Νέα

Ψαχνω επειγοντως εργασια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πού να δεις πόσο αναζωογονητικό είναι για εκείνη όταν βλέπει τον Μπένι να της μειώνει κι άλλο τη σύνταξη

Για αυτο προλαβαινω και της τα παιρνω εγω φιλε μου  :grin:

τελικα εισαι ξύπνιος! Με τσάκωσες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ευχαριστω κ παλι τους φιλους που γραφουν την αποψη τους εδω. Μια διευκρινηση μονο θα ηθελα να κανω. Ξεκινησα πριν 7 χρονια στον τομεα κινητης τηλεφωνιας σε καταστημα με κινητα με 480€ το μηνα για 9ωρο το 2004!
Το 2005 μου εκαναν αυξηση 20ευρω ! Δηλαδη εφτασα στα 500€ το μηνα κ 9ωρη εργασια κ εκανα υπομονη για να παρω προυπηρεσια. Απο το 2006 κ μετα αλλαξα δουλεια κ μπηκα σε πασιγνωστη αλυσιδα στο χωρο των υπολογιστων στην οποια ξεκινησα με 630€ κ εφτασα τα 750€ υστερα απο 3 χρονια κ μετα απο πολυ κοπο κ τεραστια προσωπικη προσπαθεια κ αρχες του 2011 φτασαμε να μας κοβουν 100+ € δηλαδη να φτασουμε σε μισθο λιγο πανω απο τα 600€ κ μετα σταματημα πληρωμης για μηνες. Δεν υπηρχε ποτε αυτο που εγραψε ο φιλος Boldemort περι 1500€ κ κοστουμια στην δικια μου πορεια. Το μονο επιπλεον που υπηρχε (κ αυτο ηταν για λιγο) ηταν να παιρνουμε καποιες λιγες υπερωριες για τις δεκαδες επιπλεον ωρες το μηνα που δουλευαμε κ αυτο κρατησε λιγο (κοπηκε νωρις).

Εγω προσωπικα κ με 600€ θα πηγαινα να δουλεψω τωρα κ πηγα κ με λιγοτερα καποτε οπως εγραψα κ πριν.
Κ το επιδομα δεν το παιρνω. Τα κριτηρια ειναι παρα πολυ αυστηρα. Αυτα ηθελα να προσθεσω.

Αφου τοτε δεν υπηρχε κριση καθολου φιλε
και ηταν η γενια των κουστουμάδων εσενα πως και σου εδιναν τοσα λιγα?  :S
τωρα αυτα τα λεφτα τα δεχεσαι... τοτε εγω προσωπικα δεν θα τα δεχομουν
γιατι τρωγανε μεγαλα κομματια απο την πιττα

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστω κ παλι τους φιλους που γραφουν την αποψη τους εδω. Μια διευκρινηση μονο θα ηθελα να κανω. Ξεκινησα πριν 7 χρονια στον τομεα κινητης τηλεφωνιας σε καταστημα με κινητα με 480€ το μηνα για 9ωρο το 2004!
Το 2005 μου εκαναν αυξηση 20ευρω ! Δηλαδη εφτασα στα 500€ το μηνα κ 9ωρη εργασια κ εκανα υπομονη για να παρω προυπηρεσια. Απο το 2006 κ μετα αλλαξα δουλεια κ μπηκα σε πασιγνωστη αλυσιδα στο χωρο των υπολογιστων στην οποια ξεκινησα με 630€ κ εφτασα τα 750€ υστερα απο 3 χρονια κ μετα απο πολυ κοπο κ τεραστια προσωπικη προσπαθεια κ αρχες του 2011 φτασαμε να μας κοβουν 100+ € δηλαδη να φτασουμε σε μισθο λιγο πανω απο τα 600€ κ μετα σταματημα πληρωμης για μηνες. Δεν υπηρχε ποτε αυτο που εγραψε ο φιλος Boldemort περι 1500€ κ κοστουμια στην δικια μου πορεια. Το μονο επιπλεον που υπηρχε (κ αυτο ηταν για λιγο) ηταν να παιρνουμε καποιες λιγες υπερωριες για τις δεκαδες επιπλεον ωρες το μηνα που δουλευαμε κ αυτο κρατησε λιγο (κοπηκε νωρις).

Εγω προσωπικα κ με 600€ θα πηγαινα να δουλεψω τωρα κ πηγα κ με λιγοτερα καποτε οπως εγραψα κ πριν.
Κ το επιδομα δεν το παιρνω. Τα κριτηρια ειναι παρα πολυ αυστηρα. Αυτα ηθελα να προσθεσω.

Πολύ λίγα σου δίνανε για πωλητή...Την δεκαετία 1999-2009 όλοι οι πωλητές που ήξερα παίρνανε πάνω από 800ευρώ χωρίς τα μπόνους μέσα και είχανε και τσάμπα αμάξι με δωρεάν βενζίνη + δωρεάν κινητό + λαπτοπ... και μισός μισθός πήγαινε στην τράπεζα...Δυστυχώς μετά το 2009 τα πράγματα δυσκόλεψαν....Ένας καλός πωλήτης έβγαζε πάνω από 2000 ευρώ τον μήνα χωρίς τα έξτρα κτλ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• nerd1.jpg
    nerd1.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 42

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αφου τοτε δεν υπηρχε κριση καθολου φιλε
και ηταν η γενια των κουστουμάδων εσενα πως και σου εδιναν τοσα λιγα?  :S
τωρα αυτα τα λεφτα τα δεχεσαι... τοτε εγω προσωπικα δεν θα τα δεχομουν
γιατι τρωγανε μεγαλα κομματια απο την πιττα

ρε τυπε με μπερδευεις. θες να πεις οτι τοσο καιρο δεν εχεις δουλεψει ουτε μια μερα στο αντικειμενο σου?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τυπε με μπερδευεις. θες να πεις οτι τοσο καιρο δεν εχεις δουλεψει ουτε μια μερα στο αντικειμενο σου?  :think:

Αν και το θεμα μας δεν ειναι οι δικιες μου δουλειες αυτη τη στιγμη
παρολαυτα θα απαντησω προσωπικα , οι δουλειες που εχω κανει ειναι

-σερβιτορος σε caterings 2006-2008
- ιδιαιτερα στην Πληροφορικη
- 3 προτζεκτ απο αποσταση μεσω του ιντερνετ χωρις να εχω
συγκεκριμενο εργοδοτη 2 μικρα και 1 μεγάλο.

αυτες ειναι... τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

GARDENIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καμμια λυση στο προβλημα του παιδιου εχουμε?Γιατι για να φτασει στο σημειο να το φερει σαν θεματακι εδω παει να πει οτι οντως εχει αναγκη.Και δεν νομιζω οτι ειναι απο τους κουστουμαρισμενους των 2000 ευρω.Ασε που μπορει να φροντιζειτιποτα αρρωστους γονεις και που πολυ πιθανων να εχει τελειωσει η περιοδος του ταμειου ανεργιας.Και τι να του πεις?πηγαινε στην οικοδομη?Ουτε οικοδομες γινονται πια και στη λαχαναγορα που ρωτησα δεν παιρνουν ατομα.Λοιπον λυση παιδια.Καλο το γαμησι αλλα να γινεται για ευχαριστηση οχι και στην καθημερινοτητα μας!

Επισκέπτης
ψαχνω να βρω κανεναν ανεργο αλβανο.

αμα ξερει κανεις ας πεταξει ενα πμ ρε παιδια...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες, όποιος είναι από την ευρύτερη περιοχή της Αρτας (γύρω χωριά και γειτονικές πόλεις) ας μου στείλει ένα πμ.

Μου έχουν πει για μια δουλειά σε ένα εργοστάσιο της περιοχής. Εργάτης και όχι δουλειά γραφείου. Οποιος θέλει ας μου στείλει πμ για περισσότερες πληροφορίες.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χωρίς πλάκα αφού ξέρει ο φίλος από πωλήσεις και ο Boldemort από πληροφορική γιατί δεν κάνετε μία επιχείρηση στο ίντερνετ που έχει πολύ μικρό κόστος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ψαχνω ατομο να ξερει απο σιδερο....να μου σιδερωνει τα 50ευρα μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χωρίς πλάκα αφού ξέρει ο φίλος από πωλήσεις και ο Boldemort από πληροφορική γιατί δεν κάνετε μία επιχείρηση στο ίντερνετ που έχει πολύ μικρό κόστος?

οποιος θελει υπάρχει η λύση του oDesk

δεν χρειαζεται να εισαι πληροφορικαριος για να δουλεψεις εκει

απλα να γνωριζεις καλα αγγλικα... αντι να καιγονται εδω μεσα οι μαλακες
και να γραφουν σεντονια.. μπορουν να γραφουν αλλου και να πληρωνονται με την ωρα
ειναι η τελευταια φορα που το λεω παντως το εχω πει και παλια αρκετες φορες
δεν γουσταρω να με γραφετε στα αρχιδια σας και να λετε οτι δουλειες δεν υπαρχουν
θεωρω εξυπνο τον εαυτο μου για να με γραφει καποιος στα αρχιδια του!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν πειραζει τυπε , τοσα χρονια λεγαμε
πως αναγνωριζουμε τους προγονους μας και το ποσο δυσκολα εζησαν
καιρος να το αποδειξουμε και εμπρακτα .. επιτελους θα ζησουμε καλτ χρονια  :rockon:
ανησυχειτε για τα κωλαρακια σας?  :2funny: :2funny: δεν θα μπορειτε πλεον να σκασετε γραβατωμενοι και να παριστανετε τους μανατζερς?  :2funny:
ακουσε αγαπητε!
το θεμα ειναι οτι λιγο πολυ οι περισσοτεροι κατι θα παρουμε απ τους παλιους! (θα κληρονομησουμε)
γιατι ετσι οπως το κοβω οχι απλα δεν θα αφησουμε τιποτα στα παιδια μας! θα τους αφησουμε ενα σπιτσκι ισως των γονιων μας και ΑΝ!
φυσικα και ανυσηχουμε για τα κωλαρακια μας! Δεν το θεωρεις φυσιολογικο?
το να εισαι σε μια ηλικια οπου τελειωνεις ενα Χ,Ψ πανεπιστημιο και ζεις με τους γονεις σου μεχρι τα 30+ , να συνεχιζεις π.χ. να παιρνεις το αυτοκινητο του πατερα σου να πας για καφε.....να μπορεις να πας με το ζορι ενα ΣΚ καπου , να μην μπορεις να χεις κοπελα να αραξετε...........
αυτο τι το θεωρεις φυσικο ή αφυσικο?
και το καλυτερο? +,- , κοντα στα 30 να θες να παντρευτεις και να μην μπορεις.....γαματο???????????
και πτυχιο να μην παιρνεις και ιδ υπαλ να εισαι για μενα ειναι ξεφτυλα να παιρνεις 400 και να δουλευεις 8-9 ωρες την ημερα....
την Βουλγαρια κοροιδευαμε?
Αλβανια θα καταντησουμε! (ασε που και αυτοι φυγαν γιατι δεν εχει μεροκαματα)

ειναι δυνατον να μου κλαιγονται τα ΕΠ.ΟΠ που τους κοψαν λεφτα και απο 1400 τους τα καναν γυρω στα 1000 και ο αδερφος μου π.χ. 980 ΙΑΤΡΟΣ!!
να πω και αλλα? ολλοι τα ξερουμε!
ειναι δυνατον να παει ενας μηαχανικος ειτε αρχιτεκτων-πολιτικος-μηχανολογος (στο εξωτερικο 2-3.000 )
εδω να ξεκινας με 600-700? πλακα κανουμε? και να μαστε και ευχαριστημενοι?????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οποιος θελει υπάρχει η λύση του oDesk

δεν χρειαζεται να εισαι πληροφορικαριος για να δουλεψεις εκει

απλα να γνωριζεις καλα αγγλικα... αντι να καιγονται εδω μεσα οι μαλακες
και να γραφουν σεντονια.. μπορουν να γραφουν αλλου και να πληρωνονται με την ωρα
ειναι η τελευταια φορα που το λεω παντως το εχω πει και παλια αρκετες φορες
δεν γουσταρω να με γραφετε στα αρχιδια σας και να λετε οτι δουλειες δεν υπαρχουν
θεωρω εξυπνο τον εαυτο μου για να με γραφει καποιος στα αρχιδια του!

τυπε τελικα εισαι μεγαλη μορφη  :2funny:

δουλειες υπαρχουν αλλα εγω στη γιαγια μου  :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ε και ποιος σου ειπε παλια να κοροιδευεις την βουλγαρια ή την αλβανια τυπε?  :grin:
δεν εχεις ακουσει πως οτι κοροιδευει κανεις στο τελος το περιλουζεται?
ο γιωργακης εκει πηγαινε να μας φτασει τυπε.ευτυχως τον ριχνουν.τωρα σε εμας αναποκειται μεσω των εκλογων αν θα επιτρεψουμε να συμβει αυτο.αντε να δουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom