χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 606
Καλησπερα ψαχνω χορηγους για το επιχειρημα μου.. Θα κολυμπησω την Αποσταση Σαλαμινα-Περαμα
Καλησπερα ψαχνω χορηγους για το επιχειρημα μου.. Θα κολυμπησω την Αποσταση Σαλαμινα-Περαμα
Ευχαρίστως σας χορηγώ το κάτωθι εξάρτημα:
https://[URL unfurl="true"]www.perfectoys.gr/uplds/43907_143650-3.jpg[/img[/URL]]
Παρακαλώ ενημερώστε με για την ταχυδρομική σας διεύθυνση, προκειμένου να σας το αποστείλω.
[/quote]
μηπως σου περισσευει και κανα αλλο γιατι σκεφτομαι να κανω τον διαπλου μια πισινας και φοβουμαι!!!!!!
Οταν φτασεις απεναντι θα σου εχουν φυτρωσει στην πλατη βρυα...λειχηνες και ραδιενεργα μανιταρια![]()
![]()
![]()
![]()
μηπως σου περισσευει και κανα αλλο γιατι σκεφτομαι να κανω τον διαπλου μια πισινας και φοβουμαι!!!!!!
Για εσάς έχω κάτι πολύ σπέσιαλ.
http://[URL unfurl="true"]www.poolmaster.com/wp-content/uploads/2013/03/50507-Animal-Arm-Floats-Elephant.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! ειναι ακριβος οτι χρειαζομαι λοιπον γραψε διευθυνση να τα στειλεις
Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461,Χαϊδάρι Ψυχιατρικο Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»
Σιγά ρε μεγάλε, το εγχείρημα!Θα κολυμπησω την Αποσταση Σαλαμινα-Περαμα
ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! ειναι ακριβος οτι χρειαζομαι λοιπον γραψε διευθυνση να τα στειλεις
Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461,Χαϊδάρι Ψυχιατρικο Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»
Συγκάτοικος είστε!!!
Και γιατί δεν μου το είχατε πει τόσο καιρό;![]()
σαλονικιος δν εισαι ?Καλησπερα ψαχνω χορηγους για το επιχειρημα μου.. Θα κολυμπησω την Αποσταση Σαλαμινα-Περαμα
αυτό φταιει που δεν βρισκειΔεν είναι επιχείρημα. Εγχείρημα είναι η σωστή λέξη. Τουλάχιστον να το λες σωστά
εχω μια βαρκα στα σελινια αν θες μπορω να ερθω διπλα σου οταν κολυμπας !!!!! απο φραγκα δεν παιζει μια και η βαρκα κουπατη ειναι εχει μηχανη αλλα δεν εχω να βαλω βενζινα!!!!!!