Νέα

Πρόβλημα στραβού πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fortisque
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πολλοι "αριστεροι" μαζευτικαμε εδω μεσα!!
Αντε να σχηματισουμε την πρωτη Αριστερη κυβερνηση της χωρας αυτης!!

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
αμα η πουτσα δεν εχει κλιση ειναι σαν μην εχει προσωπικοτητα,ιδια μεσα στη μαζα δε λεει... :dancing:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ε ρε πουστη μου! εσυ θα αφηνεις τον τερματοφυλακα αγαλμα!!!!

ΜΕΓΑΛΕ stunt  ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ...Γαμω τις ατακες...ξεραθηκα στα γελια...Αντε φιλαρακο και σε λιγο ο **τσος σου θα γινει best seller εδω μεσα..Μην ανησυχεις ...be proud for that!!!!!!  :2funny: :2funny: :grin: :headbang: :headbang: :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αμα η πουτσα δεν εχει κλιση ειναι σαν μην εχει προσωπικοτητα,ιδια μεσα στη μαζα δε λεει...(η πουτσα μου ειναι αριστερα στη φωτο,αλλα θα την ηθελα πιο κεκλιμενη) :dancing:
Nα διευκρινισω κι εγω με τη σειρα μου οτι κωλος που ειναι στη φωτο αριστερα δεν ειναι δικος μου...προς αποφυγη παρεξηγησεων!!! ;)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΜΕΓΑΛΕ stunt  ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ...Γαμω τις ατακες...ξεραθηκα στα γελια...Αντε φιλαρακο και σε λιγο ο **τσος σου θα γινει best seller εδω μεσα..Μην ανησυχεις ...be proud for that!!!!!!  :2funny: :2funny: :grin: :headbang: :headbang: :headbang:

αν και σε αλλον ανηκει ο μπαλαδορος πουτσος, ευχαριστω για τα ευσημα!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tzini1

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με τοσα που εχω διαβασει πιο πανω εχω μπερδευτει . Το προβλημα τελικα που ειναι στο οτι κουνιεσε δεξια , αριστερα αντι για μπρος , πισω? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Με τοσα που εχω διαβασει πιο πανω εχω μπερδευτει . Το προβλημα τελικα που ειναι στο οτι κουνιεσε δεξια , αριστερα αντι για μπρος , πισω? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα! με τετοιες προσποιησεις και κοφτη ντριπλα ειναι ο φοβος και ο τρομος καθε αντιπαλου αμυντικου! ξεκιναει με γκολ απο τα αποδυτηρια!!!!

OP
OP
F

Fortisque

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μου είχε πει το πρόβλημα του ο κολλητός μου, που ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό σου και τον είχα πάει σε νοσοκομείο (Ιατρικό Αθηνών) για να τον δεί ουρολόγος, γιατί αυτός ντρεπότανε.

Περιμένω έξω και μετά απο λίγο βγαίνει ο φίλος μου ξελιγωμένος στα γέλια. Μου λέει όταν το είδε ο γιατρός μου είπε: Ρε μεγάλε εμείς κάνουμε αμάν να πέσουμε σε καμία γκόμενα να μας κάνει το εργαλείο έτσι και εσύ που την βρήκες παραπονιέσαι ?

Επι της ουσίας του είπε οτι με επέμβαση διορθώνεται, αλλά δεν χρειάζεται να μπεί στην διαδικασία και να μείνει όπως έχει.

Αυτό που λές για τα αρχίδια είναι φυσιολογικό ...

αρα δεν ειναι κατι σοβαρο?

επισης για την επεμβαση θα σκασω τιποτα?

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Έχω μερικά προβλήματα
Το πέος μου είναι στραβό και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, δοκίμασα αρκετές φόρες να φορέσω προφυλακτικά ώστε να σιγουρευτώ  αν το προβλημα μου είναι σοβαρό, αλλά από τι φαίνετε είναι . Το προφυλακτικό  δεν κλείνει τελιως με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις να σπάσει και άμα γίνει αυτό υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι.

Η διορθωση του στραβου πεους γινετε με χειρουργηση? Και σε τι γιατρο πρεπει να παω? Σε ουρολογο?

Μπορει καποιος που να ειχε αυτό το προβλημα να πει τι ακριβως  περασε?

Επισης αν το ένα αρχιδι είναι μεγαλυτερο από το άλλο είναι φυσιολογικο ή είναι και αυτό προβλημα?

Και μένα κλίση προς τα κάτω-δεξιά έχει (δεν κάνω πλάκα).
Και επίσης το ένα μου αρχίδι είναι μικρότερο από το άλλο.

Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ερωτικές μου σχέσεις.
Ίσα ίσα, αυτή η κούρμπα βρίσκει και στα τοιχώματα λέει
και προσφέρει έξτρα απόλαυση. Τι να πεις... Είμαι απίστευτος τελικά.. και
ας καυλώνω προς τα κάτω-μπροστά-δεξιά  :grin:

Όσο για το αρχίδι μου, το μόνο πρόβλημα είναι πως το χάνω που και που
αλλά το βρίσκω μετά από λίγο ψαχούλεμα στο γνωστό μέρος. Πλάκα πλάκα παίζει επειδή έχω 1.5 αρχίδια να χύνω μέτρια ποσότητα ;
Τώρα το σκέφτηκα. Να πάρει... (θα ανοίξω σχετικό θρεντ)

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το πρόβλημα ρε φίλε είναι αν έχεις αποτέλεσμα. Αν δεν έχεις πήγαινε σε ειδικούς να σε λιμάρουνε και μην βάζεις την φαντασία να δουλέψει γιατί θα γαμάς κατά φαντασία. Στα λέω γιατί είχα ένα φίλο, παίδαρο, πού νταραβεριζόταν με τα καλύτερα μουνιά ( τον βλέπαμε) και με τα λεγόμενά του είχε γαμήσει την μισή Αθήνα. Κάποια στιγμή γνώρισα πολύ καλά μία πρώην του και παρ΄όλο πού ήταν ο πρώτος της, δεν μπόρεσε να την γαμήσει και να την ξεπαρθενέψει λόγω στραβοψωλιάσεως. Από τότε παρ΄όλο φίλος έσπαγα πλάκα μαζύ του, δεν κρατιόμουνα, κάθε φορά πού έκανε τον γαμιά, μέχρι πού σταμάτησε. Φυσικά σήμερα είναι γιά λύπηση, γιατί η πρώτη του γυναίκα τον παράτησε λόγω λευκού γάμου και η δεύτερη ( και οι δύο γκομενάρες) τον  έχει ταράξει στο κέρατο κι΄ αυτός δεν μιλά και πληρώνει αδιαμαρτύρητα (έχει πολύ χρήμα) γιά να μην τον κάνουν ρόμπα. Πληρώνει γιά να τον αφήνουν να γαμεί με τα λόγια. Επομένως φίλε αν έχεις πρόβλημα λύστο με ειδικούς (γιατρούς) νωρίς χωρίς ντροπές και αναστολές.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
 Eγω θα σου προτεινα να πας σε καμια ξηγημενη πουτανα να σου πει τη γνώμη της.
100? επισκεψη θα σου πάρει ο γιατρος  δωσε 70? στην πουτανα. Ο γιατρος αντε να δει 2 περιπτωσεις την ημερα η πουτανα βλεπει πάνω απο 10 ημερησιως και 15 τα ΣΚ

Ισως και αυτη να ειναι η καλυτερη λυση!Των περισσοτερων ειναι στο μυαλο τους ολ'αυτα."Την εχω μικρη","την εχω στραβη","δεν ειναι αρκετα σκληρη" και ολα τουτα.
Κανε ενα test drive και αν θες τη γνωμη μου το πιο πιθανο η πουτανα να σ'ευχαριστησει που την καυλωσες τοσο πολυ.
(Δεν χρειαζεσαι μανουβρες,της τα τριβεις αυτοματα τα τοιχωματα).
Τωρα το αλλο "δεν κλεινει το προφυλακτικο", δεν το πιανω!Τι εννοεις?Τα προφυλακτικα δεν ειναι φερμουαρ

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και μένα κλίση προς τα κάτω-δεξιά έχει (δεν κάνω πλάκα).
Και επίσης το ένα μου αρχίδι είναι μικρότερο από το άλλο.

ο δικος σου ειναι σιγουρα σπεσιαλιστας στα πεναλτυ! πες μονο στους αμυντικους σου (αρχιδια) να μην βιαστουν και μπουν στη μεγαλη περιοχη πριν σφυριξει ο διαιτητης!

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Γιατι δεν τον κολας με κανενα τσιροτο στα δεξια για να ισιωση.  :sunglasses:

bourdeliaris79

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αστο να γυρισει ακομα λιγο και βαλτο στον κολο σου χαχαχαχα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
με την ευγενικη χορηγια του φιλου altec παραθετω τον στραβο μπαλαδορο πουτσο!!!!

Συνημμένα

• the dick.jpg
    the dick.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 27

kauloulis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε ή στραβος είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενιζουμε...που λενε... :idiot:

πάντως της κακής ψ...ης της φταινε και οι τρίχες...χωρίς να υπονοώ τιποτα

χεχε

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε ή στραβος είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενιζουμε...που λενε... :idiot:

πάντως της κακής ψ...ης της φταινε και οι τρίχες...χωρίς να υπονοώ τιποτα

χεχε

απ' οτι βλεπεις ο γυαλος ειναι θεοστραβος!!!

makibas

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε ίσως και να μην έχεις τίποτα αλλα ίσως και να έχεις..αυτό που έχεις να κανεις είναι να πας σε έναν αντρολογος-ουρολόγο και θα βρείτε την λύση για τα πάντα.

Προσωπικά εγώ πριν 4 χρονια είχα κάνει περιτομή.Στην αρχή ήμουνα σκαλωμένος και ντρεπόμουνα αλλα μετά είδα πως ήταν μονο μαλακια του εγκεφαλου μου οι ντροπές.Μίλησα με τον γιατρό ο οποιος ήταν πολύ καλός και μου μίλησε για όλες τις περιπτώσεις.Για την φίμωση που είχα εγώ και έπειτα με ρώτησε αν έχω εντοπίσει κάτι άλλο όπως αν έχω στραβό πέος...στην αρχή με παραξένεψε και τον ρώτησα λεπτομέρειες και μου είπε πως ότι σε όλους τους άντρες είναι φυσιολογική μια καμπύλη από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες δυσμορφίες ευτυχώς δεν είχα κάτι και όλα ok..αν νομίζεις πως έχεις κάτι πήγαινε και δες με τον γιατρό δεν τρέχει κανένα πρόβλημα να θυμάσαι πως είσαι ένας αριθμός πελάτη εσύ γι αυτούς.Νομίζω πως είναι καλύτερα από το να αγχώνεσαι ίσως και χωρίς λόγο απλώς μην το αφήνεις...Ελπίζω πως βοήθησα λέγοντας τα παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom