Νέα

ψαχνω iphone 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOYLHS1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
το 5 το ειχα κ εγω. Αλλο το 5 κ αλλο το 6

εγώ έχω 5s και θέλει φόρτιση μία φορά την ημέρα, αργά το βράδυ.
Τώρα αν παίζεις όλη μέρα games και social media και ανοιχτά τα δεδομένα
θέλει πιο πολλές φορές

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
εγώ έχω 5s και θέλει φόρτιση μία φορά την ημέρα, αργά το βράδυ.
Τώρα αν παίζεις όλη μέρα games και social media και ανοιχτά τα δεδομένα
θέλει πιο πολλές φορές
το 6 αντεχει παραπανω καμια σχεση με το 5

Επισκέπτης
Τι καμία σχέση μωρέ?? η μόνη διαφορά που έχουν είναι ότι αλλάζει ο αριθμός από 5 σε 6 για να πάει ο κόσμος(τα τούβλα δηλαδή) και να τα αγοράζουν!
Τόσο φορτωμένα που είναι αυτά τα κινητά με το ζόρι αντέχουν 1 μέρα αλλά τέτοιο κινητό να του κάνεις λίγη χρήση είναι λίγο δύσκολο...εμένα ήθελε 2 φορές φόρτισμα επειδή την φωτεινότητα την είχα στο φουλ και το χρησιμοποιούσα όλη μέρα πάντως!

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Τι καμία σχέση μωρέ?? η μόνη διαφορά που έχουν είναι ότι αλλάζει ο αριθμός από 5 σε 6 για να πάει ο κόσμος(τα τούβλα δηλαδή) και να τα αγοράζουν!
Τόσο φορτωμένα που είναι αυτά τα κινητά με το ζόρι αντέχουν 1 μέρα αλλά τέτοιο κινητό να του κάνεις λίγη χρήση είναι λίγο δύσκολο...εμένα ήθελε 2 φορές φόρτισμα επειδή την φωτεινότητα την είχα στο φουλ και το χρησιμοποιούσα όλη μέρα πάντως!
τι δεν καταλαβαίνεις; Σου λεω το 6 εχει πολυ καλυτερη μπαταρια. Αντεχει τη διπλή διάρκεια απο το 5. Τωρα το ποιοι  ειναι τούβλα ειναι δικαιωμα του καθενός να παρει iPhone η οχι.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
τι δεν καταλαβαίνεις; Σου λεω το 6 εχει πολυ καλυτερη μπαταρια. Αντεχει τη διπλή διάρκεια απο το 5.

Κανεις λαθος. Επισης για οσους ελεγαν πως ειχα προβληματικο 6αρι. Πως βγαζετε 1.5 μερα και με lte on, ενας θεος το ξερει.

iPhone 6 vs iPhone 5S: Battery Life

iPhone 6: 1810mAh non-removable battery
iPhone 5S: 1560mAh non-removable battery
Looking at the numbers you’d think that the iPhone 6 would have the better battery life, but due to the larger, higher-res display and beefier internals eating through more juice, that’s not really the case.
In real world testing, both phones last about the same amount of time, roughly a day of medium to heavy use. Unplug them in the morning and with a full day of use they should both have just about enough to see you through until bedtime.
We did find that the iPhone 6 lasted at bit longer when playing games and binge watching Netflix videos, but it seemed to drain more juice with doing the more mundane things like replying to emails and answering the phone.
Sadly, there are no nifty battery saving modes built into iOS, this is coming in iOS 9 though, so there’s no automatic way to conserve battery when you hit the red. However, as both phones are quick chargers, you won’t be waiting for too long by the mains plug.

Πηγες: 

Επισκέπτης
Κανεις λαθος. Επισης για οσους ελεγαν πως ειχα προβληματικο 6αρι. Πως βγαζετε 1.5 μερα και με lte on, ενας θεος το ξερει.

iPhone 6 vs iPhone 5S: Battery Life

iPhone 6: 1810mAh non-removable battery
iPhone 5S: 1560mAh non-removable battery
Looking at the numbers you’d think that the iPhone 6 would have the better battery life, but due to the larger, higher-res display and beefier internals eating through more juice, that’s not really the case.
In real world testing, both phones last about the same amount of time, roughly a day of medium to heavy use. Unplug them in the morning and with a full day of use they should both have just about enough to see you through until bedtime.
We did find that the iPhone 6 lasted at bit longer when playing games and binge watching Netflix videos, but it seemed to drain more juice with doing the more mundane things like replying to emails and answering the phone.
Sadly, there are no nifty battery saving modes built into iOS, this is coming in iOS 9 though, so there’s no automatic way to conserve battery when you hit the red. However, as both phones are quick chargers, you won’t be waiting for too long by the mains plug.

Πηγες: 
:thumbsup:

Επίσης για το 6 ακούστηκαν πολλές περισσότερες αρνητικές γνώμες!

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Όταν κ αν το πάρετε μπορείτε να μας πείτε την γνώμη σας. Εγω εχω κ τα δυο κ σας ειπα τι κανουν τα δικά μου γιατι εχω προσωπική άποψη.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
Επισης για οσους ελεγαν πως ειχα προβληματικο 6αρι. Πως βγαζετε 1.5 μερα και με lte on, ενας θεος το ξερει.

Γιατι στραβωνεις; Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι λιγα ποστ παραπανω, οπως και οι δημοσιευμενες κριτικες. Αυτο που λες ειναι αντιθετο με ο,τιδηποτε ισχυει. Μπορει να ισχυει για εσενα για αγνωστους λογους (ή και γνωστους-διαφορετικοι παροχοι, διαφορετική τοποθεσια χρησης, διαφορετικη χρηση, ελλατωματικη συσκευη, κ.ο.κ), ωστοσο η αποψη σου, μεσα στη γενικοτητα που την παρουσιαζεις, δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα.

Επισκέπτης
Όταν κ αν το πάρετε μπορείτε να μας πείτε την γνώμη σας. Εγω εχω κ τα δυο κ σας ειπα τι κανουν τα δικά μου γιατι εχω προσωπική άποψη.
Εγώ πάντως πριν πάρω κάτι ακούω γνώμες κιόλας. Προτιμώ το sumsung galaxy!Προσωπική άποψη

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.938
Πόντοι
25.165
παλιοτερα ειχα iphone 4S. πλεον μονο android.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom