Νέα

Ψαχνω επειγοντως εργασια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν πειραζει τυπε , τοσα χρονια λεγαμε
πως αναγνωριζουμε τους προγονους μας και το ποσο δυσκολα εζησαν
καιρος να το αποδειξουμε και εμπρακτα .. επιτελους θα ζησουμε καλτ χρονια  :rockon:
ανησυχειτε για τα κωλαρακια σας?  :2funny: :2funny: δεν θα μπορειτε πλεον να σκασετε γραβατωμενοι και να παριστανετε τους μανατζερς?  :2funny:

Mιλάς για πολυτέλειες, σου μιλάνε για επιβίωση. Μην κανιβαλίζεις τα πάντα απλά για να διαφέρεις.
Έχει τεράστια διαφορά το ποστ που παρέθεσες, με αυτό που απάντησες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mιλάς για πολυτέλειες, σου μιλάνε για επιβίωση. Μην κανιβαλίζεις τα πάντα απλά για να διαφέρεις.

Ποια πολυτελεια τυπισα?  :2funny: :2funny:
οι τυποι που σημερα γκρινιαζουν θεωρουν πως το κουστουμακι
η γραβατουλα και το 2000ρο το μηνα ειναι φυσιολογικη κατασταση
για αυτο τωρα που οντως παμε να ζησουμε φυσιολογικα τσινάνε.

Δεν υπάρχει θεμα επιβιωσης... σε ενα ταμειο ανεργιας να γραφτει ο τυπος
θα παιρνει το μηνα 300 ευρω μονο με το να αναπνεει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Α, μπραβο. Αυτο ειναι το κυριωτερο. Ολοι λιγο ή πολυ θα τον πιουμε, το θεμα ειναι να μη χασουμε την ανθρωπια μας και να μην κανουμε κινησεις απελπισιας. Η αγαπη, η αλληλεγγυη και η συμπαρασταση σε αυτους που εχουν αναγκη, ειναι αναγκαια για να επιβιωσουμε σαν λαος. Στα δυσκολα φαινονται οι μαγκες.
:thumbsup:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μπορω να δουλεψω στον τομεα των πωλησεων κ τεχνικης υποστηριξης Η/Υ, στον τομεα των κινητων τηλεφωνων.
Στον τομεα τηλεφωνικης υποστηριξης η/υ αλλα κ σε διαφορες αλλες ειδικοτητες πχ αποθηκαριος, η κ σε διαφορες αλλες
παρομοιες δουλειες.Διαθετω εμπειρια 7 ετων στον χωρο.

Παρακαλω οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου στειλει ενα πμ.
Σας ευχαριστω ολους

Φίλε τις πωλήσεις ξέχνατες μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα με το ευρώ...και αυτά που ήξερες ξέχνατα...κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει τώρα 1500 ευρώ , αυτοκίνητο, λαμπτοπ και κινητό για να βγεις έξω με τα κουστούμια σου σε μία παγωμένη αγορά...θα πρέπει να έρθει πρώτα ανάπτυξη στην αγορά....η αγορά τώρα είναι παγωμένη και μπαίνουν καθημερινά λουκέτα...

Τεχνική υποστηριξη πιο εύκολα...τηλεφωνία ίσως

Telemarketing μπορείς να βρεις όπως και αποθηκάριος αλλά όλα αυτά με βασικό μισθό και σύμβαση του τύπου όποτε γουστάρω σε διώχνω...

Να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά ότι πλέον θα δουλεύεις πολύ με λίγα λεφτά και σύμφωνα πάντα με αυτά που προσφέρεις και κάτω από δύσκολες και πιεστικές συνθήκες....

Τέτοιες δουλειές όμως μπορείς να τις κάνεις και στο εξωτερικό (εντός ΕΕ) αν μιλάς κάποια γλώσσα...

Καλή τύχη και υπομονή...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε τις πωλήσεις ξέχνατες μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα με το ευρώ...και αυτά που ήξερες ξέχνατα...κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει τώρα 1500 ευρώ , αυτοκίνητο, λαμπτοπ και κινητό για να βγεις έξω με τα κουστούμια σου σε μία παγωμένη αγορά...θα πρέπει να έρθει πρώτα ανάπτυξη στην αγορά....η αγορά τώρα είναι παγωμένη και μπαίνουν καθημερινά λουκέτα...

Τεχνική υποστηριξη πιο εύκολα...τηλεφωνία ίσως

Telemarketing μπορείς να βρεις όπως και αποθηκάριος αλλά όλα αυτά με βασικό μισθό και σύμβαση του τύπου όποτε γουστάρω σε διώχνω...

Να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά ότι πλέον θα δουλεύεις πολύ με λίγα λεφτά και σύμφωνα πάντα με αυτά που προσφέρεις και κάτω από δύσκολες και πιεστικές συνθήκες....

Τέτοιες δουλειές όμως μπορείς να τις κάνεις και στο εξωτερικό (εντός ΕΕ) αν μιλάς κάποια γλώσσα...

Καλή τύχη και υπομονή...

ακριβως  ;)
τα κουστουμια ξεχάστε τα  :2funny:

και τι λιγα λεφτα ρε τυπε εδω το ταμειο ανεργιας δινει
300 το μηνα μονο για να καθεσαι  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ποια πολυτελεια τυπισα?  :2funny: :2funny:
οι τυποι που σημερα γκρινιαζουν θεωρουν πως το κουστουμακι
η γραβατουλα και το 2000ρο το μηνα ειναι φυσιολογικη κατασταση
για αυτο τωρα που οντως παμε να ζησουμε φυσιολογικα τσινάνε.

Δεν υπάρχει θεμα επιβιωσης... σε ενα ταμειο ανεργιας να γραφτει ο τυπος
θα παιρνει το μηνα 300 ευρω μονο με το να αναπνεει.

Μην αναμασάς συνεχώς τα ίδια. Ξέρεις, οι περισσότεροι δεν είναι έτσι.
Ζήσε μόνος σου με τα 450 *τόσο είναι νομίζω* του ταμείου, αν είχες δουλέψει βέβαια ένα χρόνο με ένσημα, και μετά έλα πες μου το ξανά.
Ξέρεις, δε ζουν όλοι με τους γονείς τους.

Μη δεις ανθρωπιά εσύ, κατευθείαν να συμφωνήσεις

Χαχαχαχαχα βλάκααααααααααα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην αναμασάς συνεχώς τα ίδια. Ξέρεις, οι περισσότεροι δεν είναι έτσι.
Ζήσε μόνος σου με τα 450 *τόσο είναι νομίζω* του ταμείου, αν είχες δουλέψει βέβαια ένα χρόνο με ένσημα, και μετά έλα πες μου το ξανά.
Ξέρεις, δε ζουν όλοι με τους γονείς τους.

Ολοι με τους γονεις τους ζουνε. Γιατι πλεον
ειναι βλακεια να ζεις χωριστα και δεν συμφερει
Και δεν υπαρχει κανενα θεμα επιβιωσης
ετσι πιστευω εγω. Ραδιο αρβυλα ειναι ολα αυτα
οπως με το δημοψηφισμα μια γινεται μια δεν γινεται.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

βελβυυυυυυυ  :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
300 το μηνα μονο για να καθεσαι  :2funny:

Το ταμείο ανεργίας όμως δεν είναι για πάντα...έναν φίλο μου που τον απολύσανε τον δώσανε ταμείο μόνο για 6 μήνες...αν είχε οικογένεια ή παιδιά και παραπάνω χρόνια εργασίας θα έπαιρνε για παραπάνω χρόνο αλλά το ξανά λέω ότι το ταμείο ανεργίας σου δίνει 6-10 μηνιαίες επιταγές και μετά γιοκ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ακριβως  ;)
τα κουστουμια ξεχάστε τα  :2funny:

και τι λιγα λεφτα ρε τυπε εδω το ταμειο ανεργιας δινει
300 το μηνα μονο για να καθεσαι  :2funny:

Ρε συ μιλάς χωρίς να ξέρεις και εκτίθεσαι, ενώ γενικά μιλάς λογικά, κι όταν το χύσι δεν έχει συσωρευθεί στον εγκέφαλο.
Αφενός τα λεφτά από τον ΟΑΕΔ δεν τα παίρνεις επ' άπειρον, άσε που πρέπει να έχεις μαζέψει τα απαιτούμενα ένσημα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Α) Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:

1. Το τελευταίο 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες (ΕΝΣΗΜΑ) χωρίς να υπολογίζονται τα ημερομίσθια (ΕΝΣΗΜΑ) του τελευταίου διμήνου και επιπλέον να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) κατά έτος στα δύο προηγούμενα χρόνια πριν την εγγραφή του στο ταμείο ανεργίας.

2. Επίδομα ανεργίας παίρνει και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει 200 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) στα τελευταία δύο χρόνια πριν την απόλυση του χωρίς να υπολογίζονται τα ημερομίσθια (ένσημα) του τελευταίου διμήνου και επιπλέον να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ).

κατά έτος στα δύο προηγούμενα χρόνια πριν την εγγραφή του στο ταμείο ανεργίας.

Β) Αν επιδοτείται για δεύτερη φορά:

Να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) το τελευταίο 14μηνο πριν τη λύση της εργασιακής του σχέσης (απόλυση), χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) του τελευταίου διμήνου.

Γ) Αν απασχολείται σε εποχιακά επαγγέλματα:

Για τους απασχολούμενους σε τουριστικά και άλλα εποχιακά επαγγέλματα (ξενοδοχοϋπάλληλοι, μουσικοί, ηθοποιοί κλπ.) αρκούν 100 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) το τελευταίο 12μηνο λαμβανομένων υπόψη και των ημερομισθίων (ΕΝΣΗΜΑ) του τελευταίου διμήνου.

Αφετέρου, τα λεφτά αυτά, σε συνδυασμό με την ακρίβεια, μπορεί να φτάνουν για σένα που όλη μέρα είσαι σπίτι, τα πάντα τα πληρώνουν οι γονείς σου και το μόνο που ίσως πληρώνεις είναι η σύνδεση στο ίντερνετ, αλλά για ένα φυσιολογικό άνθρωπο δε φτάνουν ούτε για ζήτω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Παρτα κηπαρχη.JPG
    Παρτα κηπαρχη.JPG
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 41

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ταμείο ανεργίας όμως δεν είναι για πάντα...έναν φίλο μου που τον απολύσανε τον δώσανε ταμείο μόνο για 6 μήνες...αν είχε οικογένεια ή παιδιά και παραπάνω χρόνια εργασίας θα έπαιρνε για παραπάνω χρόνο αλλά το ξανά λέω ότι το ταμείο ανεργίας σου δίνει 6-10 μηνιαίες επιταγές και μετά γιοκ...

δεν μιλαμε να εχεις οικογενεια και παιδια
μονο το ξερο κορμι σου. Εγω ειμαι ανεργος
κανα μηνα τωρα τελειως και την περναω οκ..
με 100 ευρουλακια το μηνα  :grin: απο γονεις hehe

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε σε διωξανε? φλομωσε τους στους ιους  :tickedoff:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
με 100 ευρουλακια το μηνα  :grin: απο γονεις hehe

Oκ. Όταν αποφασίσεις να ζήσεις σαν άτομο της ηλικίας σου, που δεν εκτιμάει αυτά που έχει αλλά αντιθέτως κατηγορεί τους άλλους και προσμονεί για τις cult μέρες που θα έρθουν, ξαναμιλάμε.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και τι τα κανεις τα 100 ευρω?

φιλους δεν εχεις,γκομενα δεν εχεις,σε πουτανες δεν πας,δεν τρως,δεν πινεις,δεν καπνιζεις...αμαξι εχεις?μονο βενζινη τα βαζεις?
και που πας με το αμαξι? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom