Νέα

Ψαχνω να βρω μια πολυ βαθια Σπηλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον θέλει να πάρει το κοκαλάκι της νυχτερίδας για να του έρθει η τύχη και να κονομήσει από κανά τζόκερ  :)

Παλιά ένας φίλος μου είχε βρει μια νυχτερίδα,τη σκότωσε και την κράτησε για γούρι σε ένα ντουλάπι.Μετά από μερικές ημέρες δεν μπορούσες να μπεις στο σπίτι από τη βρώμα,και δεν ήξεραν-ούτε και αυτός-τι βρωμάει.Μέχρι που την ανακάλυψε η μάνα του κι έγινε της πουτάνας στο σπίτι  :2funny:

Επισκέπτης
Φιλε ασχολουμαι με αυτα και μπορω να σε βοηθησω.Αλλα επειδη ειμαι παλιος εδω,σε θυμαμαι να γραφεια για πεη που θες να γλειψεις,που σου αρεσουν να σε χεζουν και να σε κατουρανε.
Εχω ολη την καλη προθεση να πηγαιναμε και μαζι,αλλα οπως καταλαβαινεις γινομαι ολιγον επιφυλακτικος.
Καλη τυχη παντως και να ξερεις οτι νυχτεριδα θα πιασεις ΜΟΝΟ με ρακετα.Ρακετα τεννις που θα τις χτυπας οταν δουν φως και αρχιζουν να τρεχουν ολες προς μια κατευθυνση.

Καθως περνανε τα χρονια ο αντρας αρχιναει να αποκταει ανωμαλα βιτσια και γουστα. Οταν εσεις οι πιτσιρικαδες θα φτασετε στην ηλικια μου μετα απο 10-15 χρονια τοτε θα δειτε οτι το φυσιολογικο σεξ δεν θα μπορεις να σας ικανοποιει και δεν θα σας αναβεις και δεν θα σας σηκωνετε το πεος σας. Και εγω οταν ημουν 20- 25 χρονων δεν ειχα τοτε ανωμαλα γουστα μου και την εβρισκα μονο με το φυσιολογικο σεξ αλλα ομως με την παροδο του χρονου αρχινανε και ξυπνανε τα ανωμαλα βιτσια στους περισσοτερους αντρες.

Επισκέπτης
Μάλλον θέλει να πάρει το κοκαλάκι της νυχτερίδας για να του έρθει η τύχη και να κονομήσει από κανά τζόκερ  :)

Παλιά ένας φίλος μου είχε βρει μια νυχτερίδα,τη σκότωσε και την κράτησε για γούρι σε ένα ντουλάπι.Μετά από μερικές ημέρες δεν μπορούσες να μπεις στο σπίτι από τη βρώμα,και δεν ήξεραν-ούτε και αυτός-τι βρωμάει.Μέχρι που την ανακάλυψε η μάνα του κι έγινε της πουτάνας στο σπίτι  :2funny:

Μονο τα κοκκαλα χρειαζεται και το αιμα τιποτε αλλο. Για το φυλακτο.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Έχω ένα πηγάδι που ο πάππος έβαζε τις λίρες. Δεν μπαίνεις μπας και βρούμε και τίποτις χρήσιμο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Καθως περνανε τα χρονια ο αντρας αρχιναει να αποκταει ανωμαλα βιτσια και γουστα. Οταν εσεις οι πιτσιρικαδες θα φτασετε στην ηλικια μου μετα απο 10-15 χρονια τοτε θα δειτε οτι το φυσιολογικο σεξ δεν θα μπορεις να σας ικανοποιει και δεν θα σας αναβεις και δεν θα σας σηκωνετε το πεος σας. Και εγω οταν ημουν 20- 25 χρονων δεν ειχα τοτε ανωμαλα γουστα μου και την εβρισκα μονο με το φυσιολογικο σεξ αλλα ομως με την παροδο του χρονου αρχινανε και ξυπνανε τα ανωμαλα βιτσια στους περισσοτερους αντρες.

ποσο χρονων εισαι τωρα φιλε?

μονο μη μου πεις 26  :grin:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν σου πει 27?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

πολύ σωστό αυτό  ;)

αλλά η σπηλιά τι σχέση έχει;

μπάς και σκέφτεσαι να κάνεις καμιά παρτουζίτσα μέσα στη σπηλιά με το φώς το κεριών ;

για φτιάξε μας λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom