Οσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι απο εσάς.. δεν έχετε πάρει πρέφα ...ουτε μυρωδιά απο γυναίκες.Κρίμα.
Φίλη Έρι(αν δεν κάνω λάθος) σε αυτά που έγραψα αναφέρεται το σχόλιό σου;
Οσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι απο εσάς.. δεν έχετε πάρει πρέφα ...ουτε μυρωδιά απο γυναίκες.Κρίμα.
Κάπως έτσι ήθελα να τα πω και γω πριν και βαριόμουνα! μα ακριβώς!Άκου φίλε μου,επειδή ηλικιακά είμαστε κοντά κι επειδή έχω περάσει απο τη φάση σου και απο κοπέλες που ήταν παρθένες,είτε μυξοπαρθένες(που είναι χειρότερο),παρόλα αυτά όλες κάναν αυτά που ήθελα...Το μυστικό είναι να σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ!!Όχι οτι δε θα της κλέψεις το πορτοφόλι ή δε θα τη μαχαιρώσεις,αλλά να σε εμπιστευτεί σα χαρακτήρα!Να σε σεβαστεί πάνω απ'όλα και να μπορεί να στηρίζεται πάνω σου,δηλαδή να την κάνεις να πιστεύει υποσυνείδητα και ενσυνείδητα οτι εσύ είσαι ο καπετάνιος στη σχέση σας.Πίστεψέ με με το να το ζητάς δε γίνεται τίποτα και επειδή μιλάς για σχέση και όχι για ξεπέτα μιας βραδιάς η λύση βρίσκεται σε αυτά που σου λέω.Επειδή όμως αυτά που σου λέω δεν προγραματίζονται και δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμα αν τα σκέφτεσαι για να τα κάνεις(διότι βγαίνουν απο μόνα τους) και επειδή αυτό το κεφάλαιο της σχέσης που θίγουμε τώρα είναι το αν ταιριάζετε ή όχι στην τελική πάρε λοιπόν απόφαση τα εξής πράγματα:
1ον) Δεν ταιριάζετε για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω
2ον) Στον επόμενο που θα βρεί θα κάνει αυτά που ΔΕΝ έκανε σε σένα (Ο λόγος βρίσκεται στο νο. 3)
3ον) Ο επόμενος θα είναι 70-80% μεγαλύτερος και γι'αυτό θα του τα κάνει
Το οτι θα είναι μεγαλύτερος θα συνεπάγεται με το οτι θα της προσφέρει αυτά που δε της πρόσφερες εσύ (αυτό ΔΕΝ είναι απόλυτο,απλά τις περισσότερες φορές συμβαίνει) και θα την κάνει να πιστεύει αυτό που σου είπα παραπάνω,οτι εκείνος έχει το πάνω χέρι(μετά θα φοβάται να μη τον χάσει κτλ)
Εκεί λοιπόν έγκεται και η περίπτωσή σου!!Είναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ παράδειγμα του γιατί οι κοπελίτσες αυτής αλλά και γειτονικής ηλικίας(και γενικά οι γυναίκες) προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες...
Ελπίζω να σε κάλυψα με την τεκμηρίωσή μου,αν και απογοητευτική για την περίπτωσή σου...
Μη το βάλεις κάτω,απλά βρες μια κοπέλα που να ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΑΙ!!!
Φίλη Έρι(αν δεν κάνω λάθος) σε αυτά που έγραψα αναφέρεται το σχόλιό σου;
επειδη βαριεμαι να τα ξαναλεω τα κανω copy paste !!ρε παλικάρι είναι ένα χρόνο με μια κοπέλα που ξεκίνησε μαζί του την ερωτική της ζωή. Ποιος περιμένει να της μάθει την χαρά του σεξ; Ο γείτονας; Αυτός που υποτίθεται οτι ξέρει..(αν και αμφιβάλλω μετά απο αυτά που ακουσα). Αυτός λοιπόν περιμένει αφού της έμαθε τα βασικά τα οποία αμφιβάλλω αν της αρέσουν..γιατί αν της άρεσαν θα ήθελε και άλλα, αυτός που γνωρίζει την προσωπικότητά της και τα γούστα της, αυτός που την ξέρει,ειναι Πολύ ο μονος που μπορει να την κάνει να θέλει, να γουστάρει και να ζητάει κι αλλα. Τι διαβολε κάνουν ένα χρόνο ρε συ;; Μπορείς να μου εξήγήσεις; Είναι δυνατόν να περνάει καλά η κοπελα η αυτός σε αυτή την ιστορία που μας περιγράφει; Ποια εμπιστοσύνη και ιστορίες; Ενα χρονο πηδιουνται εχουν σχεση και δεν του εχει εμπιστοσυνη;Απλά η κοπέλα έχει μεν κάνει σεξ ...αλλά ως πράξη και όχι ως ευχαρίστηση. Απλά πράγματα.
Και μετά αναρωτιέστε γιατί με τον επόμενο κάνει τα πάντα; Γιατι της αρέσει! Ενώ με τον κύριο προφανώς δεν το χουνε πιάσει το ρυθμό. Αυτάαααααααα εν ολίγοις γιατι βαριέμαι.
Φιλαρακο tromeros δυο περιπτωσεις υπαρχουν. Η η γκομενα ειναι ξενερωτη και κρυοκωλη ή δεν σε γουσταρει πραγματικα. Γιατι αμα η γκομενα σε γουσταρει πραγματικα, και πιπες θα σου κανει και θα τα καταπινει και θα στηνετε σε οποια σταση γουσταρεις και αν δεν τις κανεις εσυ προκαταρκτηκα θα σου κανει αυτη ;). Αυτα ειναι τα καλα της υποθεσης να σε γουσταρει. Τα κακα ειναι οτι θα θελει να ειστε ολη τη μερα μαζι ή θα σε ζαλιζει στα τηλεφωνα και καποια στιγμη θα σου ζηταει και γαμο. Αν παλι ειναι κρυοκωλη οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει και πολλα.
Ξέχασα να αναφέρω ηλικία και των 2: 19
Φιλαρακο tromeros δυο περιπτωσεις υπαρχουν. Η η γκομενα ειναι ξενερωτη και κρυοκωλη ή δεν σε γουσταρει πραγματικα. Γιατι αμα η γκομενα σε γουσταρει πραγματικα, και πιπες θα σου κανει και θα τα καταπινει και θα στηνετε σε οποια σταση γουσταρεις και αν δεν τις κανεις εσυ προκαταρκτηκα θα σου κανει αυτη ;). Αυτα ειναι τα καλα της υποθεσης να σε γουσταρει. Τα κακα ειναι οτι θα θελει να ειστε ολη τη μερα μαζι ή θα σε ζαλιζει στα τηλεφωνα και καποια στιγμη θα σου ζηταει και γαμο. Αν παλι ειναι κρυοκωλη οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει και πολλα.
εσυ τι τσοντες βλεπεις δηλαδη?
τώρα τελευταίως τα κρούσματα έχουν γίνει και σε άντρες που αν σε γουστάρουν σου ζητάνε γάμο.Χάλασε ο κόσμος...Δυστυχώς, όπως τα λέει το αλάνι ο Παραλίμνιος είναι τα πράγματα...
Αν η γκόμενα σε γουστάρει, σου ζητάει ΓΑΜΟ!!!
[size=12pt]Οσο περνάει ο καιρός[/size] αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι απο εσάς.. δεν έχετε πάρει πρέφα ...ουτε μυρωδιά απο γυναίκες.Κρίμα.
ρε παλικάρι είναι ένα χρόνο με μια κοπέλα που ξεκίνησε μαζί του την ερωτική της ζωή. Ποιος περιμένει να της μάθει την χαρά του σεξ; Ο γείτονας; Αυτός που υποτίθεται οτι ξέρει..(αν και αμφιβάλλω μετά απο αυτά που ακουσα). Αυτός λοιπόν περιμένει αφού της έμαθε τα βασικά τα οποία αμφιβάλλω αν της αρέσουν..γιατί αν της άρεσαν θα ήθελε και άλλα, αυτός που γνωρίζει την προσωπικότητά της και τα γούστα της, αυτός που την ξέρει,ειναι Πολύ ο μονος που μπορει να την κάνει να θέλει, να γουστάρει και να ζητάει κι αλλα. Τι διαβολε κάνουν ένα χρόνο ρε συ;; Μπορείς να μου εξήγήσεις; Είναι δυνατόν να περνάει καλά η κοπελα η αυτός σε αυτή την ιστορία που μας περιγράφει; Ποια εμπιστοσύνη και ιστορίες; Ενα χρονο πηδιουνται εχουν σχεση και δεν του εχει εμπιστοσυνη;Απλά η κοπέλα έχει μεν κάνει σεξ ...αλλά ως πράξη και όχι ως ευχαρίστηση. Απλά πράγματα.
Και μετά αναρωτιέστε γιατί με τον επόμενο κάνει τα πάντα; Γιατι της αρέσει! Ενώ με τον κύριο προφανώς δεν το χουνε πιάσει το ρυθμό. Αυτάαααααααα εν ολίγοις γιατι βαριέμαι.
τώρα τελευταίως τα κρούσματα έχουν γίνει και σε άντρες που αν σε γουστάρουν σου ζητάνε γάμο.Χάλασε ο κόσμος...
κ επίσης κ άντρες π να γουστάρουν μόνο ιεραποστολικό..
erinal οταν λεω να τον γουσταρει η γκομενα εννοω και απο χαρακτηρα και απο εμφανιση. Αλλωστε οταν γνωριζεις καποιον δεν ξερεις εκ των προτερων "τι κρεβατι κανει".
χαχαχαχα!Μην τα λες σε μενα αυτά. Εγώ έχω απηυδήσει με πλήθος αντρών που μόλις βλέπουν μια γυναίκα αποφαίνονται για το τι σεξ κάνει. Φυσικά σπάνια επιβεβαιώνονται . Και είναι πολλοί. Δυστυχώς. Οπως πολλοί ειναι αυτοί που πιστεύουν οτι βλέπουν στις τσόντες ΄θα το κάνουν και με τις κοπελες τους. Η επίσης οτι θα πηδήξουν μια κοπελα που δεν εχει ξανακάνει σεξ και μετα αυτή θα τους πει αααααααα τωρα θέλω και απο κωλο.. (επειδή έτσι έμαθαν απο τα μπουρδελα) Τι να πω ρε παραλίμνιε..ου μπλέξεις.
χαχαχαχα!
μ αρεσει οπως τα λες!!!!
ε δεν ειναι και ολοι ετσι!Μην τα λες σε μενα αυτά. Εγώ έχω απηυδήσει με πλήθος αντρών που μόλις βλέπουν μια γυναίκα αποφαίνονται για το τι σεξ κάνει. Φυσικά σπάνια επιβεβαιώνονται . Και είναι πολλοί. Δυστυχώς. Οπως πολλοί ειναι αυτοί που πιστεύουν οτι βλέπουν στις τσόντες ΄θα το κάνουν και με τις κοπελες τους. Η επίσης οτι θα πηδήξουν μια κοπελα που δεν εχει ξανακάνει σεξ και μετα αυτή θα τους πει αααααααα τωρα θέλω και απο κωλο.. (επειδή έτσι έμαθαν απο τα μπουρδελα) Τι να πω ρε παραλίμνιε..ου μπλέξεις.