deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ποτε ξεκηνησε αυτη σου η επιθυμια, ανοιξου τυπε μην αγχωνεσεΞέρει κανείς κάποια ιερόδουλη στην Αθήνα που να έχει γάλα στο στήθος της; Θέλω να με θηλάσει.
Ποτε ξεκηνησε αυτη σου η επιθυμια, ανοιξου τυπε μην αγχωνεσε
ήρθανε οι πιρφοραγαπούληδες τραβελόφιλοι στραπονάκηδες και η μπαζοελλεηνιδα να ειρωνευτουνε τα φετιχ του τυπουΜπράβο σε σάιτ του αγοραίου έρωτα και να ειρωνεύεται ο κάθε παπάρας τα γούστα κάποιου που μπήκε να ρωτήσει κάτι σχετικά με τη θεματολογία του forum.
Για γάλα απ'ότι ξέρω η Ήρα Ταταρα είχε σύμφωνα με την κριτική ενός τύπου και γενικότερα νομίζω πως δύσκολα να βρεις κάποια έγκυο σε προχωρημένο μήνα (που τότε έχει γάλα) να πιατσάρει/είναι σε μπουρδέλο...
και η καταπακογαμημενη σπερμοκαταπιολα της συγγρουήρθανε οι πιρφοραγαπούληδες τραβελόφιλοι στραπονάκηδες και η μπαζοελλεηνιδα να ειρωνευτουνε τα φετιχ του τυπου
Πάλι εδώ είσαι μωρή ξεκωλιασμένη σουρλουλού; Άντε πάγαινε στο πόστο σου στη Συγγρού που σε περιμένουν οι πάκηδες να σου κάνουν τον πάτο σαν τιμόνι τριαξονικού.
Θέλει και να γαμήσει και να χορτάσει με ένα δεκάρικο.
Που μας έφτασε η γαμημένη η κρίση .... :S
Η βαρβαρότητα των μνημονίων φιλε. Οι μπουρδελιάριδες λιποθυμάνε από την πείνα μέσα στα μπουρδέλα. :S
Ότι μπορεί κάνει ο κόσμος για να φάει.
υπαρχει αν δεν σε νοιαζει ότι είναι junkieΞέρει κανείς κάποια ιερόδουλη στην Αθήνα που να έχει γάλα στο στήθος της; Θέλω να με θηλάσει.
;)οσοι ξερουν το φορμετ ξερουν οτι σοβαρολογει!! δωσε τυπε... οπεν απ
Θέλει και να γαμήσει και να χορτάσει με ένα δεκάρικο.
Που μας έφτασε η γαμημένη η κρίση .... :S
Η βαρβαρότητα των μνημονίων φιλε. Οι μπουρδελιάριδες λιποθυμάνε από την πείνα μέσα στα μπουρδέλα. :S
Ότι μπορεί κάνει ο κόσμος για να φάει.
Και αυτό ενδιαφέρον ακούγεται. Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες να μου δώσεις, με pm αν προτιμάς, θα το εκτιμούσα....Εχεις ακουσει φανταζομαι οτι υπαρχουν και εγκυες γυναικες που κανουν πιατσα/βιζιτα ε?...
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.Βρήκα την κριτική που λες.Είναι σχετικά παλιά αλλά θα το ψάξω έτσι και αλλιώς....Για γάλα απ'ότι ξέρω η Ήρα Ταταρα είχε σύμφωνα με την κριτική ενός τύπου...
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω την άλλη εβδομάδα που ανεβαίνω Αθήνα και θα ενημερώσω.Μπορει να εχουν γαλα η Σουζανα απο το μπουρδελο Ιασωνος 36 και η κλεοπατρα απο το μπουρδελο Ιουλιανου 71 . Κοιτα και πες μας . Γιατι και εγω εχω παλι αυτην την ανωμαλη επιθυμια να θηλασω και να πιω γαλα απο μεγαλους βυζους.
Σε ευχαριστώ και σένα για την πληροφορία.Θέλεις να μου πεις σε pm κάτι περισσότερο;υπαρχει αν δεν σε νοιαζει ότι είναι junkie
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.
1. Διαβασε τους κανονες του forumεγω 6909161073 - Τάνια