ελα ρε πιο χαζι κιαπο μενα σε κοροδεβι,εγο 82ειλικρινα παιδια με ηρεμησατε με τις απαντησεις σας
η κοπελα ειναι 26
για ενα μουσακα ποτε δε ινε αργαειναι λιγο νωρις ακομα φιλε
ελα ρε πιο χαζι κιαπο μενα σε κοροδεβι,εγο 82ειλικρινα παιδια με ηρεμησατε με τις απαντησεις σας
η κοπελα ειναι 26
για ενα μουσακα ποτε δε ινε αργαειναι λιγο νωρις ακομα φιλε
Κοιτα.....αμα ειναι μπαζο απλα πινεις τον καφε σου και φευγεις και στην τελικη εχεις κανει εναν γνωστο....μια κοινωνικη σχεση.....
αν παλι δεν ειναι μπαζο (δε μιλαω για το εμφανισιακο αλλα για τη χημεια σας) τοτε και παλι εχεις κανει απλα μια γνωριμια η οποια μπορει να εξελιχθει μπορει και οχι.....
τα γινεκακια να τα κουσ παντα εχουν δικιο,εμενα ποτε εχο παντα αδικοεχεις δικιο
που να ξεκινισουν και η φραπεδεσ...παιδια ειλικρινα ευχαριστω ολους με ειχε πιασει ταχυπαλμια
Κάνε το παιχνίδι σου άνετα αν είναι 26 ετών.ειλικρινα παιδια με ηρεμησατε με τις απαντησεις σας
η κοπελα ειναι 26
πεστααααα!!!!!τα γινεκακια να τα κουσ παντα εχουν δικιο,εμενα ποτε εχο παντα αδικο
Κάνε το παιχνίδι σου άνετα αν είναι 26 ετών.
Καταρχήν πάρε την από λοκο να σε σέβεται και αν ειναι καλή στα μαμησια προχώρατο αργά
μουν!!!!εχω μια φιλη....Καλά ρε αδερφέ σου κάνουν προξενιά και παραπονιέσαι; Εδώ εμείς κάνουμε κρααααα για κάνα προξενιό αλλά πού τέτοια τύχη...
Κάνε το παιχνίδι σου άνετα αν είναι 26 ετών.
Καταρχήν πάρε την από λοκο να σε σέβεται και αν ειναι καλή στα μαμησια προχώρατο αργά
Είσαι σταθερός πάντως!Για σας ειμαι 30 χρονων και εχω κανει πολες εφημερες σχεσεις ,εχω παει με παρα πολλες ιεροδουλες,η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν [size=30pt]1 εβδομαδα[/size] και ετσι οι συγγενεις μου και οι γονεις μου μου εχουν φαει τα αυτια να κανω επιτελους κατι σοβαρο στη ζωη μου και να δω πιο σοβαρα τις σχεσεις που κανω .Πριν απο μερικα χρονια μου ειχαν κανει γνωριμια που εγω το λεω προξενιο με μια κοπελα και που ειχαν πει ειναι σοβαρη κοπελα και προσεχε μην την χασεις ,εγω ομως πιεστικα και δεν μπορουσα να ειμαι ανετος μαζι της φοβομουν μηπως κανω καμια βλακεια και την χασω ,αυτο ομως αποδειχθηκε χειροτερο και μετα απο [size=30pt]1 εβδομαδα[/size] τελος.
Φτανοντας στο τωρα καποιος απο το συγγενικο μου περιβαλλον μου βρηκε παλι μια καλη κοπελα και μου ειπε να την παει σε μια καφετερια με την γυναικα του και εγω να περασω δηθεν τυχαια απο εκει για να γνωριστουμε ,οταν ακουω κατι τετοια ,σφιγγομαι με πιανει κρυος ιδρωτας δεν ξερω πως να φερθω ,λετε να εχω προβλημα πειτε μου σας παρακαλω σοβαρα [size=30pt]τι να κανω για να αποβαλω το αγχος που εχω.[/size]
εν το μεταξυ ολοι οσοι λετε ν την γα@@@ει...αυτη την ρωτησατε???
αχα!!!ευχαριστω γ την διευκρινηση..μεγα το λαθος μου... ;) ;) ;)θεωρουμε δεδομενο οτι το γκομενακι που ανοιξε το θρεντ ειναι αξιοιππευσιμο.....
σα να λυνουμε μαθηματικα....
εστω οτι....μπλα μπλα μπλα
κορυφαιο!!!!!!!Και εσύ ρε φιλαράκι μην σου πει μια γυναίκα καλή εβδομάδα αμέσως να την στείλεις!