Νέα

Ψαχνω επειγοντως εργασια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εφόσον λέει ηλεκτρονικά κλπ, η προυπηρεσία του θα είναι τεχνικής φύσεως.
Είναι απαραίτητο όσοι ασχολούνται με υπολογιστές να έχουν γνώσεις δικτύων έστω και βασικές;

Αλλά εσύ είχες βγάλει κι εμένα πρωτάρη που ασχολούμαι με Linux εντατικά από το 1999...
απο linux μονο κατι βασικα και λιγο bash  java πολλη καλη php +++

εχω δουλεψει και ε κατι αλλα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εφόσον λέει ηλεκτρονικά κλπ, η προυπηρεσία του θα είναι τεχνικής φύσης.
Είναι απαραίτητο όσοι ασχολούνται με υπολογιστές να έχουν γνώσεις δικτύων έστω και βασικές;

Εξαρταται τι εννοεις με αυτο που λες "ασχολουμαι με τους υπολογιστες"
με τους υπολογιστες ασχολειται και καποιος που εχει ενα μαγαζι που επιδιορθωνει
βλαβες στο hardware και με υπολογιστες επισης ασχολειται και ενας καθηγητης
πανεπιστημιου που γραφει αμπελοφιλοσοφιες στα chapters.

Αν δουλεψει σαν τεχνικος στους υπολογιστες θα πρεπει να ξερει τα βασικα και για τα δικτυα. Αν δουλεψεις σε ενα μαγαζι που προσφερει υπηρεσιες ας πουμε γενικα για υπολογιστες τα δικτυα θα καταλαμβανουν ενα 80% δεδομενου οτι ενας υπολογιστης ειναι αχρηστος οπως εχει γινει σημερα το συστημα χωρις ιντερνετ.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ο μπολντ απο μαλακιες καργα εχει να μαθει πολλη πραμα

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ειχα παει πριν  κανα μηνα σε μια συνεντευξη,και αφου με ρωταγε διαφορα για το βιογραφικο μου η υπευθυνη επιλογης, μου λεει στην προηγουμενη δουλεια ποσα χρηματα επαιρνες?της λεω επαιρνα περιπου 1000 ευρω,τι ηθελα να το πω.εκανε λες και της ειπα 2000-3000 ευρω.πηγε να στραβοκαταπιει  :2funny:,(που λεει ο λογος).και μου λεει το θεικο,αυτα τα λεφτα σου τα διναν επειδη εισαι ωραιος!!!!!!δεν υπαρχει αλλος λογος μου λεει. :o αυτα τα λεφτα ειναι παρα πολλα.

τα σχολια δικα σας.........επρεπε να της ελεγα 500 ευρω μου φαινεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απο linux μονο κατι βασικα και λιγο bash  java πολλη καλη php +++

εχω δουλεψει και ε κατι αλλα

δηλαδη τυπε εσυ που ξερεις απο καλη php
αμα σου ζητησω να μου εγκαταστησεις τον apache
σε ενα linux συστημα θα ξερεις να το κανεις?
Την αλλη φορα σε ειχα ρωτησει κατι απλο στην Java
και δεν μου το ειχες απαντησει... οσο για τις MAC
μην με βαζεις να ψαχνω ποστς τωρα  :grin:

Επισκέπτης

Αν δουλεψει σαν τεχνικος στους υπολογιστες θα πρεπει να ξερει τα βασικα και για τα δικτυα. Αν δουλεψεις σε ενα μαγαζι που προσφερει υπηρεσιες ας πουμε γενικα για υπολογιστες τα δικτυα θα καταλαμβανουν ενα 80% δεδομενου οτι ενας υπολογιστης ειναι αχρηστος οπως εχει γινει σημερα το συστημα χωρις ιντερνετ.
Γνωρίζω πολλούς τεχνικούς που το 80% της εργασίας τους είναι format σε windows και το άλλο 20% πώληση hardware.
Δεν έχουν ανάγκη να γνωρίζουν τίποτε θεωρητικό (προς το παρόν τουλάχιστον), απλά έχουν άδεια και μαγαζί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη τυπε εσυ που ξερεις απο καλη php
αμα σου ζητησω να μου εγκαταστησεις τον apache
σε ενα linux συστημα θα ξερεις να το κανεις?
Την αλλη φορα σε ειχα ρωτησει κατι απλο στην Java
και δεν μου το ειχες απαντησει... οσο για τις MAC
μην με βαζεις να ψαχνω ποστς τωρα  :grin:
δηλαδη εχετε βεντετα τυπε :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο μπολντ απο μαλακιες καργα εχει να μαθει πολλη πραμα

τυπε κοροιδευεις τον κοσμο...

