Νέα

Προξενιό - πρόβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Κοιτα.....αμα ειναι μπαζο απλα πινεις τον καφε σου και φευγεις και στην τελικη εχεις κανει εναν γνωστο....μια κοινωνικη σχεση.....

αν παλι δεν ειναι μπαζο (δε μιλαω για το εμφανισιακο αλλα για τη χημεια σας) τοτε και παλι εχεις κανει απλα μια γνωριμια η οποια μπορει να εξελιχθει μπορει και οχι..... :)

εχεις δικιο

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θελω φιλαρακο να ειναι κανα απιστευτο μουνι και μετα να τρεχεις για καφε 2 φορες την μερα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παιδια ειλικρινα ευχαριστω ολους με ειχε πιασει ταχυπαλμια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ειλικρινα παιδια με ηρεμησατε με τις απαντησεις σας
η κοπελα ειναι 26
Κάνε το παιχνίδι σου άνετα αν είναι 26 ετών.
Καταρχήν πάρε την από λοκο να σε σέβεται και αν ειναι καλή στα μαμησια προχώρατο αργά

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
να της δωσεις μια γερη δοση σεξ μην αφηνεις καμια να γλυτωνει ετσι για να σε και σε φορμα

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μην σκεφτεσαι οτι ειναι προξενιο,σκεψου οτι ειναι αλλη μια απο τις εφημερες,εξαλλου που ακουστηκε προξενιο σε καφετερια με εσπρεσακι :huh: αν δεν πας σπιτι της να σε τραταρουν οι γονεις της γλυκο του κουταλιου και να ειστε μια ωραια ατμοσφαιρα οπως θα λεγε και ο αημνηστος ηλιοπουλος δεν ειναι προξενιο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εν το μεταξυ ολοι οσοι λετε ν την γα@@@ει...αυτη την ρωτησατε??? :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καλά ρε αδερφέ σου κάνουν προξενιά και παραπονιέσαι; Εδώ εμείς κάνουμε κρααααα για κάνα προξενιό αλλά πού τέτοια τύχη... :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάνε το παιχνίδι σου άνετα αν είναι 26 ετών.
Καταρχήν πάρε την από λοκο να σε σέβεται και αν ειναι καλή στα μαμησια προχώρατο αργά

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μετα περνα της ενα καπιστρι και δυο παρωπιδες αλογου βαλε της και ενα καροτο μπροστα και εισαι πασας στα γιαννενα :P :P

Επισκέπτης
Για σας ειμαι 30 χρονων και εχω κανει πολες εφημερες σχεσεις ,εχω παει με παρα πολλες ιεροδουλες,η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν [size=30pt]1 εβδομαδα[/size] και ετσι οι συγγενεις μου και οι γονεις μου μου εχουν φαει τα αυτια να κανω επιτελους κατι σοβαρο στη ζωη μου και να δω πιο σοβαρα τις σχεσεις που κανω .Πριν απο μερικα χρονια μου ειχαν κανει γνωριμια που εγω το λεω προξενιο με μια κοπελα και που ειχαν πει ειναι σοβαρη κοπελα και προσεχε μην την χασεις ,εγω ομως πιεστικα και δεν μπορουσα να ειμαι ανετος μαζι της φοβομουν μηπως κανω καμια βλακεια και την χασω ,αυτο ομως αποδειχθηκε χειροτερο και μετα απο [size=30pt]1 εβδομαδα[/size] τελος.
Φτανοντας στο τωρα καποιος απο το συγγενικο μου περιβαλλον μου βρηκε παλι μια καλη κοπελα και μου ειπε να την παει σε μια καφετερια με την γυναικα του και εγω να περασω δηθεν τυχαια απο εκει για να γνωριστουμε ,οταν ακουω κατι τετοια ,σφιγγομαι με πιανει κρυος ιδρωτας δεν ξερω πως να φερθω ,λετε να εχω προβλημα πειτε μου σας παρακαλω σοβαρα [size=30pt]τι να κανω για να αποβαλω το αγχος που εχω.[/size]
Είσαι σταθερός πάντως! :grin:

Κάψε τα ημερολόγια! :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εν το μεταξυ ολοι οσοι λετε ν την γα@@@ει...αυτη την ρωτησατε??? :2funny: :2funny: :2funny:

θεωρουμε δεδομενο οτι το γκομενακι που ανοιξε το θρεντ ειναι αξιοιππευσιμο.....

σα να λυνουμε μαθηματικα....

εστω οτι....μπλα μπλα μπλα :P :P

Επισκέπτης
Και εσύ ρε φιλαράκι μην σου πει μια γυναίκα καλή εβδομάδα αμέσως να την στείλεις! :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θεωρουμε δεδομενο οτι το γκομενακι που ανοιξε το θρεντ ειναι αξιοιππευσιμο.....

σα να λυνουμε μαθηματικα....

εστω οτι....μπλα μπλα μπλα :P :P
αχα!!!ευχαριστω γ την διευκρινηση..μεγα το λαθος μου... :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom