Νέα

Πρόβλημα στραβού πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fortisque
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Fortisque

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μερικά προβλήματα
Το πέος μου είναι στραβό και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, δοκίμασα αρκετές φόρες να φορέσω προφυλακτικά ώστε να σιγουρευτώ  αν το προβλημα μου είναι σοβαρό, αλλά από τι φαίνετε είναι . Το προφυλακτικό  δεν κλείνει τελιως με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις να σπάσει και άμα γίνει αυτό υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι.

Η διορθωση του στραβου πεους γινετε με χειρουργηση? Και σε τι γιατρο πρεπει να παω? Σε ουρολογο?

Μπορει καποιος που να ειχε αυτό το προβλημα να πει τι ακριβως  περασε?

Επισης αν το ένα αρχιδι είναι μεγαλυτερο από το άλλο είναι φυσιολογικο ή είναι και αυτό προβλημα?

Επισκέπτης
Όταν λες στραβό,τι εννοείς;Πας ευθεία και αυτό πάει δεξιά/αριστερά;Κούρμπα; Προφανώς αστειεύομαι.Δεν είναι πρόβλημα αυτό.Μάλλον δε βάζεις σωστά το προφυλακτικό.Δοκίμασε και άλλες μάρκες.

Για τους όρχεις είναι φυσιολογικό.Κάπου είχα διαβάσει ότι η διαφορά είναι για να μην "τρίβονται" μεταξύ τους κατά το περπάτημα.

Αν έχεις κανονική στύση,κοινώς καύλες,τότε μη σε απασχολεί.Όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικές μύτες διαφορετικά αυτιά,μάτια,δάχτυλα,έχουμε και πούτσες.Η στύση είναι το σημαντικότερο όλων.ʼπαξ την έχεις είσαι κανονικός.

OP
OP
F

Fortisque

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παει πολυ αριστερα αλλο λιγο και γινεται boomerang. Δεν κανω πλακα :/

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
θα ειναι φοβερο στην εκτελεση φαουλ!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To καλύτερο είναι να πας σε γιατρό ανδρολόγο.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και κόρνερ! Ιδίως από την δεξιά γωνία (όπως η ομάδα επιτίθεται, αριστερά για τον αντίπαλο τερματοφύλακα)....

θα κανει και φοβερα ψαλιδακια εξω απο την περιοχη!

σοβαρα τωρα- ενας ουρολογος θα κανει τη σωστη διαγνωση- αν και το να χειρουργησεις τετοιο πολυεργαλειο ειναι κριμα! χτυπαει με τη μια G-spot στις γυναικες!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
θα κανει και φοβερα ψαλιδακια εξω απο την περιοχη!

σοβαρα τωρα- ενας ουρολογος θα κανει τη σωστη διαγνωση- αν και το να χειρουργησεις τετοιο πολυεργαλειο ειναι κριμα! χτυπαει με τη μια G-spot στις γυναικες!

Πισωκολλητό με το ένα πόδι να πατάει κανονικά και το άλλο στο γόνατο και στοχεύεις όπου θέλεις. Και G  και H και I και J και... όλα τα σποτάκια τα πετυχαίνεις...

Χάρισμα είναι....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πισωκολλητό με το ένα πόδι να πατάει κανονικά και το άλλο στο γόνατο και στοχεύεις όπου θέλεις. Και G  και H και I και J και... όλα τα σποτάκια τα πετυχαίνεις...

Χάρισμα είναι....

κατσε μην μπει και κανενα αυτογκολ και μετα τρεχουμε!!!!

Επισκέπτης
Παει πολυ αριστερα αλλο λιγο και γινεται boomerang. Δεν κανω πλακα :/

Πάρε ένα μοιρογνωμόνιο και από τη νοητή ευθεία του σώματος,μέτρησε την κλίση.Ύστερα βάλε το αποτέλεσμα σε ένα ναυτικό χάρτη και..καλώς ήλθατε στις Μπαχάμες!!!!!

Πήγαινε σε ένα γιατρό ρε μεγάλε να σου απαντήσει.Δεν είναι κακό...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Σε κανα γιατρο πηγαινε εδω τορναδορο μην ψαχνεις!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.311
Πόντοι
10.413
το δικό μου έχει κλίση προς τα κάτω....
εκτός από καλές ψηλοκρεμαστές που ρίχνει (που θάλεγαν και οι μάγκες εδώ μέσα), θεωρώ πως γενικά δουλεύει καλά μέσα σε μουνάκια....
ή τουλάχιστον δεν μπορώ να πω πως έχω αντιληφθεί να έχω αφήσει δυσαρεστημένη κάποια γκόμενα λόγω κλίσης....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μου είχε πει το πρόβλημα του ο κολλητός μου, που ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό σου και τον είχα πάει σε νοσοκομείο (Ιατρικό Αθηνών) για να τον δεί ουρολόγος, γιατί αυτός ντρεπότανε.

Περιμένω έξω και μετά απο λίγο βγαίνει ο φίλος μου ξελιγωμένος στα γέλια. Μου λέει όταν το είδε ο γιατρός μου είπε: Ρε μεγάλε εμείς κάνουμε αμάν να πέσουμε σε καμία γκόμενα να μας κάνει το εργαλείο έτσι και εσύ που την βρήκες παραπονιέσαι ?

Επι της ουσίας του είπε οτι με επέμβαση διορθώνεται, αλλά δεν χρειάζεται να μπεί στην διαδικασία και να μείνει όπως έχει.

Αυτό που λές για τα αρχίδια είναι φυσιολογικό ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Eγω θα σου προτεινα να πας σε καμια ξηγημενη πουτανα να σου πει τη γνώμη της.
100? επισκεψη θα σου πάρει ο γιατρος  δωσε 70? στην πουτανα. Ο γιατρος αντε να δει 2 περιπτωσεις την ημερα η πουτανα βλεπει πάνω απο 10 ημερησιως και 15 τα ΣΚ

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
το δικό μου έχει κλίση προς τα κάτω....
εκτός από καλές ψηλοκρεμαστές που ρίχνει (που θάλεγαν και οι μάγκες εδώ μέσα), θεωρώ πως γενικά δουλεύει καλά μέσα σε μουνάκια....
ή τουλάχιστον δεν μπορώ να πω πως έχω αντιληφθεί να έχω αφήσει δυσαρεστημένη κάποια γκόμενα λόγω κλίσης....

ε ρε πουστη μου! εσυ θα αφηνεις τον τερματοφυλακα αγαλμα!!!!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.311
Πόντοι
10.413
αγάλματα ("μυγιάγγιαχτα" όμως) μένουν και τα μουνάκια όταν χύνουν και μουλιάζουν το εργαλείο μου....
φοβερή αίσθηση.........:::)))

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε όπως η οδοντόβουρτσα έχει κλίση για καλύτερο καθαρισμό στα πίσω δόντια  :) το ίδιο και το εργαλείο σου  με τα μουνάκια ;) :cheesy:  :cool2:

sougias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εφοσον λειτουργει σωστα δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
κατσε μην μπει και κανενα αυτογκολ και μετα τρεχουμε!!!!
Φιλε μη σε ανυσηχει η κλιση στο πεος σου,δεν ειναι καποια δυσλειτουργεια...κι εμενα ο πουτσος μου κλιση προς τ'αριστερα εχει αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε μου παραπονεθηκε ποτε καποια γκομενα!!!οσο κανει αυτο που του λες μην ανυσηχεις καθολου..στα @@ σου!τωρα για το αυτογκολ που ειπες τι να πω... δεν εχει απλα κλιση ο πουτσος σου,πρεπει να ειναι φουρκετα...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom