Νέα

Πρόβλημα σχέσης (σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μην τα λες σε μενα αυτά. Εγώ έχω απηυδήσει με πλήθος αντρών που μόλις βλέπουν μια γυναίκα αποφαίνονται για το τι σεξ κάνει. Φυσικά σπάνια επιβεβαιώνονται . Και είναι πολλοί. Δυστυχώς. Οπως πολλοί ειναι αυτοί που πιστεύουν οτι βλέπουν στις τσόντες ΄θα το κάνουν και με τις κοπελες τους. Η επίσης οτι θα πηδήξουν μια κοπελα που δεν εχει ξανακάνει σεξ και μετα αυτή θα τους πει αααααααα τωρα θέλω και απο κωλο.. (επειδή έτσι έμαθαν απο τα μπουρδελα) Τι να πω ρε παραλίμνιε..ου μπλέξεις.

δεν εχεις ερωτευθει τρελλα για αυτο τα λες αυτα.Αμα η γυναικα ειναι τρελλαμενη με καποιον του τα γλυφει και απο το πατωμα τα χυσια!Ρωτα και καποιον που εχει πειρα απο τις τρελλαμενες γυναικες! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η γυναικα θελει πολυ και αγριο σεξ για να ελθει στα ισα της.Ωρες κουτουπωματος και εκσφενδονισμος οιωνδηποτε υγρων(ενδογενων απο ουρηθρα ή εξωγενων οπως λεμοναδα,σουπα απο σταφυλια με μελασα κλπ.)στο προσωπο της με δυναμη και μανια γιατι ειμαι και εγω οπαδος και θιασωτης του "γαμαω την γυναικα που γουσταρω και με γουσταρει σαν να παιζουμε σε τσοντα".Τοτε μονο γινεται χωριο σε ολααααααααααα.Καταλαβετε το αγαμητες ελλεεινιδες! :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
η γυναικα θελει πολυ και αγριο σεξ για να ελθει στα ισα της.Ωρες κουτουπωματος και εκσφενδονισμος οιωνδηποτε υγρων(ενδογενων απο ουρηθρα ή εξωγενων οπως λεμοναδα,σουπα απο σταφυλια με μελασα κλπ.)στο προσωπο της με δυναμη και μανια γιατι ειμαι και εγω οπαδος και θιασωτης του "γαμαω την γυναικα που γουσταρω και με γουσταρει σαν να παιζουμε σε τσοντα".Τοτε μονο γινεται χωριο σε ολααααααααααα.Καταλαβετε το αγαμητες ελλεεινιδες! :rockon:

οχι ρε συ .η eri εχει δικιο.ξερει τα παντα,εχει αποψη για ολα,ειναι σωστη μονο αυτη και κανεις αλλος,μονο τα δικα της ματια βλεπουν το σωστο.εχει τετραγωνη λογικη και γενικα ειναι ψαγμενη γκομενα απο της λιγες και ειναι και μουναρα!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οχι ρε συ .η eri εχει δικιο.ξερει τα παντα,εχει αποψη για ολα,ειναι σωστη μονο αυτη και κανεις αλλος,μονο τα δικα της ματια βλεπουν το σωστο.εχει τετραγωνη λογικη και γενικα ειναι ψαγμενη γκομενα απο της λιγες και ειναι και μουναρα!!!

ντα ντας ιστ ραιτ :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν εχεις ερωτευθει τρελλα για αυτο τα λες αυτα.Αμα η γυναικα ειναι τρελλαμενη με καποιον του τα γλυφει και απο το πατωμα τα χυσια!Ρωτα και καποιον που εχει πειρα απο τις τρελλαμενες γυναικες! ;)

Ποιο απο αυτά που είπα αντίκεται σε αυτο που είπες εσύ;  :o
Εγώ ξέρω και γυναίκες που ειναι τρελά ερωτευμένες και θέλουν να κάνουν αυτο που λες και ο τυπάκος τους δεν θέλει γιατί λεει... η γκόμενά του δεν είναι πουτάνα.. :cheesy: Ασε που σε λέω...υπάρχουν πολλά στον μάταιο τούτο κόσμο και γιαυτό όπως προείπε ο φίλτατος θάνος, καλό ειναι να μην τσουβαλιάζουμε.Και εύλογα θα πεις ρε ερι.. πως να αντιληφθώ εγώ τον καθένα καλό ειναι να έχω κάποιο "κοινό τόπο" βάση του οποίου θα κινούμαι. Ορθώς. Δεν ξέρω να σου πω. Εγώ την έχω βρει την λύση μου λογω χαρακτήρα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε παιδια ο καθενας μας ξερει τι εχει κανει!!
ποιος ο λογος να ερχομαστε σε ιντριγκες!???
σιγα μην κατσω εγω να αποδειξω στον καθενα αν ειμαι ψωλαρας ή ποσα μουνια εχω γαμησει!
ο καθενας ξερει ποιος ειναι και τι εχει κανει!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ακου δω. ειπα δυο πραγματα ως γυναίκα επειδή εχω την ψυχολογία γυναίκας και έχω κάνει και ατελείωτες συζητήσεις με γυναίκες. ΑΝ θες ακους. Μπορεί και να πάρεις κάτι, όπως εγω ακούω εσάς και νασαι σίγουρος οτι όσες απόψεις εχουν λόγο τις ακούω. Τώρα αν δεν θες δικαιωμά σου .Πες η ερι εχει λαθος και πορεύσου. Ειρωνίες δεν χωράνε στην  κουβέντα μας. ΑΝ θες να το κάνουμε παιδική χαρα΄(καλη ωρα τα θρεντ που ανοίγω) μεσα.. αλλά κάλό ειναι να ακούμε και αλλες απόψεις.Αυτάααα :) Και δεν στα λεω με κακη διάθεση.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ακου δω. ειπα δυο πραγματα ως γυναίκα επειδή εχω την ψυχολογία γυναίκας και έχω κάνει και ατελείωτες συζητήσεις με γυναίκες. ΑΝ θες ακους. Μπορεί και να πάρεις κάτι, όπως εγω ακούω εσάς και νασαι σίγουρος οτι όσες απόψεις εχουν λόγο τις ακούω. Τώρα αν δεν θες δικαιωμά σου .Πες η ερι εχει λαθος και πορεύσου. Ειρωνίες δεν χωράνε στην  κουβέντα μας. ΑΝ θες να το κάνουμε παιδική χαρα΄(καλη ωρα τα θρεντ που ανοίγω) μεσα.. αλλά κάλό ειναι να ακούμε και αλλες απόψεις.Αυτάααα :) Και δεν στα λεω με κακη διάθεση.

μα γιατι καλη μου eri??? εγω τα πιστευω αυτα που ειπα.αλλιως δεν θα τα εγραφα...με εχεις παρεξηγησει μαλλον...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε καταλαβετε το γυναικες ελλειινιδες!Οσο και να χτυπιεστε πια ουτε πιπα στα διαρχι δεν σας αφηνουμε να μας κανετε εκτος αν αλλαξετε ροτα!ΚΑΙ ΡΟΤΑ δεν βλεπω να αλλαζετε!Για αυτο και εμεις θα βρουμε,εχουμε ηδη βρει,μας εχουν ηδη βρει ρωσιδες,μαροκινες,ουκρανες,τσεχες,πολωνες,ουγγαρεζες και μας εχουν στο μπουκι ολη μερα και ολη νυχτα και εμεις τους φερομαστε οπως τους αξιζει!Εσεις καντε συζητησεις ατελειωτες μεταξυ σας για το ποιος μαλακας θα σας παντρευτει!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ολενα και λιγοστευουν!Το ονειρο της υπαρξης του μαλακα ολοενα και παει προς φενακη!Αντε γειαααααααααα :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε καταλαβετε το γυναικες ελλειινιδες!Οσο και να χτυπιεστε πια ουτε πιπα στα διαρχι δεν σας αφηνουμε να μας κανετε εκτος αν αλλαξετε ροτα!ΚΑΙ ΡΟΤΑ δεν βλεπω να αλλαζετε!Για αυτο και εμεις θα βρουμε,εχουμε ηδη βρει,μας εχουν ηδη βρει ρωσιδες,μαροκινες,ουκρανες,τσεχες,πολωνες,ουγγαρεζες και μας εχουν στο μπουκι ολη μερα και ολη νυχτα και εμεις τους φερομαστε οπως τους αξιζει!Εσεις καντε συζητησεις ατελειωτες μεταξυ σας για το ποιος μαλακας θα σας παντρευτει!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ολενα και λιγοστευουν!Το ονειρο της υπαρξης του μαλακα ολοενα και παει προς φενακη!Αντε γειαααααααααα :rockon:
να σου κανω 1ερωτηση?
ολους αυτους τους λαους που αναφερεις παραπανω..........
τους εχεις ζησει? δηλ αν εχεις ζησει σε καποιο απ τα παρα πανω κρατη και αν εχεις κανει με τις εκει γκομενες που ζουν εκει...οχι αν εχεις παει διακοπες!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Σαν να ακούω το ίδιο ποιηματάκι μ φαίνεται.. :grin:
btw,δεν βλέπω να κολλάνε κάπου αυτά π λες με αυτά π ΄πε η eri..
κ γενικότερα με το θέμα του thread..
λες έχεις γνωρίσει τρελαμένες γυναίκες...άβγαλτες έχεις γνωρίσει?
κ έλεος με την καραμέλα του γάμου..
λες κ οι άντρες παντρεύονται από αγγαρεία ή δεν υπάρχουν άντρες π να πιέζουν
γυναίκες να τους παντρευτούν..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
άβγαλτες και αγαμητες πολύ καιρό!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
να σου κανω 1ερωτηση?
ολους αυτους τους λαους που αναφερεις παραπανω..........
τους εχεις ζησει? δηλ αν εχεις ζησει σε καποιο απ τα παρα πανω κρατη και αν εχεις κανει με τις εκει γκομενες που ζουν εκει...οχι αν εχεις παει διακοπες!

την αλλη ερωτηση επρεπε να κανεις εδω,την εξης:Oι ελλεεινιδες ξερουν τι αντρες εχουνε μεσα στα ποδια τους και τους γραφουν στα παπαρια και οταν θυμηθουν οτι πρεπει να γινουν μαναδες τοτε αρχιζουν και πιεζουν και ψαχνονται και στον πρωτο τυχοντα του αραδιαζουν Ε9,Αναλυτικη κατασταση με τα αναλυτικα εισοδηματα τους κλπ...Ας πανε στην πολωνια,στη ρουμανια,στη ρωσια,στην ουκρανια να δουνε τι παει να πει ελλην ανηρ!Το ξυλο που θα φανε θα ειναι απο εδω μεχρι την φλωρινα! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

καθολου αβγαλτες,αγαμητες σωστα σαφως και ναι!Για αυτο μολις γνωρισουν καποιον που γουσταρουν πραγματικα,ενω εχουν κανει λαθος επιλογη συντροφου στο παρελθον,αρχιζουν τα τρελλα γαμησια!Εγω αυτες θελω και αυτες μου τυχαινουν!Ισως τις ελκυω,δε ξερω.Παντως αυτο που ξερω ειναι οτι σιγουρα αποφευγω τις ελευθερες ελληνιδες!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
την αλλη ερωτηση επρεπε να κανεις εδω,την εξης:Oι ελλεεινιδες ξερουν τι αντρες εχουνε μεσα στα ποδια τους και τους γραφουν στα παπαρια και οταν θυμηθουν οτι πρεπει να γινουν μαναδες τοτε αρχιζουν και πιεζουν και ψαχνονται και στον πρωτο τυχοντα του αραδιαζουν Ε9,Αναλυτικη κατασταση με τα αναλυτικα εισοδηματα τους κλπ...Ας πανε στην πολωνια,στη ρουμανια,στη ρωσια,στην ουκρανια να δουνε τι παει να πει ελλην ανηρ!Το ξυλο που θα φανε θα ειναι απο εδω μεχρι την φλωρινα! :2funny:
επειδη δεν μου απαντας!
και επειδη μαλον δεν εχεις παει γιατι αν πηγαινες θα ηξερες........και δεν θα λεγες τα παραπανω!
μπορει να κανω και λαθος!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Πανω κατω συμφωνω με τον Chris (και δεν βλεπω τι διαφορετικο λεει η Ερι μαζι του).

Τρομερε ολες οι γυναικες στην αρχη λιγο ή πολυ μυξοπαρθενες ειναι. Εσυ εισαι αυτος που πρεπει να της ξεκλειδωσεις το μυαλο ωστε να απελευθερωθει και να κανετε οτι γουσταρετε στο κρεββατι. Τωρα το πως θα το κανεις αυτο , δεν υπαρχουν συμβουλες. Ειναι θεμα ενστικτου και εμπειριων.

Παντως απο οσα μας ειπες η μονη λυση ειναι να χωρισεις και να βρεις μια μαλλον πιο εμπειρη. Οσο καθυστερεις τον χωρισμο τοσο το χειροτερο και για σενα και για αυτην , αφου ειστε σε ενα αδιεξοδο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επειδη δεν μου απαντας!
και επειδη μαλον δεν εχεις παει γιατι αν πηγαινες θα ηξερες........και δεν θα λεγες τα παραπανω!
μπορει να κανω και λαθος!

σε ικανοποιει η απαντηση οτι δεν εχω παει?εσυ θα μου απαντησεις στην ερωτηση?

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σε ικανοποιει η απαντηση οτι δεν εχω παει?εσυ θα μου απαντησεις στην ερωτηση?

κάτσε δλδ ότι είπες το  ΄πες από εμπειρία
μπουρδελότσαρκας?
Δλδ τόσο μεγάλη διαφορά έχουν οι ξένες ιερόδουλες
από τις Ελληνίδες (ιερόδουλες)?  :S
Γιατί εγώ άλλα βλέπω.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom