Νέα

Ψάχνω γυναίκα στην Αθήνα που να θηλάζει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tiaaim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ωραίος ο τύπος, ξεκίνα να πιπιλάς βυζάκια στο μετάξι όλο και κάποια θα βγάλει καμιά σταγόνα, όταν τη βρείς βγάλε κανά 20αρικο απ τη τσέπη και νομίζω θα κάνεις τη δουλειά σου.  ;)

teo64man

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γιατι σας φαινεται παραξενο?ο καθενας με τα γουστα του...και οι μαναδες με αναγκες πολλες αυτο τον καιρο

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μπράβο σε σάιτ του αγοραίου έρωτα και να ειρωνεύεται ο κάθε παπάρας τα γούστα κάποιου που μπήκε να ρωτήσει κάτι σχετικά με τη θεματολογία του forum.
Για γάλα απ'ότι ξέρω η Ήρα Ταταρα είχε σύμφωνα με την κριτική ενός τύπου και γενικότερα νομίζω πως δύσκολα να βρεις κάποια έγκυο σε προχωρημένο μήνα (που τότε έχει γάλα) να πιατσάρει/είναι σε μπουρδέλο...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μπράβο σε σάιτ του αγοραίου έρωτα και να ειρωνεύεται ο κάθε παπάρας τα γούστα κάποιου που μπήκε να ρωτήσει κάτι σχετικά με τη θεματολογία του forum.
Για γάλα απ'ότι ξέρω η Ήρα Ταταρα είχε σύμφωνα με την κριτική ενός τύπου και γενικότερα νομίζω πως δύσκολα να βρεις κάποια έγκυο σε προχωρημένο μήνα (που τότε έχει γάλα) να πιατσάρει/είναι σε μπουρδέλο...
ήρθανε οι πιρφοραγαπούληδες τραβελόφιλοι στραπονάκηδες και η μπαζοελλεηνιδα να ειρωνευτουνε τα φετιχ του τυπου  :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ήρθανε οι πιρφοραγαπούληδες τραβελόφιλοι στραπονάκηδες και η μπαζοελλεηνιδα να ειρωνευτουνε τα φετιχ του τυπου  :jerking:
και η καταπακογαμημενη σπερμοκαταπιολα της συγγρου  :2on1:
Πάλι εδώ είσαι μωρή ξεκωλιασμένη σουρλουλού; Άντε πάγαινε στο πόστο σου στη Συγγρού που σε περιμένουν οι πάκηδες να σου κάνουν τον πάτο σαν τιμόνι τριαξονικού.  :fuck1: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σοδομα και Γομορα  :huh:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Θέλει και να γαμήσει και να χορτάσει με ένα δεκάρικο.
Που μας έφτασε η γαμημένη η κρίση ....   :S

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ελιωσα Κυρ Μεντιε εισαι Θεος.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Η βαρβαρότητα των μνημονίων φιλε. Οι μπουρδελιάριδες λιποθυμάνε από την πείνα μέσα στα μπουρδέλα. :S
Ότι μπορεί κάνει ο κόσμος για να φάει.  :pipa1:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιωνω.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
δες την ταινία με την Μόνικα Μπελούτσι αφου σου αρέσει η φάση θα φτιαχτείς πάντως είσαι μειονότητα...........

Επισκέπτης
Μπορει να εχουν γαλα η  Σουζανα απο το μπουρδελο Ιασωνος 36 και η κλεοπατρα απο το μπουρδελο Ιουλιανου 71 . Κοιτα και πες μας . Γιατι και εγω  εχω παλι αυτην την ανωμαλη επιθυμια να θηλασω και να πιω γαλα απο μεγαλους βυζους.

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
379
Πόντοι
2.272
Κάποιοι βλέπουν πολλά anime μου φαίνεται...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
T

tiaaim

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θέλει και να γαμήσει και να χορτάσει με ένα δεκάρικο.
Που μας έφτασε η γαμημένη η κρίση ....  :S
Η βαρβαρότητα των μνημονίων φιλε. Οι μπουρδελιάριδες λιποθυμάνε από την πείνα μέσα στα μπουρδέλα. :S
Ότι μπορεί κάνει ο κόσμος για να φάει.  :pipa1:

:2funny:

...Εχεις ακουσει φανταζομαι οτι υπαρχουν και εγκυες γυναικες που κανουν πιατσα/βιζιτα ε?...
Και αυτό ενδιαφέρον ακούγεται. Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες να μου δώσεις, με pm αν προτιμάς, θα το εκτιμούσα.

...Για γάλα απ'ότι ξέρω η Ήρα Ταταρα είχε σύμφωνα με την κριτική ενός τύπου...
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.Βρήκα την κριτική που λες.Είναι σχετικά παλιά αλλά θα το ψάξω έτσι και αλλιώς.

Μπορει να εχουν γαλα η  Σουζανα απο το μπουρδελο Ιασωνος 36 και η κλεοπατρα απο το μπουρδελο Ιουλιανου 71 . Κοιτα και πες μας . Γιατι και εγω  εχω παλι αυτην την ανωμαλη επιθυμια να θηλασω και να πιω γαλα απο μεγαλους βυζους.
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω την άλλη εβδομάδα που ανεβαίνω Αθήνα και θα ενημερώσω.

υπαρχει αν δεν σε νοιαζει ότι είναι junkie
Σε ευχαριστώ και σένα για την πληροφορία.Θέλεις να μου πεις σε pm κάτι περισσότερο;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Για γάλα απ'ότι ξέρω η Ήρα Ταταρα είχε σύμφωνα με την κριτική ενός τύπου
===
Nαι  ηκουσθη -  Η  Ιρα πριν 2- 2,5 χρονια περιπου οταν ήταν στο...  Ρουβα  ( Σ119/ 1ος)  και μετα στο Κ61 , αν θυμαμαι καλά ;)

allos80

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εγω 6909***073 - Τάνια

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.

Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.

Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.

• [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]

Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom