You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόβλημα σχέσης (σεξ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 145
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
steve_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αλλο προβλημα σχεσης.Χωρις να πεταχτουν ολοι οι γαμιαδες,και οι πολυ γαμιαδες.Θελω να δω την γναικα μου να γαμιεται με αλλον,η να την γαμαω με αλλον,η με αλλους.Επισης θελω να συμμετασχουμε σε οργια,με αλλα ζευγαρια,αντρες η γυναικες.Βασικ,οτι τα εχω κανει ολα αυτα,αλλα οχι με την γυναικα μου.Επισης βασικο.γαμιομαστε πολυ καλα,ειμαστε ωραιοι,και ειναι πολυ...καλη(μουναρα θα ελεγα)Εχω προβλημαα...γιατρε μου,η μετα απο 16 χρονια γαμου,ειναι φυσιολογικο?Μαγκες,δεν κανω πλακα,και μιλαω πολυ σοβαρα.Μην το ξεφτυλισετε!!!!!Επισης πολυ βασικο,ΔΕΝ της το εχω πει!!!!!!!!!
Το θέμα είναι αν θα το δεχτεί από εκεί και πέρα δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στο όλο θέμα.Αλλο προβλημα σχεσης.Χωρις να πεταχτουν ολοι οι γαμιαδες,και οι πολυ γαμιαδες.Θελω να δω την γναικα μου να γαμιεται με αλλον,η να την γαμαω με αλλον,η με αλλους.Επισης θελω να συμμετασχουμε σε οργια,με αλλα ζευγαρια,αντρες η γυναικες.Βασικ,οτι τα εχω κανει ολα αυτα,αλλα οχι με την γυναικα μου.Επισης βασικο.γαμιομαστε πολυ καλα,ειμαστε ωραιοι,και ειναι πολυ...καλη(μουναρα θα ελεγα)Εχω προβλημαα...γιατρε μου,η μετα απο 16 χρονια γαμου,ειναι φυσιολογικο?Μαγκες,δεν κανω πλακα,και μιλαω πολυ σοβαρα.Μην το ξεφτυλισετε!!!!!Επισης πολυ βασικο,ΔΕΝ της το εχω πει!!!!!!!!!
Είναι γενικά απελευθερωμένη στο sex?
steve_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ειναι και τοσο απελευθερωμενη
Αυτό αποτελεί πρόβλημα αλλά αν της δείξεις με έμμεσο τρόπο την επιθυμία σου για ομαδικό sex ίσως δεις τις προθέσεις της χωρίς να χρειαστεί να εκτεθείς.Δεν ειναι και τοσο απελευθερωμενη
Κοιτα αν τη αγαπας μολις την δεις να στην εχει κανεις στα τεσσερα και να ριχνει και τιποτα κολοσκαμπιλα σε βλεπω τα λιποθυμας, ειδικα αν εχεις τελειωσει εσυ πρωτος αστα να πανε θα φας μεγαλη ξενερα . Εχτος και αν εισαι ΣκανδιναβοςΑλλο προβλημα σχεσης.Χωρις να πεταχτουν ολοι οι γαμιαδες,και οι πολυ γαμιαδες.Θελω να δω την γναικα μου να γαμιεται με αλλον,η να την γαμαω με αλλον,η με αλλους.Επισης θελω να συμμετασχουμε σε οργια,με αλλα ζευγαρια,αντρες η γυναικες.Βασικ,οτι τα εχω κανει ολα αυτα,αλλα οχι με την γυναικα μου.Επισης βασικο.γαμιομαστε πολυ καλα,ειμαστε ωραιοι,και ειναι πολυ...καλη(μουναρα θα ελεγα)Εχω προβλημαα...γιατρε μου,η μετα απο 16 χρονια γαμου,ειναι φυσιολογικο?Μαγκες,δεν κανω πλακα,και μιλαω πολυ σοβαρα.Μην το ξεφτυλισετε!!!!!Επισης πολυ βασικο,ΔΕΝ της το εχω πει!!!!!!!!!
οατν καποτε το εκανα με κοπελα μου στα νιατα μου την ειχα ξεπερασει πλεον αλλα και παλι μολις τελειωσα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε το θεαμα να τσιμπουκωνει αλλον .....καυλωσαμε παλι σημεραsumfwnw sto teleutaio.. prepei na exeis gero sukwti gia na ante3eis... ektos an den s noiazei kai toso auto.
οταν καποτε το εκανα με κοπελα μου στα νιατα μου την ειχα ξεπερασει πλεον αλλα και παλι μολις τελειωσα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε το θεαμα να τσιμπουκωνει αλλον .....καυλωσαμε παλι σημερα
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν, είμαι 1 χρόνο με την κοπέλα μου. Απο επικοινωνιακής άποψης τα πάμε άψογα. Το πρόβλημα (για εμένα γιατί γι'αυτή δεν το βλέπω) είναι στο κρεββάτι.
Την πήρα παρθένα, και από τότε που ξεκινήσαμε να πηδιόμαστε υπάρχει η εξής μονοτονία: 2 στάσεις (ιεραποστολικό και woman on top), προκαταρκτικά της κάνω μόνο εγώ.
Της έχω ζητήσει 200 άλλες στάσεις, της ζήτησα να συμμετέχει και αυτή στα προκαταρκτικά (είμαι πεντακάθαρος πάντα) και αποτέλεσμα 0.Μόνο η πάρτυ της να περνάει καλά.
Ούτε στα 4 μου στήνεται, ούτες πίπες, ούτε κώλο.
Είμαι στα πρόθυρα να τη διαλύσω τη σχέση καθώς κάθε φορά που πηδιόμαστε μετά έχω χάλια ψυχολογία, έχω να τελειώσω και καιρό.
Ακούω γνώμες..
Στείλτη μετεξεταστέα την κομπλεξικιά ρε, μα τι κάνεις;
Βρες κάτι άλλο να γαμάς και ξέχνα το, αρρψστημένο είναι το θηλυκό.
funkyshark
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εγω εχω να προτείνω κατι αλλο, διοτι υπαρχουν πολοι παραγοντες που μια κοπελα μπορει να συμπεριφερεται ετσι..
Α. Η οικογενεια της
Β Οι φιλες της.
Το σκεφτηκε κανεις αυτό
Εαν ειναι κορη ΠΑΠΑ τι περιμενετε ρε παιδια να σας κανει τα παντα, ιεραποστολικο θα εχει μαθει μονο και τελος
εαν οι φιλες τις ειναι τιποτα κολλημενες αγαμητες τοτε πιθανον να τις βαζουν στο μυαλο λαθος πληροφοριες για να χωρισει.
Πάντως εγω πιστευω οτι θέλει υπομονη γιατι η κοπελα να μην ειναι το κλασικο πουτανακι υπο συνανταμε σε αυτες τις ηλικιες και να θελει το χρονο της.
ΑΛΛΑ κοιταξε μικρε να μην εισαι μαλθακος και να λες ΝΑΙ και ΝΑΙ και ΝΑΙ Αγαπη μου γιατι θα εισαι αξιος της μοιρας σου.
Α. Η οικογενεια της
Β Οι φιλες της.
Το σκεφτηκε κανεις αυτό
Εαν ειναι κορη ΠΑΠΑ τι περιμενετε ρε παιδια να σας κανει τα παντα, ιεραποστολικο θα εχει μαθει μονο και τελος
εαν οι φιλες τις ειναι τιποτα κολλημενες αγαμητες τοτε πιθανον να τις βαζουν στο μυαλο λαθος πληροφοριες για να χωρισει.
Πάντως εγω πιστευω οτι θέλει υπομονη γιατι η κοπελα να μην ειναι το κλασικο πουτανακι υπο συνανταμε σε αυτες τις ηλικιες και να θελει το χρονο της.
ΑΛΛΑ κοιταξε μικρε να μην εισαι μαλθακος και να λες ΝΑΙ και ΝΑΙ και ΝΑΙ Αγαπη μου γιατι θα εισαι αξιος της μοιρας σου.
αμα εισαταν σε μεγαλυτερη ηλικια και ειχατε οπως λες αψογη επικοινωνια παει στα κομματια ας εκανες υπομονη και προσπαθεια μπας και αλλαζε κατι,αλλα να το παιδευεις και να ταλαιπωρεισαι ενω εισαστε και οι 2 μολις 19 ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!αμα συνεχισεις το πιο πιθανο ειναι μετα απο μερικα χρονια να σου και να λες τι εκανα που παιδευομουν σε μια ηλικια που πρεπει να αβερτα
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Φίλε μου
εσείς δεν κάνετε σεξ ! Πρόβα αναπαραγωγής κάνετε !
εσείς δεν κάνετε σεξ ! Πρόβα αναπαραγωγής κάνετε !
φιλε ο μονος που φταις εισαι εσυ.κατι δεν κανεις καλα και δεν μας το λες.ολες εχουν πουτανια μεσα τους,αρκει να ξερεις να τις την βγαλεις.καπου εισαι λαθος να ξερεις.αλλα και κανω την εξης ερωτηση.μηπως την γαμαει και κανενας αλλος?το εχεις σκεφτει καθολου?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
μου έχει πει ότι την αηδιάζει το πορνό, υπάρχει κάποια με πολύ σενάριο μέσα;
τι????? 1η φορα το ακουω αυτο....για ρωτα την μουνιτσα την μπομπα και τις αλλες....
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Πολλες το λενε οτι αηδιαζουν με το πορνο αλλα πιστευω οτι το λενε ετσι για να το λενε!Ισως ενας τροπος να το παιζουν κυριες....
εγω βλεπω πορνο παντως.
και οι φιλες μ βλεπουν,αλλα δεν τα συζηταμε οπως οι αντρες.
τι κουλο ειναι αυτο με τη δικια σου?
εσυ τι τσοντες βλεπεις δηλαδη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K