Νέα

Ψαχνω επειγοντως εργασια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μπορω να δουλεψω στον τομεα των πωλησεων κ τεχνικης υποστηριξης Η/Υ, στον τομεα των κινητων τηλεφωνων.
Στον τομεα τηλεφωνικης υποστηριξης η/υ αλλα κ σε διαφορες αλλες ειδικοτητες πχ αποθηκαριος, η κ σε διαφορες αλλες
παρομοιες δουλειες.Διαθετω εμπειρια 7 ετων στον χωρο.

Παρακαλω οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου στειλει ενα πμ.
Σας ευχαριστω ολους
7 χρόνια στο χώρο είναι καλά, αλλά όπως ξέρεις παίζουν πολύ τα κονέ στον Ιδιωτικό τομέα.

Έχεις στείλει κανα CV σε αυτές τις HR εταιρείες που υποτίθεται ότι μιλάνε απευθείας με αυτούς που ζητάνε άτομα;

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Μιλησα τηλ χτες με μια εταιρια hr κ αυριο θα παω στην εδρα τους να μιλησω μαζι τους

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όταν ξεκινούσα κι εγώ (πολλά χρόνια πριν :P) είχα στείλει σε μια εταιρία στο Μαρούσι και μπορώ να πω ότι και ενδιαφέρον έδειχναν και σε interview με είχαν στείλει. Βέβαια τελικά βρήκα μόνος την πρώτη μου δουλειά από αγγελία στα ΝΕΑ, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποιες που έχουν κονέ κατευθείαν με HR Managers εταιριών.

7 χρόνια είναι καλά - μην κολώνεις στο interview, δείξε αυτοπεποίθηση και ποτέ... μα ποτέ μην κάνεις ερωτήσεις για το ωράριο. Τζιζ! ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπορω να δουλεψω στον τομεα των πωλησεων κ τεχνικης υποστηριξης Η/Υ, στον τομεα των κινητων τηλεφωνων.
Στον τομεα τηλεφωνικης υποστηριξης η/υ αλλα κ σε διαφορες αλλες ειδικοτητες πχ αποθηκαριος, η κ σε διαφορες αλλες
παρομοιες δουλειες.Διαθετω εμπειρια 7 ετων στον χωρο.

Παρακαλω οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου στειλει ενα πμ.
Σας ευχαριστω ολους
κουραγιο τυπε
σκουρα τα πραγματα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ευχαριστω ολους τους φιλους που με στηριζουν εδω μεσα. Ειμαι ανεργος 5μηνες κ εχω στειλει δεκαδες βιογραφικα κ εχω κανει δεκαδες τηλεφωνα αλλα ακομα τιποτα δυστυχως !  Δεν το βαζω κατω. Θα συνεχισω την προσπαθεια κ πιστευω στο τελος να πανε ολα καλα.

εγω παω για 1.5 χρονο ανεργος τι να πω εχω στειλει τοσα πολλα cv  εχω κανει τοσες συνεντευξης και ακομα τιποτα εχει γαμηθει ολοι η αγορα σημερα ειχα interview και το ατομο που μιλαγα με κοιταζε με ανοιχτο το στομα εμεινε καγκελο με αυτα που του ελεγα εχω πανω απο 10 χρονια προυπηρεσια και τιποτα
υπαρχουν κατι χτικια που εχουν γνωστους και εχουν δουλεια εχεις γνωστο εχεις δουλεια .

αυτο που κανω ειναι υπομονη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
υπαρχουν κατι χτικια που εχουν γνωστους και εχουν δουλεια εχεις γνωστο εχεις δουλεια .
δυστηχως ειναι η πικρη αληθεια...υπαρχουν βεβαια κ περιπτωσεις ατομων που βρισκουν δουλεια απο τυχη/αγγελια/σποντα,αλλα οι πλειστες των περιπτωσεων ειναι βυσμα/γνωστος ή κ πολιτικο γραφειο (ξεφτιλα τελειως)...ακομη θυμαμαι την περιπτωση γνωστης αλυσιδας μαρκετ,οπου τον υπευθηνο επιλογης προσωπικου του ειχα ζαλισει τα @@ τα πολιτικα γραφεια ποιον να παρει στην δουλεια κ ποιον οχι...τραγικο...κ μιλαμε για μαρκετ τωρα...brainless job... :uglystupid: :uglystupid:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εγω παω για 1.5 χρονο ανεργος τι να πω εχω στειλει τοσα πολλα cv  εχω κανει τοσες συνεντευξης και ακομα τιποτα εχει γαμηθει ολοι η αγορα σημερα ειχα interview και το ατομο που μιλαγα με κοιταζε με ανοιχτο το στομα εμεινε καγκελο με αυτα που του ελεγα εχω πανω απο 10 χρονια προυπηρεσια και τιποτα

Φιλε αν ηθελες να βρεις δουλεια θα ειχες βρει εδω και 1,5 χρονο, εκτος αν θες να σε παρουν μανατζεραιο

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εχεις δει τα λουκετα που εχουν πεσει? δεν ψανχω για μανατζερ αλλα ουτε την πιο απλη δεν μπορω να βρω σκεψου ποσος κοσμος ψαχνει και ολοι πεφτουν πανω κατω στις ιδιες

παλια εβρισκα ευκολα τωρα  :think: οτι και να ψαξω ειναι πολλη δυσκολο ολοι σκεφτονται τσαμπα δεν γινεται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ε ξεκινα και εσυ τις γνωριμιες τοτε ρε τυπε  :sunglasses:
μαθε σε ποια μαγαζια συχναζουν... και δοκιμασε με κανα κολπακι
να μπεις στην παρεα τους. Τοσο καιρο καναμε συζητησεις για το πως θα προσεγγισουμε γκομενες
και μειναμε αφραγκοι τωρα καιρος να πουμε για το πως θα κανουμε καλο κυκλο  :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
απλα ολοι σκεφτονται και δεν παιρνουν ευκολα προσωπικο  φοβουνται (σαμπως δεν φοβοντουσαν παλια  απλα πληρωνε η τραπεζα τοτε και δεν φοβοντουσαν ).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε ξεκινα και εσυ τις γνωριμιες τοτε ρε τυπε  :sunglasses:
μαθε σε ποια μαγαζια συχναζουν... και δοκιμασε με κανα κολπακι
να μπεις στην παρεα τους. Τοσο καιρο καναμε συζητησεις για το πως θα προσεγγισουμε γκομενες
και μειναμε αφραγκοι τωρα καιρος να πουμε για το πως θα κανουμε καλο κυκλο  :rockon:
τυπε ξεμεινες και εσυ?γιαυτο εκοψες τα μπουρδελα?

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα μαρέσει να μου δίνουν οι δικοί μου λεφτά και να παρασιτώ στη σχολή που φοιτώ !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατι να δουλεύω όταν μπορώ να βλέπω παρακμιακά σκηνικά στη Φυλής και να παίζω μπάλα με 5χρονα Μπαγκλαντεζιανά βρωμόπαιδα σε κάθετα στενά της Φυλής ?  :rockon: :rockon: :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυπε ξεμεινες και εσυ?γιαυτο εκοψες τα μπουρδελα?

παιδια πλακα πλακα ειναι χαλια οχι γιατι ειναι οντως χαλια αλλα ψυχολογικα εχει γινει χαλια εχω γνωστους που δουλευουν 2 μερες την εβδομαδα οχι μανατζερ αποθηκη

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
παιδια πλακα πλακα ειναι χαλια οχι γιατι ειναι οντως χαλια αλλα ψυχολογικα εχει γινει χαλια εχω γνωστους που δουλευουν 2 μερες την εβδομαδα οχι μανατζερ αποθηκη

Αν μενεις αθηνα τοτε δεν εχεις ψαξει τοσο εντατικα οσο λες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
λες εε ?? εχω μαθει τις αγγελιες απ εξω και ανακατωτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και 3 μερες καθονται τυπε?
πως να παει μπροστα το κρατος ετσι :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36