Νέα

Ψαχνω επειγοντως εργασια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αν παρει καποιος στο πλαισιο και ζητησει υπηρεσια ή καποια διαμορφωση στα δικτυα
οσοι εχουν προσληφθει εκει θα πρεπει να ξερουν ΚΑΙ απο αυτο. Ημαρτον... λεει ο αλλος οτι δεν τον δεχονται σε δουλειες και δεν ξερει βασικα πραγματα  :S

αν ειναι ο αλλος θα βαλει λουκετο απο μονος του δεν χρειαζεται να κανει προσληψη
qertq για να βαλει λουκετο στην επιχειρηση του.  :2funny:

μπολντ ποια ειναι τα βασικα ξερεις  ???μου θυμιζεις ενα βλημα που ειχα  ......... που νομιζε οτι ηξερε και ολο μαλακιες ελεγε

και επεμεν κιολας

μπλοντ θυμασε το jommla που ελεγες οτι ειναι μια μαλακια ??

το εμαθες ???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη εχετε βεντετα τυπε :2funny:

ελα ρε τυπε τωρα  :grin:
εχε χαρη που βαριεμαι να ψαξω τα ποστ
εδω υπαρχουν ατομακια με τρελες γνωσεις που ειναι ανεκμεταλευτα
και ανεργοι και πεταγεται τωρα και ο qertq και βριζει τους εργοδοτες.  :grin:

Επισκέπτης
Δεν με ρωτησες για πωλητες φιλε  :)
νομιζω με ρωτησες για πληροφορικαριους...
αυτοι που λες δεν ειναι πληροφορικαριοι... το να ξες να κανεις
ενα απλο φορματ δεν σε κανει πληροφορικαριο ειναι μια ετοιμη διαδικασια
αυτοματοποιημενη με 4-5 κλικ.
Εγώ για επαγγελματική ενασχόληση με υπολογιστές είπα, όχι για τη γενικότερη επιστήμη της πληροφορικής.
Αυτός που κάνει την αυτοματοποιημένη εργασία του format και της πώλησης hardware, με υπολογιστές ασχολείται άμεσα για βιοποριστικούς λόγους.
Μην μπουρδουκλώνεις τα λεγόμενά μου.

Αυτα που σου ειπα δεν ειναι θεωρητικα... θεωρητικο ειναι το οτι αν δεν παρεις διευθυνση
μεσα στο τοπικο δικτυο δεν θα εχεις καθολου δικτυο?  :S Που ειναι η θεωρια σε αυτο?
Αν πας να δουλεψεις σε μαγαζι που πουλαει υπηρεσιες θα πρεπει να ξερεις και απο δικτυα εσυ πιστευεις πως θα παρει 3-4 διαφορετικους με την κριση που παιζει για να εχει την πολυτελεια ο καθενας να ξερει μονο 1 πραγμα? Πχ ο ενας μονο δικτυα ο αλλος μονο hardware κτλπ? Οτι παραπανω ξερεις σημερα καλο ειναι.

Το θεωρητικο δεν καταλαβαινω ποιο ειναι... οτι αν δεν βαλεις μασκα , IP και gateway IP στο PC σου οταν ξεκινας με καποιον παροχο δεν θα εχεις καθολου δικτυο?  :grin:
Συνεχίζοντας λοιπόν, για τους παραπάνω που ανέφερα πριν, το να γνωρίζουν αν η MAC address είναι ορατή μέσω τοπικού δικτύου ή διαδικτύου είναι καθαρά κάτι το θεωρητικό και πιθανόν άχρηστο.
Δεν ανέφερα τίποτα για IP, gateway κλπ...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τι ηθελε να του γραψεις ρε τυπε
πεστα μας απλα εμεις δεν ξερουμε απο τετοια
super_nerds_19.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.lazypalace.com/img/lifestyle/nerds/nerds33.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cdn.gunaxin.com/wp-content/uploads/2009/09/nerds.jpg

κοιτα ο μπλοντ ειναι ο it μανατζερ εδω στο μαγαζι οταν μιλα πεφτουν τα δικτυα  η ιοι περνουν αντιβιωση και τα pc δεν εχουν ιοους

τα trojan  καπλαζουν προς την δοξα και παει λγοντας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντ ποια ειναι τα βασικα ξερεις  ???μου θυμιζεις ενα βλημα που ειχα  ......... που νομιζε οτι ηξερε και ολο μαλακιες ελεγε

και επεμεν κιολας

μπλοντ θυμασε το jommla που ελεγες οτι ειναι μια μαλακια ??

το εμαθες ???

καταρχην δεν ειναι jommla αλλα joomla

ειπες οτι ξερεις απο bash σε λινουξ

σε ποιο φλοιο εχεις δουλεψει ρε τυπε?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγώ για επαγγελματική ενασχόληση με υπολογιστές είπα, όχι για την γενκότερη επιστήμη της πληροφορικής.
Αυτός που κάνει την αυτοματοποιημένη εργασία του format και της πώλησης hardware, με υπολογιστές ασχολείται άμεσα για βιοποριστικούς λόγους.
Συνεχίζοντας λοιπόν, για τους παραπάνω το να γνωρίζουν αν η MAC address είναι ορατή μέσω τοπικού δικτύου ή διαδικτύου είναι καθαρά κάτι το θεωρητικό και πιθανόν άχρηστο.

την mac την αλλαζεις γιατι στο πακετο την αναγραφει ετσι για να αποφυγεις τα φιλτρα που ισως να φιλτραρουν την mac την αλλαζεις

οκ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοιτα ο μπλοντ ειναι ο it μανατζερ εδω στο μαγαζι οταν μιλα πεφτουν τα δικτυα  η ιοι περνουν αντιβιωση και τα pc δεν εχουν ιοους

τα trojan  καπλαζουν προς την δοξα και παει λγοντας
αυτα τα trojan τυπε? :2funny:
trojan-variety2.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τυποι ειστε  :offtopic: :offtopic:
βαριεμαστε να διαβαζουμε τις αντιδικιες σας...πατε το σε π.μ.να τα λυσετε...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
καταρχην δεν ειναι jommla αλλα joomla

ειπες οτι ξερεις απο bash σε λινουξ

σε ποιο φλοιο εχεις δουλεψει ρε τυπε?

τι βλεπωω αρχισες το διαβασμα μπλοντακι

μπραβο μπαραβο

και οταν μεγαλωσεις θα γινεις καλο παιδακι

ενταξει

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
την mac την αλλαζεις γιατι στο πακετο την αναγραφει ετσι για να αποφυγεις τα φιλτρα που ισως να φιλτραρουν την mac την αλλαζεις

οκ?

αλλα οχι ολα τα φιλτρα μπλοντ γιατι δεν εχουν ολοι  οι ρουτερ φιλτρα αλλα ουτε τα firewall  αραβ ποιος μου βλεπει την μακαρονα μου ???για σκεπψουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ για επαγγελματική ενασχόληση με υπολογιστές είπα, όχι για τη γενικότερη επιστήμη της πληροφορικής.
Συνεχίζοντας λοιπόν, για τους παραπάνω που ανέφερα πριν, το να γνωρίζουν αν η MAC address είναι ορατή μέσω τοπικού δικτύου ή διαδικτύου είναι καθαρά κάτι το θεωρητικό και πιθανόν άχρηστο.

Ετσι οπως το θετεις μπορει να ειναι και αχρηστο. Και λεω μπορει γιατι δεν μπορω να προεξοφλησω το πως μπορει να καταληξει μια κουβεντα. Σου ειπα και πριν... αν εσυ εχεις ενα μαγαζι με ειδη πληροφορικης και εχεις κολλησει και μια ταμπελα που λεει οτι πουλας και υπηρεσιες ιντερνετ και ερθει καποιος και σου ζητησει μια επισκεψη πας σπιτι του κανεις μια παραμετροποιηση που θα σου ζητησει και επιπλεον σου ζητησει και τι χρειαζεται ωστε να μπορει να σερφαρει "ανωνυμα" εκει δεν ειναι καθολου αχρηστο αυτο που λεω.

Θα σου πει πως καποιος του ειπε πως πρεπει εκτος απο IP να αλλαξει και MAC και ισως θα πρεπει να κατεβασει και δευτερο προγραμμα το οποιο πιθανον να του ειναι αχρηστο και να του τρωει απλα χωρο στον δισκο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλα οχι ολα τα φιλτρα μπλοντ γιατι δεν εχουν ολοι  οι ρουτερ φιλτρα αλλα ουτε τα firewall  αραβ ποιος μου βλεπει την μακαρονα μου ???για σκεπψουν

ναι τι? Εμεις ειχαμε πει , μαλλον εσυ ειχες πει οτι
για να μην βρουν καποιον στο ιντερνετ (αν θυμαμαι καλα)
πρεπει να αλλαξει την φυσικη διευθυνση. Και την φυσικη μαλλον.
Και τοτε σου ειχα πει.

Αυτο που λες ειναι αλλο... mac spoofing λεγεται
crackeries ειναι αυτες τυπε.. δεν χρειαζεσαι προγραμματα
η MAC αλλαζει πολυ ευκολα και με μια εντολη... ή καλυτερα η 16-δική αναπαράσταση της
MAC γιατι η MAC ειναι δυαδικη και οχι δεκαεξαδικη οπως πολλοι λανθασμενα πιστευουν.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το συμπερασμα ποιο ειναι 

ειναοι οτι ο μπλοντ που εβριζε το joomala  και ολα τα αλλα εμαθε το joomla αρα εχει μελλον να μαθει πραμμα ετσι οα γινει και με τα αλλα οτραν  ομπλοντ λεει τετοιες μαλακιες μαθαινει .

τοσο απλαο ειναι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καντε μια νεα αρχη τυποι εντος θεματος...για να ελαφρυνω την διαθεση... :bounce-glasses: :bounce-glasses:
τυποι Cool...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξεκολλάτε!
Το γαμήσατε το νήμα.

Οκ. Παντως στο λεω για να ξερεις...
πως πλεον ο κοσμος εχει γινει απαιτητικος
και θελει να ξερει , μπορει να σε ρωτησει πραγματα
που ουτε που φανταζεσαι. Σε πληροφορω πως μπορει να γυρισει
καποιος να σε ρωτησει (αν εχει αγορασει απο εσενα καποιον σκληρο δισκο)
αν εχει εστω και καποιους λιγους bad sectors... αν του πεις πως δεν εχει καθολου
τοτε παιζει να γινεις ρεζιλι μιας και δισκοι με 0 bad sectors ειναι πανακριβοι...

η απαντηση? Σε πανεπιστημιακο βιβλιο  :grin: ... και ομως...

μετα... στα WLAN που γινεται χαμος με το σπασιμο του δικτυου απο noobades που χρησιμοποιουν το BackTrack και τις εκδοσεις του .. παιρνεις τον παροχο και δεν υπαρχει
ουτε ενας τεχνικος να σου πει... φιλε μην βαζεις τον εργοστασιακο κωδικο (αυτον που εχει απο κατω το ρουτερ) βαλε εναν καλα σχηματισμενο που δεν θα μπορεσει να τον σπασει καποιος n00bas... θεωρητικα αχρηστο και αυτο?  :grin: δεν νομιζω.

Αυτοι που λες εσυ ειναι στυγεροι πωλητες... παρτο... χρησιμοποιησε το και αν τους ρωτησει καποιος εχουν ετοιμη την απαντηση "Δεν σε απασχολει - μην το ψαχνεις" γιατι να μην πας τοτε σε καποιο μαγαζι που μπορει να λυσει και πιο "ψαγμενες" αποριες απο μερικους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom