Νέα

Ψάχνω γυναίκα στην Αθήνα που να θηλάζει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tiaaim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
...απλά να θυμούνται οι ενδιαφερόμενοι ότι πολλά νοσήματα περνάνε απευθείας στον άλλο από το μητρικό γάλα... :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...απλά να θυμούνται οι ενδιαφερόμενοι ότι πολλά νοσήματα περνάνε απευθείας στον άλλο από το μητρικό γάλα... :uglystupid:
οπως και η νοσος των τρελων αγελαδων τυπε
_thb_MG_Milk_Cow.gif

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.089
Πόντοι
7.885
Ένα μεγάλο ρισπέκτ από μένα στον φίλο που ενδιαφερέται για πουτάνα με φρέσκο γάλα  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Μου είχε τύχει πριν χρόνια στο καλτ στριπτιτζάδικο του Πειραιά από ένα σιτεμένο ουκρανό μιλφ,πάνω σ'ένα πριβέ  :S :S.Δεν είχα καταλάβει ότι στα βυζιά έπαιζε γάλα αν και τα έγλειφα κανά 20λεπτο κι αφού μου τον έχει παίξει κι έχω χύσει αρχίζει και σφίγγει για πλάκα τα βυζιά της μπροστά μου και πετάγεται το νουνού  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Στο εξωτερικό υπάρχει αυτή η "υπηρεσία" όσο και να φαίνεται αστείο σε κάποιους...(στην Ιαπωνία γίνεται χαμός)

Προσωπικά θα το δοκίμαζα για πλάκα αν η άλλη ήταν καθαρή εννοείται (πολυ δύσκολο να είσαι σίγουρος..) και διέθετε βυζάρες...Θα μπορούσε άνετα να είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Άλλοι δηλαδή που βάζουν το πουλί τους στον κώλο (και κατ'επέκταση στα σκατά) της πόρνης ή γλείφουν πατούσες σε οίκους ανοχής είναι καλύτεροι;;; :huh:  

Οπότε φίλε για να είσαι ήσυχος (από θέματα υγείας) καλύτερα γκάστρωσε τη γυναίκα σου και μετά ρούφα τα βυζόμπαλά της όση ώρα θές...

GeoFntGrl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ασε φιλε ακριβος ο θηλασμος ....
Εμενα μου ζηουσε 300ευρουλακια

giorgos19781978

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα ...επι του θεματος εχουμε καμια γκαστρωμενη η καμια λεχονα να ενδιδει ?  :)

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
Τεράστιο thread!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς κάποια ιερόδουλη στην Αθήνα που να έχει γάλα στο στήθος της; Θέλω να με θηλάσει.

Ρε φίλε άλλες ψάχνουν πεοθυλασμό και εσύ θες βυζοθυλασμό??? νωρίς το θυμήθηκες,μεγάλωσες για τέτοια θύλασε κάνα μουνί να πούμε.Καλημέρα

giorgos19781978

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Επαναφορά στο tread της μειονότητα γνωριζουμε κάποια εγγυο η κάποια που να θηλάζει?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.968
Πόντοι
446
Αναμένουμε με ανυπομονησία κάποια να γεννήσει για να ρουφήξουμε λακτόζη

Stories