την αλλη φορα ειχες πει την θεικη μπαρουφα

που δεν την λεει ουτε 1ετης φοιτητης

"Καποιος για να μην τον βρουν πρεπει να αλλαξει την MAC του "

θες να ψαξω να βρω το θρεντ που το ελεγες?

Γιατι πολλα λες... μας το παιζεις και θυμα οτι δεν σε παιρνουν για δουλεια  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειχα παει πριν  κανα μηνα σε μια συνεντευξη,και αφου με ρωταγε διαφορα για το βιογραφικο μου η υπευθυνη επιλογης, μου λεει στην προηγουμενη δουλεια ποσα χρηματα επαιρνες?της λεω επαιρνα περιπου 1000 ευρω,τι ηθελα να το πω.εκανε λες και της ειπα 2000-3000 ευρω.πηγε να στραβοκαταπιει  :2funny:,(που λεει ο λογος).και μου λεει το θεικο,αυτα τα λεφτα σου τα διναν επειδη εισαι ωραιος!!!!!!δεν υπαρχει αλλος λογος μου λεει. :o αυτα τα λεφτα ειναι παρα πολλα.

τα σχολια δικα σας.........επρεπε να της ελεγα 500 ευρω μου φαινεται.
ηθελε γαμησι τυπε
γιατι δεν της την επεσες?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

παλι μαλακια ειπες μπολντ

1 το pc σου δεν ειναι αχρηστο χωρις internet
τεχνικος δεν ειναι τοσο απλο τεχνικος ειναι και καποιος που γραφει κωδικα τεχνικος ειναι και καποιος που γραφει τεχνικα κειμενε.

στο ελλαδα ειναι ολοι τεχνικοι υπολογιστων γιατι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα

τεχνικος ειναι και αυτος που συντηρη το δικτυο  τεχνικος ειναι και αυτος που φτιαχνει ενα δικτυο

και παει λεογντας

τα δικτυα δεν ειναι τιποτα το δυσκολο ο ποιο πολλη κοσμος ασχολειται μες δικτυα γιατι δεν τα παει καλα στο coding  ναι οκ αλλα ποσοι απο αυτους αμα τους δωσεις την ip  και οτυς πεις φτιαξε ενα δικτυο σε μια εταιρια που εχει γραφεια στην αθηνα τριπολη καλαματα κρητη και θεσσαλονικη

τι θακανουν ???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πληροφορικη απο site  εφραμογες πληροφορικης software aπο το 0 αναλυση  coding +++++++μεχρι εφαρμογες andoird  κ.α

ηλκτρολογικα/ ηλεκτρονικα απο αυτοικινηττα μεχρι καμερες δορυφορικα  κ.α ++++++

και παντα εκει που ψαχνω δεν γινεται χαμος απο ατομα γιατι ειναι εντελως εξιδικευμενα αλλα τι να πω πλεον δεν ξερω και εγω τι να πω

πηγα σε ενα τρομπα και απο οτι εμαθα πηρε καποιον που δουλευα παλια ειναι στην ιδια ειδικοτητα  ο αλλος με μισουσε και του ειπε οτι ειμαι μαλακας   ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι και να τον πιστευψει ????τον ανταγωνιστη του   ετοιμος μπορουσα να του παραγω  και ο μαλακας πεταξε πετρα στον δρομο του .

ο αλλος με ειχε 5 χρονια και ειπε στον μαλακ οτι με ειχε 5 χρονια και πηγαινα γαμιωντας τοτε επειδη με λυποτανε  :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τοσο μαλακες υπαρχουν στην ελλαδα ??? :idiot:
οταν ημουνα στοναλλο του ειχαμε φαει ολοι την πελατια τωρα πηγα σε αυτον και οαμαλακς ρωτησε αυτον που των ειχε ανταγωνιστη

ειμαστε σοβαρη ?? :huh:

ε τυπε σε μισουσε ο αλλος που του ειπε οτι εισαι μαλακας
σε ζηλευε επειδη ηξερες περισσοτερα απο αυτον για αυτο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυπε κοροιδευεις τον κοσμο...

την αλλη φορα ειχες πει την θεικη μπαρουφα

που δεν την λεει ουτε 1ετης φοιτητης

"Καποιος για να μην τον βρουν πρεπει να αλλαξει την MAC του "

θες να ψαξω να βρω το θρεντ που το ελεγες?

Γιατι πολλα λες... μας το παιζεις και θυμα οτι δεν σε παιρνουν για δουλεια  :grin:

μαζι με τα αλλα που πρεπει να κρυψει ΗΛΙΘΙΕ ΜΠΛΟΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ THN MAC
ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΕΛΛΗΝΙΚΑ  Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕ

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
υπομονη και επιμονη ολα θα γινουν!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ε τυπε σε μισουσε ο αλλος που του ειπε οτι εισαι μαλακας
σε ζηλευε επειδη ηξερες περισσοτερα απο αυτον για αυτο.

εισαι τοσο τρομπας που η τρομπα ειναι ενα τιποτα μπροστα σου .

στην ελλαδα οταν φευγεις απο καπου δεν θελουν γιατι εχεις μαθει πραματα και εκει που θα πας τα παιρνεις μαζι  σου αρα καποιος αλλος κερδιζει απο αυτα που εχεις μαθει απο καποιον αλλον

καταλαβες μπολντ!!!!!!!

στο αλλο φορουμ μπλαγλαμα σου ειχα πει κοιλας οτι σκεψου για ποιο λογο πρεπει να την κρυψω και θα βρεις την απαντηση μονο σου

απο οτι βλεπω ακομα σκεφτεσε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γνωρίζω πολλούς τεχνικούς που το 80% της εργασίας τους είναι format σε windows και το άλλο 20% πώληση hardware.
Δεν έχουν ανάγκη να γνωρίζουν τίποτε θεωρητικό (προς το παρόν τουλάχιστον), απλά έχουν άδεια και μαγαζί.

Δεν με ρωτησες για πωλητες φιλε  :)
νομιζω με ρωτησες για πληροφορικαριους...
αυτοι που λες δεν ειναι πληροφορικαριοι... το να ξες να κανεις
ενα απλο φορματ δεν σε κανει πληροφορικαριο ειναι μια ετοιμη διαδικασια
αυτοματοποιημενη με 4-5 κλικ.

Αυτα που σου ειπα δεν ειναι θεωρητικα... θεωρητικο ειναι το οτι αν δεν παρεις διευθυνση
μεσα στο τοπικο δικτυο δεν θα εχεις καθολου δικτυο?  :S Που ειναι η θεωρια σε αυτο?
Αν πας να δουλεψεις σε μαγαζι που πουλαει υπηρεσιες θα πρεπει να ξερεις και απο δικτυα εσυ πιστευεις πως θα παρει 3-4 διαφορετικους με την κριση που παιζει για να εχει την πολυτελεια ο καθενας να ξερει μονο 1 πραγμα? Πχ ο ενας μονο δικτυα ο αλλος μονο hardware κτλπ? Οτι παραπανω ξερεις σημερα καλο ειναι.

Το θεωρητικο δεν καταλαβαινω ποιο ειναι... οτι αν δεν βαλεις μασκα , IP και gateway IP στο PC σου οταν ξεκινας με καποιον παροχο δεν θα εχεις καθολου δικτυο?  :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δηλαδη εχετε βεντετα τυπε :2funny:

γαμισετα ο μπλοντ ειναι περιπτωση    ηθλε να του γραψω κατι σε κωδικα ποσο τελειωμενος πρεπει να εισαι για να το ζητας στο μπουρδελα ????? ποσο τελειωμενος εισαι για να θες να αποδηξεις οτι εισαι κατι και που στο μπουρδελα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι τραβαμε ρε  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν παρει καποιος στο πλαισιο και ζητησει υπηρεσια ή καποια διαμορφωση στα δικτυα
οσοι εχουν προσληφθει εκει θα πρεπει να ξερουν ΚΑΙ απο αυτο. Ημαρτον... λεει ο αλλος οτι δεν τον δεχονται σε δουλειες και δεν ξερει βασικα πραγματα  :S

αν ειναι ο αλλος θα βαλει λουκετο απο μονος του δεν χρειαζεται να κανει προσληψη
qertq για να βαλει λουκετο στην επιχειρηση του.  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γαμισετα ο μπλοντ ειναι περιπτωση    ηθλε να του γραψω κατι σε κωδικα ποσο τελειωμενος πρεπει να εισαι για να το ζητας στο μπουρδελα ????? ποσο τελειωμενος εισαι για να θες να αποδηξεις οτι εισαι κατι και που στο μπουρδελα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι τραβαμε ρε  :jerking:
τι ηθελε να του γραψεις ρε τυπε
πεστα μας απλα εμεις δεν ξερουμε απο τετοια
super_nerds_19.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.lazypalace.com/img/lifestyle/nerds/nerds33.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cdn.gunaxin.com/wp-content/uploads/2009/09/nerds.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom