Νέα

Πρόβλημα στραβού πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fortisque
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα
δηλαδη τι κι αν το "εργαλειο" εχει μια δεξιοστροφη ή αριστεροστροφη κατευθυνση?
Και γιατι να το πατε για... "ζυγοσταθμιση"?

Ετσι οπως ειναι, μπορειτε καλλιστα να το εκμεταλλευτειτε κιολας και να... γαματε πισω απο τις γωνιες...
δηλαδη να κρυβεστε στη γωνια και "τσουπ" να "φορμαρετε την γκομενα που εχει στηθει καταλληλως
ΠΡΟΣΟΧΗ στην γωνια! αν η τσουτσου σας στριβει δεξια, μην επιλεξετε μια αριστερη γωνια... δεν θα πετυχετε ποτε το "στοχο" σας!

Αυτη ειναι η σταση "γωνιάτο"

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
..τι λες ρε ατομο lambre ????

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μιλαω για περιπτωσεις "στροφης" 90 μοιρων κι οχι για μια απλη "λοξοδρομηση"
δεν ξερω αν υπαρχει και περιπτωση οπου η τσουτσου θυμιζει το συμβολο στην πινακιδα της τροχαιας "προσοχη συνεχεις στροφες"

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Κοψτε τις πλακες και βοηθηστε το παιδι !

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αυτο που εχεις μαλλον ειναι η νοσος κορονι ψαχτο καλα στο ιντερνετ και θα δεις καποια πραματα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Και ο Marc Wallice στραβοψώλης ήτανε...

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
lol και γω στραβο τσουτσουνος ειμαι και συγχρωνος Στρατιωτης θα παω να κανω εξετασεις στο 401 για  οτιδιποτε ελεγχους :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Και τι ακριβως θα του πεις του γιατρου?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Σύντροφε ίσως και να μην έχεις τίποτα αλλα ίσως και να έχεις..αυτό που έχεις να κανεις είναι να πας σε έναν αντρολογος-ουρολόγο και θα βρείτε την λύση για τα πάντα.

Προσωπικά εγώ πριν 4 χρονια είχα κάνει περιτομή.Στην αρχή ήμουνα σκαλωμένος και ντρεπόμουνα αλλα μετά είδα πως ήταν μονο μαλακια του εγκεφαλου μου οι ντροπές.Μίλησα με τον γιατρό ο οποιος ήταν πολύ καλός και μου μίλησε για όλες τις περιπτώσεις.Για την φίμωση που είχα εγώ και έπειτα με ρώτησε αν έχω εντοπίσει κάτι άλλο όπως αν έχω στραβό πέος...στην αρχή με παραξένεψε και τον ρώτησα λεπτομέρειες και μου είπε πως ότι σε όλους τους άντρες είναι φυσιολογική μια καμπύλη από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες δυσμορφίες ευτυχώς δεν είχα κάτι και όλα ok..αν νομίζεις πως έχεις κάτι πήγαινε και δες με τον γιατρό δεν τρέχει κανένα πρόβλημα να θυμάσαι πως είσαι ένας αριθμός πελάτη εσύ γι αυτούς.Νομίζω πως είναι καλύτερα από το να αγχώνεσαι ίσως και χωρίς λόγο απλώς μην το αφήνεις...Ελπίζω πως βοήθησα λέγοντας τα παραπάνω

Γιατι εκανες περιτομη αν επιτρεπεται?  Μονο γιατι ειχες φιμωση?  Και ποσο χρονων εισαι δηλ. ποτε καταλαβες οτι ειχες φιμωση αδελφε?

Ευχαριστω και δεν ειναι απαραιτητο να απαντησεις δημοσια αν δεν θες. Στειλε ΠΜ γιατι μ' ενδιαφερει η περιπτωση.
Ευχαριστω.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Όταν λες στραβό,τι εννοείς;Πας ευθεία και αυτό πάει δεξιά/αριστερά;Κούρμπα; Προφανώς αστειεύομαι.Δεν είναι πρόβλημα αυτό.Μάλλον δε βάζεις σωστά το προφυλακτικό.Δοκίμασε και άλλες μάρκες.

Για τους όρχεις είναι φυσιολογικό.Κάπου είχα διαβάσει ότι η διαφορά είναι για να μην "τρίβονται" μεταξύ τους κατά το περπάτημα.

Αν έχεις κανονική στύση,κοινώς καύλες,τότε μη σε απασχολεί.Όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικές μύτες διαφορετικά αυτιά,μάτια,δάχτυλα,έχουμε και πούτσες.Η στύση είναι το σημαντικότερο όλων.ʼπαξ την έχεις είσαι κανονικός.

Καλη η προσπαθεια...

Επισκέπτης

Πάντως μια φορά μου είχε τύχει να περιμένω την πουτάνα στο δωμάτιο και να ακούω κάτι ουρλιαχτά ηδονής και πόνου από το απέναντι δωμάτιο...Όταν η πόρνη ήρθε στο δωμάτιο μου και την ρώτησα "μα καλά τοσό καλά γαμούσε ο προηγούμενος πελάτης?" μου απάντησε "όχι απλά είχε στραβή πούτσα και πέθανα στον πόνο!" :2funny: :2funny: :2funny:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως μια φορά μου είχε τύχει να περιμένω την πουτάνα στο δωμάτιο και να ακούω κάτι ουρλιαχτά ηδονής και πόνου από το απέναντι δωμάτιο...Όταν η πόρνη ήρθε στο δωμάτιο μου και την ρώτησα "μα καλά τοσό καλά γαμούσε ο προηγούμενος πελάτης?" μου απάντησε "όχι απλά είχε στραβή πούτσα και πέθανα στον πόνο!" :2funny: :2funny: :2funny:

"Στραβη" μερικες φορες σημαινει και "πανω-κατω"  ακι οχι μονο "δεξια-αριστερα".  Το "πανω" η πολυ πανω μου εχουν πει οτι οντως ποναει...τις ξεσκιζει με αλλα λογια...

fireball7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο που εχεις μαλλον ειναι η νοσος κορονι ψαχτο καλα στο ιντερνετ και θα δεις καποια πραματα

Ήμαρτον ρε papia μου έβγαλες το μάτι! Νόσος Peyronie λέγεται. Είναι βέβαια πολύ ακραία κατάσταση αφού η κλίση του πέους είναι τόσο μεγάλη που καθιστά αδύνατη την ερωτική επαφή.
Και μία φιλική παρατήρηση ενός νέου μέλους. Για θέματα υγείας καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την πλάκα, γιατί δεν ξέρουμε τι ζόρι τραβάει ο άλλος!

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εννοεις πριαπισμο? κανενας δεν τον εχει ευθεια ολοι καπου εχουν παρει επισης η αριστερη μερια ειναι πιο μεγαλη και το αριστερο ballaki ειναι πιο κατω σε φυσιολογικες καταστασεις

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
εννοεις πριαπισμο? κανενας δεν τον εχει ευθεια ολοι καπου εχουν παρει επισης η αριστερη μερια ειναι πιο μεγαλη και το αριστερο ballaki ειναι πιο κατω σε φυσιολογικες καταστασεις

Φιλε  εχουμε  το  ιδιο  avatar.
Αυτο  που  λες  για  το  αριστερο  μπαλακι    ισχυει  μονο  για  τους  δεξιοχειρες.
Σε  εμενα  που  ειμαι    αριστεροχειρας  μπαταρει  απο  τα  δεξια.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
τελοσπαντων..το θεμα ειναι παντα το ενα ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο..συμβαινει επειδη το ενα παρεχει σπερμα και το αλλο ειναι εφεδρικο

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω καθε πρωι παιρνω τα μποσικα   :cum: αχαχα δεν το ξερα πως εχει σχεση με ποιο χερι κανεις "μαλαξεις" βασικα οι δεξιοχειρες τον εχουνε λιγο να γερνει δεξεια και οι αριστεροχειρες να γερνει λιγο αριστερα ? Δηλαδη ενας που ειναι αμφιχειρας θα τον εχει ζικζακωτο? Σαν την εθνικη λαμιας ενα πραμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom