analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εσυ τι τσοντες βλεπεις δηλαδη?
soft βλεπει...εσυ τι λες????ψωλαραδες να σκιζουν κωλαρακια.....
εσυ τι τσοντες βλεπεις δηλαδη?
αυτες οι ερωτησεις τις και καλα δε ξερω γιαυτο ρωταω...εσυ τι τσοντες βλεπεις δηλαδη?
αυτες οι ερωτησεις τις και καλα δε ξερω γιαυτο ρωταω...
η πλειοψηφια των γυναικων βλεπει παρτε το χαμπαρι ρεεεεεε
αναλ μου το τονισα γτ μ κανε εντυπωση που ειπε το παιδι για τη κοπελα του που δεν θελει να βλεπει!!!!!!! :-ελα δεν το ξεραμε...ευχαριστουμε ρε συ...πες μας κι αλλα
Πολλές αηδιάζουν> δεν έχουμε τα ίδια γούστα όλοι οι άνθρωποι. Ρε τα αυτονόητα θα λέμε;Πολλες το λενε οτι αηδιαζουν με το πορνο αλλα πιστευω οτι το λενε ετσι για να το λενε!Ισως ενας τροπος να το παιζουν κυριες....
αναλ μου το τονισα γτ μ κανε εντυπωση που ειπε το παιδι για τη κοπελα του που δεν θελει να βλεπει!!!!!!! :-
Πολλές αηδιάζουν> δεν έχουμε τα ίδια γούστα όλοι οι άνθρωποι. Ρε τα αυτονόητα θα λέμε;
σε πολλους!!! εχει δικιο ομως η ερι,δεν θελουν ολες,γιαυτο ειπα κι εγω πριν η πλειοψηφια.ναι καλη μου αλλα δεν ειπες παρτο χαμπαρι..ειπες παρτετο!!!!σε εναν το ειπες η σε πολλους???
σε πολλους!!! εχει δικιο ομως η ερι,δεν θελουν ολες,γιαυτο ειπα κι εγω πριν η πλειοψηφια.
ξενερωτη ξε-ξενερωτη αν βλεπεις οτι δεν προχωραει το θεμα δεν το κουραζεις πολυ!!!!οι ξενερωτες δεν θελουν.....
ξενερωτη ξε-ξενερωτη αν βλεπεις οτι δεν προχωραει το θεμα δεν το κουραζεις πολυ!!!!
αν δεν θελει να δει τσοντα κ να δοκιμασει στασεις ας μη το κανει!!!
πας παρακατω κ τελος.-
το ξερωτο ιδιο λεμε....
μην ακουω μαλακιεεεεεεεες.αλλο αηδιαζω και αλλο δεν μου αρεσει.εγω με τα σκατα αηδιαζω.με τις κοινωνικές ταινιες απλα δεν μου αρεσουν.δλδ τι?εαν βλεπεις ενα καβλι να γαμαει μια ειναι αηδια αλλα αν σε γαμαει εσενα(παραδειγμα) ενα καβλι ειναι ωραια????
Δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια άποψη για το σεξ και το τι θέλουν σε αυτό ρε παλικάρι;
Η είναι υποχρεωμένος κανένας να κάνει στο κρεβάτι του οτι θέλει ο αλλος;
Θα δώκω παράδειγμα. Υπάρχουν άντρες που δεν τους αρέσει να κάνουν πρωκτικό. Είτε το θες είτε οχι δεν τους αρέσει πως θα γίνει; Περί ορέξεως ...Οποτε είναι ατοπο αυτό που αναφέρεις. Το σεξ δεν ειναι υποχρεωση και ούτε όλοι έχουν τα ίδια γούστα. Ακόμα και οι ιερόδουλες που πάτε, που στην τελική είναι η εργασία τους το σεξ. επιλέγουν να μην κάνουν κάποια πράγματα. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό;
Και δεν συμφωνω στο ξενέρωτο. Κάτι που εσένα σε ξενερώνει εμένα μπορεί να με φτιάχνει. Είπαμε γούστα ειναι αυτά.
χαχαχαχα!φιλε δωστης τα παπουτσια στο χερι.η προσφορα εκει εξω ειναι πολυ μεγαλη.ντυσου καλα βαλε την κολωνια σου και βγες μια παρασκευη με ενα φιλαρακι.χαλαρα εχεις 3 τηλεφωνακια.χωσου και ασε την μπουρουχα να φτιαχνει κεφτεδακια
Έχει βρεθεί κανενάς άλλος σε παρόμοια κατάσταση;