Νέα

Ψαχνω επειγοντως εργασια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Μπορω να δουλεψω στον τομεα των πωλησεων κ τεχνικης υποστηριξης Η/Υ, στον τομεα των κινητων τηλεφωνων.
Στον τομεα τηλεφωνικης υποστηριξης η/υ αλλα κ σε διαφορες αλλες ειδικοτητες πχ αποθηκαριος, η κ σε διαφορες αλλες
παρομοιες δουλειες.Διαθετω εμπειρια 7 ετων στον χωρο.

Παρακαλω οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου στειλει ενα πμ.
Σας ευχαριστω ολους
φίλε σε καταλαβαίνω και αν ακούσω κατι θα σου κανω πμ.
δυστιχώς για αποθηκάριος δεν το βλέπω διοτι οι περισσότεροι εργοδότες βολεύοντε με κατι ζώα απο το πακισταν η με κανενα κολοαλβανό.
δυστιχώς οι αλβανοι δουλεύουν και στόν τομέα επισκευής υπολογιστών κλπ......
δυστιχώς οι περισσότεροι εργοδότες πριτιμανε αλλοδαπους για 12 ωρες εργασία με αμοιβή 8 ωραων και για 2 ώρες ένσημα
άς ειναι καλά οι σοσιοαλιστες τσιπρας και παπαρηγα που αγωνιζοντε για τα δικαιωματά τους...
έτσι καταντησσαμε....
ενα εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε συ μιλάς χωρίς να ξέρεις και εκτίθεσαι, ενώ γενικά μιλάς λογικά, κι όταν το χύσι δεν έχει συσωρευθεί στον εγκέφαλο.
Αφενός τα λεφτά από τον ΟΑΕΔ δεν τα παίρνεις επ' άπειρον, άσε που πρέπει να έχεις μαζέψει τα απαιτούμενα ένσημα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Α) Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:

1. Το τελευταίο 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες (ΕΝΣΗΜΑ) χωρίς να υπολογίζονται τα ημερομίσθια (ΕΝΣΗΜΑ) του τελευταίου διμήνου και επιπλέον να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) κατά έτος στα δύο προηγούμενα χρόνια πριν την εγγραφή του στο ταμείο ανεργίας.

2. Επίδομα ανεργίας παίρνει και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει 200 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) στα τελευταία δύο χρόνια πριν την απόλυση του χωρίς να υπολογίζονται τα ημερομίσθια (ένσημα) του τελευταίου διμήνου και επιπλέον να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ).

κατά έτος στα δύο προηγούμενα χρόνια πριν την εγγραφή του στο ταμείο ανεργίας.

Β) Αν επιδοτείται για δεύτερη φορά:

Να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) το τελευταίο 14μηνο πριν τη λύση της εργασιακής του σχέσης (απόλυση), χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) του τελευταίου διμήνου.

Γ) Αν απασχολείται σε εποχιακά επαγγέλματα:

Για τους απασχολούμενους σε τουριστικά και άλλα εποχιακά επαγγέλματα (ξενοδοχοϋπάλληλοι, μουσικοί, ηθοποιοί κλπ.) αρκούν 100 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) το τελευταίο 12μηνο λαμβανομένων υπόψη και των ημερομισθίων (ΕΝΣΗΜΑ) του τελευταίου διμήνου.

Αφετέρου, τα λεφτά αυτά, σε συνδυασμό με την ακρίβεια, μπορεί να φτάνουν για σένα που όλη μέρα είσαι σπίτι, τα πάντα τα πληρώνουν οι γονείς σου και το μόνο που ίσως πληρώνεις είναι η σύνδεση στο ίντερνετ, αλλά για ένα φυσιολογικό άνθρωπο δε φτάνουν ούτε για ζήτω.

το χεις ψαξει βλεπω ειδες οτι ηταν καλη φαμπρικα ο ΟΑΕΔ?  :2funny: :2funny:
ο φυσιολογικος ανθρωπος ποιος ειναι ρε συ τυπε? Αυτος που στα 25 του εχει παντρευτει και εχει 3 παιδια ηδη?  :S νταξει δεν λεω... καλα εκανε αλλα φυσιολογικος δεν θεωρειται.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και τι τα κανεις τα 100 ευρω?

φιλους δεν εχεις,γκομενα δεν εχεις,σε πουτανες δεν πας,δεν τρως,δεν πινεις,δεν καπνιζεις...αμαξι εχεις?μονο βενζινη τα βαζεις?
και που πας με το αμαξι? :2funny:

εκατο ευρω για ολη μερα ιντερνετ αρκουν. και βαζει και στην ακρη κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Oκ. Όταν αποφασίσεις να ζήσεις σαν άτομο της ηλικίας σου, που δεν εκτιμάει αυτά που έχει αλλά αντιθέτως κατηγορεί τους άλλους και προσμονεί για τις cult μέρες που θα έρθουν, ξαναμιλάμε.

Μια χαρα ζω τυπισσα...
δεν ειναι απαραιτητο να μου στρωσουν
υπουργικες θεσεις επειδη τελειωσα ενα πανεπιστημιο
αραξτε  :2funny: φυσικα και υπαρχουν καλυτερες καλτ ημερες
και τις θελουμε ! Γιατι να μην ζησεις και λιγο οπως ζουσαν
οι προγονοι επειδη ειχαν γραψει στα αρχιδια τους την προσωπικη τους
καλοπεραση για να εισαι εσυ σημερα ελευθερη? Στα λογια ολοι τιμανε...
στις πραξεις ειναι το θεμα.

Επισκέπτης
Oκ. Όταν αποφασίσεις να ζήσεις σαν άτομο της ηλικίας σου, που δεν εκτιμάει αυτά που έχει αλλά αντιθέτως κατηγορεί τους άλλους και προσμονεί για τις cult μέρες που θα έρθουν, ξαναμιλάμε.
:2funny: :2funny: :2funny:
αυτή είναι η βέλβυ που όλη αγαπήσαμε.welcome back ξινίλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απο 01/07/2011 το μηνιαίο επίδομα ανεργίας ανέρχεται στα 461,50€

www.oaed.gr/]http://www.oaed.gr/[/url]

χαχαχαχαχα
και μπαινουν να μου την πουνε κιολας
δεν ντρεπομαστε λιγακι λεω εγω....

461,50 και αλλο ενα 100αρικακι απο γιαγια νατο το 600αρακι
αμα πας να δουλεψεις δεν παιρνεις παραπανω χαχαχαχα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
χαχαχαχαχα

Εσύ πρέπει να ντρέπεσαι που 26 χρονών μαντράχαλος πας και παίρνεις 100 ευρώ χαρτζιλίκι από τη γιαγιά σου  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
oraia tora poy gyrise k h velvy tha ftiaksei k h kathimerinothta soy

aneveis ******************(ονομα μου)
aneveneis

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσύ πρέπει να ντρέπεσαι που 26 χρονών μαντράχαλος πας και παίρνεις 100 ευρώ χαρτζιλίκι από τη γιαγιά σου  :2funny:

Εσυ το λες αυτο. Εγω νιωθω περηφανος
που δινω την χαρα στην γιαγια να χαρτζηλικωνει
τον εγγονο της. Ειναι αναζωογονητικο για εκεινη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα

Το θεμα φιλε μου δεν ειναι τι θα παρεις και απο που και πως...

Το θεμα ειναι να θεσεις ΕΣΥ ποσα θες και να κυνηγισεις να τα βγαλεις .... με οποιο ρισκο
Παρα να σου θεσουν ορια στον τροπο ζωης και τα ονειρα που θες να κανεις !!!!!

Αν εσυ τωρα δεχεσαι μισθο σταθερο στα 6-7 κατοσταρικα ειναι αλλο καπελο  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
χαχαχαχαχα

για πόσους μήνες τα παίρνεις όμως εκει είναι η ιστορία όλη

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ           ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ                 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ           ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓ/ΤΑ
                                       ΑΛΙΕΡΓΑΤΕΣ
14ΜΗΝΟ                         12ΜΗΝΟ                           14ΜΗΝΟ  
Ημέρ. Εργας        Ημέρ. Εργας                     Ημέρ. Εργας

125-1491       100-149            100-149                                    5 μήνες
150-1792      150-179            150-179                      6
180-2193      180-219            180-219                        8
220-249              220-249            220-249               10
250 και άνω    250 και άνω            250 και άνω                       12
210 και συμπλήρωση    210 και άνω           210 και συμπλήρωση               12 μήνες
του 49ου έτους ηλικίας            του 49ου έτους ηλικίας

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε σε λίγο καιρό με την ανεργία που θα έχει όλοι θα γυρίσουν πίσω στην μαμά και στον μπαμπά (ειδικά άμα είναι συνταξιούχοι και δημόσιοι υπ.) και τους παππούδες και τις γιαγιάδες θα τους βάλουνε μέχρι και στο ψυγείο προκειμένου να μην χάσουν την σύνταξη.  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Εσυ το λες αυτο. Εγω νιωθω περηφανος
που δινω την χαρα στην γιαγια να χαρτζηλικωνει
τον εγγονο της. Ειναι αναζωογονητικο για εκεινη.

Πού να δεις πόσο αναζωογονητικό είναι για εκείνη όταν βλέπει τον Μπένι να της μειώνει κι άλλο τη σύνταξη

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Φίλε τις πωλήσεις ξέχνατες μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα με το ευρώ...και αυτά που ήξερες ξέχνατα...κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει τώρα 1500 ευρώ , αυτοκίνητο, λαμπτοπ και κινητό για να βγεις έξω με τα κουστούμια σου σε μία παγωμένη αγορά...θα πρέπει να έρθει πρώτα ανάπτυξη στην αγορά....η αγορά τώρα είναι παγωμένη και μπαίνουν καθημερινά λουκέτα...

Τεχνική υποστηριξη πιο εύκολα...τηλεφωνία ίσως

Telemarketing μπορείς να βρεις όπως και αποθηκάριος αλλά όλα αυτά με βασικό μισθό και σύμβαση του τύπου όποτε γουστάρω σε διώχνω...

Να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά ότι πλέον θα δουλεύεις πολύ με λίγα λεφτά και σύμφωνα πάντα με αυτά που προσφέρεις και κάτω από δύσκολες και πιεστικές συνθήκες....

Τέτοιες δουλειές όμως μπορείς να τις κάνεις και στο εξωτερικό (εντός ΕΕ) αν μιλάς κάποια γλώσσα...

Καλή τύχη και υπομονή...

Ευχαριστω κ παλι τους φιλους που γραφουν την αποψη τους εδω. Μια διευκρινηση μονο θα ηθελα να κανω. Ξεκινησα πριν 7 χρονια στον τομεα κινητης τηλεφωνιας σε καταστημα με κινητα με 480€ το μηνα για 9ωρο το 2004!
Το 2005 μου εκαναν αυξηση 20ευρω ! Δηλαδη εφτασα στα 500€ το μηνα κ 9ωρη εργασια κ εκανα υπομονη για να παρω προυπηρεσια. Απο το 2006 κ μετα αλλαξα δουλεια κ μπηκα σε πασιγνωστη αλυσιδα στο χωρο των υπολογιστων στην οποια ξεκινησα με 630€ κ εφτασα τα 750€ υστερα απο 3 χρονια κ μετα απο πολυ κοπο κ τεραστια προσωπικη προσπαθεια κ αρχες του 2011 φτασαμε να μας κοβουν 100+ € δηλαδη να φτασουμε σε μισθο λιγο πανω απο τα 600€ κ μετα σταματημα πληρωμης για μηνες. Δεν υπηρχε ποτε αυτο που εγραψε ο φιλος Boldemort περι 1500€ κ κοστουμια στην δικια μου πορεια. Το μονο επιπλεον που υπηρχε (κ αυτο ηταν για λιγο) ηταν να παιρνουμε καποιες λιγες υπερωριες για τις δεκαδες επιπλεον ωρες το μηνα που δουλευαμε κ αυτο κρατησε λιγο (κοπηκε νωρις).

Εγω προσωπικα κ με 600€ θα πηγαινα να δουλεψω τωρα κ πηγα κ με λιγοτερα καποτε οπως εγραψα κ πριν.
Κ το επιδομα δεν το παιρνω. Τα κριτηρια ειναι παρα πολυ αυστηρα. Αυτα ηθελα να προσθεσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom