Νέα

Ψαχνω να βρω μια πολυ βαθια Σπηλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξερεις κανενας απο εσας που μπορω να βρω εδω μεσα στην Ελλαδα μια πολυ βαθια Σπηλια. Εδω και καιρο εχω την επιθυμια  να εξερευνησω μια πολυ βαθια Σπηλια και μαλιστα μονος μου μεσα στο απολυτο πληρες βαθυ σκοταδι.

Το πολυ πολυ να ειναι ταξιδι χωρις επιστροφη.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Μόνος σου και χωρίς εμπειρία/εκπαίδευση θα είναι σίγουρα ταξίδι χωρίς επιστροφή και δε λέει γιατί δε θα το ευχαριστηθείς κιόλας. :grin: Έλα σε επαφή με τα σωστά άτομα καλύτερα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Πως το ελεγαν εκεινο το ταινιακι 2-3 χρονια πριν που πηγαιναν κατι γκομενες-εξερευνητριες σε κατι σπηλιες στα Βραχωδη Ορη(νομιζω) και ειδαν καποια ωραια πλασματακια?  :grin:
Καθοδος? Καπως ετσι. Μου μεινε εκεινο το ταινιακι. Προσεχε μεγαλε  :grin:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Ξερεις κανενας απο εσας που μπορω να βρω εδω μεσα στην Ελλαδα μια πολυ βαθια Σπηλια. Εδω και καιρο εχω την επιθυμια  να εξερευνησω μια πολυ βαθια Σπηλια και μαλιστα μονος μου μεσα στο απολυτο πληρες βαθυ σκοταδι.

Θράκη - Νομός Ροδόπης - Μαρώνεια - Σπηλιά του Κύκλωπα (νομίζω οτι κανείς δεν εχει φτάσει στο τερμα )

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Οι μόνες σπηλιές που ξέρω είναι από κάτι παλιές πουτάνες, που το μουνί τους είναι σαν σπηλιά....  :2funny: :2funny: :2funny:

Και όλες είναι εξερευνημένες!

Ρώτα για την σπηλιά του Νταβέλη. Να κάτι που αξίζει... Ίσως βρεις και τον θησαυρό του...

Καλημέραααααα

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ξερεις κανενας απο εσας που μπορω να βρω εδω μεσα στην Ελλαδα μια πολυ βαθια Σπηλια. Εδω και καιρο εχω την επιθυμια  να εξερευνησω μια πολυ βαθια Σπηλια και μαλιστα μονος μου μεσα στο απολυτο πληρες βαθυ σκοταδι.

Ενημερωσου στα παρακάτω

ΣΕΛΑΣ - Σπηλαιολογικος Ελληνικος Αθλητικος Συλλογος

Σπηλαιολογικός Ελληνικός Εξερευνητικός Όμιλος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ερε καυλες που εχει ο κοσμος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πως το ελεγαν εκεινο το ταινιακι 2-3 χρονια πριν που πηγαιναν κατι γκομενες-εξερευνητριες σε κατι σπηλιες στα Βραχωδη Ορη(νομιζω) και ειδαν καποια ωραια πλασματακια?  :grin:
Καθοδος? Καπως ετσι. Μου μεινε εκεινο το ταινιακι. Προσεχε μεγαλε  :grin:
:rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Ξεκίνα από τη Σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη. Μπορεί να φαίνεται πολύ μικρή σαν σπηλιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεις το τέρμα της ή τι πλάσμα θα συναντήσεις εκεί..... ;)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
απο τον τιτλο νομιζα εψαχνες πουτανα με πολυ βαθυ μουνι  :huh:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606

-Στειλε π.μ στον Λιλα.....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
type να προσεχεις...κρύβονται Nephilim!!!!! >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :2funny:

sexistis!.

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1

στο πανοραμα βουλας εχει σπηλια βαθια

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λυπάμαι τα συνεργεία που θα τρέχουν για αναζήτηση και διάσωση.Και να έπαιρναν και σοβαρά λεφτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom