Νέα

Πρόβλημα σχέσης (σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αυτες οι ερωτησεις τις και καλα δε ξερω γιαυτο ρωταω...

η πλειοψηφια των γυναικων βλεπει παρτε το χαμπαρι ρεεεεεε :P

ελα δεν το ξεραμε...ευχαριστουμε ρε συ...πες μας κι αλλα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολλες το λενε οτι αηδιαζουν με το πορνο αλλα πιστευω οτι το λενε ετσι για να το λενε!Ισως ενας τροπος να το παιζουν κυριες....
Πολλές αηδιάζουν> δεν έχουμε τα ίδια γούστα όλοι οι άνθρωποι. Ρε τα αυτονόητα θα λέμε;

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αναλ μου το τονισα γτ μ κανε εντυπωση που ειπε το παιδι για τη κοπελα του που δεν θελει να βλεπει!!!!!!! :-

ναι καλη μου αλλα δεν ειπες παρτο χαμπαρι..ειπες παρτετο!!!!σε εναν το ειπες η σε πολλους???

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Πολλές αηδιάζουν> δεν έχουμε τα ίδια γούστα όλοι οι άνθρωποι. Ρε τα αυτονόητα θα λέμε;

μην ακουω μαλακιεεεεεεεες.αλλο αηδιαζω και αλλο δεν μου αρεσει.εγω με τα σκατα αηδιαζω.με τις κοινωνικές ταινιες απλα δεν μου αρεσουν.δλδ τι?εαν βλεπεις ενα καβλι να γαμαει μια ειναι αηδια αλλα αν σε γαμαει εσενα(παραδειγμα) ενα καβλι ειναι ωραια????

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι καλη μου αλλα δεν ειπες παρτο χαμπαρι..ειπες παρτετο!!!!σε εναν το ειπες η σε πολλους???
σε πολλους!!! εχει δικιο ομως η ερι,δεν θελουν ολες,γιαυτο ειπα κι εγω πριν η πλειοψηφια.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οι ξενερωτες δεν θελουν.....
ξενερωτη ξε-ξενερωτη αν βλεπεις οτι δεν προχωραει το θεμα δεν το κουραζεις πολυ!!!!
αν δεν θελει να δει τσοντα κ να δοκιμασει στασεις ας μη το κανει!!!

πας παρακατω κ τελος.-

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ξενερωτη ξε-ξενερωτη αν βλεπεις οτι δεν προχωραει το θεμα δεν το κουραζεις πολυ!!!!
αν δεν θελει να δει τσοντα κ να δοκιμασει στασεις ας μη το κανει!!!

πας παρακατω κ τελος.-

το ιδιο λεμε....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μην ακουω μαλακιεεεεεεεες.αλλο αηδιαζω και αλλο δεν μου αρεσει.εγω με τα σκατα αηδιαζω.με τις κοινωνικές ταινιες απλα δεν μου αρεσουν.δλδ τι?εαν βλεπεις ενα καβλι να γαμαει μια ειναι αηδια αλλα αν σε γαμαει εσενα(παραδειγμα) ενα καβλι ειναι ωραια????

Δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια άποψη για το σεξ και το τι θέλουν σε αυτό ρε παλικάρι;
Η είναι υποχρεωμένος κανένας να κάνει στο κρεβάτι του οτι θέλει ο αλλος;
Θα δώκω παράδειγμα. Υπάρχουν άντρες που δεν τους αρέσει να κάνουν πρωκτικό. Είτε το θες είτε οχι δεν τους αρέσει πως θα γίνει; Περί ορέξεως ...Οποτε είναι ατοπο αυτό που αναφέρεις. Το σεξ δεν ειναι υποχρεωση και ούτε όλοι έχουν τα ίδια γούστα. Ακόμα και οι ιερόδουλες που πάτε, που στην τελική είναι η εργασία τους το σεξ. επιλέγουν να μην κάνουν κάποια πράγματα. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό;
Και δεν συμφωνω στο ξενέρωτο. Κάτι που εσένα σε ξενερώνει εμένα μπορεί να με φτιάχνει. Είπαμε γούστα ειναι αυτά.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια άποψη για το σεξ και το τι θέλουν σε αυτό ρε παλικάρι;
Η είναι υποχρεωμένος κανένας να κάνει στο κρεβάτι του οτι θέλει ο αλλος;
Θα δώκω παράδειγμα. Υπάρχουν άντρες που δεν τους αρέσει να κάνουν πρωκτικό. Είτε το θες είτε οχι δεν τους αρέσει πως θα γίνει; Περί ορέξεως ...Οποτε είναι ατοπο αυτό που αναφέρεις. Το σεξ δεν ειναι υποχρεωση και ούτε όλοι έχουν τα ίδια γούστα. Ακόμα και οι ιερόδουλες που πάτε, που στην τελική είναι η εργασία τους το σεξ. επιλέγουν να μην κάνουν κάποια πράγματα. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό;
Και δεν συμφωνω στο ξενέρωτο. Κάτι που εσένα σε ξενερώνει εμένα μπορεί να με φτιάχνει. Είπαμε γούστα ειναι αυτά.

αυτο καταλαβες εσυ??? :idiot:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
φιλε δωστης τα παπουτσια στο χερι.η προσφορα εκει εξω ειναι πολυ μεγαλη.ντυσου καλα βαλε την κολωνια σου και βγες μια παρασκευη με ενα φιλαρακι.χαλαρα εχεις 3 τηλεφωνακια.χωσου και ασε την μπουρουχα να φτιαχνει κεφτεδακια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλε δωστης τα παπουτσια στο χερι.η προσφορα εκει εξω ειναι πολυ μεγαλη.ντυσου καλα βαλε την κολωνια σου και βγες μια παρασκευη με ενα φιλαρακι.χαλαρα εχεις 3 τηλεφωνακια.χωσου και ασε την μπουρουχα να φτιαχνει κεφτεδακια
χαχαχαχα!
την μπουρουχα............. :2funny:

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άκου φίλε μου,επειδή ηλικιακά είμαστε κοντά κι επειδή έχω περάσει απο τη φάση σου και απο κοπέλες που ήταν παρθένες,είτε μυξοπαρθένες(που είναι χειρότερο),παρόλα αυτά όλες κάναν αυτά που ήθελα...Το μυστικό είναι να σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ!!Όχι οτι δε θα της κλέψεις το πορτοφόλι ή δε θα τη μαχαιρώσεις,αλλά να σε εμπιστευτεί σα χαρακτήρα!Να σε σεβαστεί πάνω απ'όλα και να μπορεί να στηρίζεται πάνω σου,δηλαδή να την κάνεις να πιστεύει υποσυνείδητα και ενσυνείδητα οτι εσύ είσαι ο καπετάνιος στη σχέση σας.Πίστεψέ με με το να το ζητάς δε γίνεται τίποτα και επειδή μιλάς για σχέση και όχι για ξεπέτα μιας βραδιάς η λύση βρίσκεται σε αυτά που σου λέω.Επειδή όμως αυτά που σου λέω δεν προγραματίζονται και δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμα αν τα σκέφτεσαι για να τα κάνεις(διότι βγαίνουν απο μόνα τους) και επειδή αυτό το κεφάλαιο της σχέσης που θίγουμε τώρα είναι το αν ταιριάζετε ή όχι στην τελική πάρε λοιπόν απόφαση τα εξής πράγματα:
1ον) Δεν ταιριάζετε για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω
2ον) Στον επόμενο που θα βρεί θα κάνει αυτά που ΔΕΝ έκανε σε σένα (Ο λόγος βρίσκεται στο νο. 3)
3ον) Ο επόμενος θα είναι 70-80% μεγαλύτερος και γι'αυτό θα του τα κάνει

Το οτι θα είναι μεγαλύτερος θα συνεπάγεται με το οτι θα της προσφέρει αυτά που δε της πρόσφερες εσύ (αυτό ΔΕΝ είναι απόλυτο,απλά τις περισσότερες φορές συμβαίνει) και θα την κάνει να πιστεύει αυτό που σου είπα παραπάνω,οτι εκείνος έχει το πάνω χέρι(μετά θα φοβάται να μη τον χάσει κτλ)
Εκεί λοιπόν έγκεται και η περίπτωσή σου!!Είναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ παράδειγμα του γιατί οι κοπελίτσες αυτής αλλά και γειτονικής ηλικίας(και γενικά οι γυναίκες) προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες...
Ελπίζω να σε κάλυψα με την τεκμηρίωσή μου,αν και απογοητευτική για την περίπτωσή σου...
Μη το βάλεις κάτω,απλά βρες μια κοπέλα που να ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΑΙ!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι απο εσάς.. δεν έχετε πάρει πρέφα ...ουτε μυρωδιά απο γυναίκες.Κρίμα.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Έχει βρεθεί κανενάς άλλος σε παρόμοια κατάσταση;

Ναί φιλε, έχει...ο Μανώλης ο Ρουφιώλης που είχε καψούρα με τον Σασάκη τον μουστακαλή από τΑνώγεια επειδή στο καρεκλάτο του χάλασε τη μπερζέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom