρια μετραει παντου.Η πρώτη φορά δεν είναι ίδια με την 10ατη.φορα ...η αρχή είναι η δύσκολη....μετά όλα έρχονται μόνα τους φτάνει να τα βλέπεις όλα με ανοιχτό μυαλό ....και φυσικά να σε ακολουθεί και το σώμα.... εργαλείο..... στύση...
Αυτό είναι γνωστό...αλλά φυσικά και οι οξυδέρκεια να μπορείς να καταλάβεις τα θέλω του ζευγαριού η της κοπέλας ....γιατί δεν σου δίνουν λίστα τι μου αρέσει τι δεν μου αρέσειΗ εμπειρια μετραει παντου.