Νέα

Πρόβλημα σχέσης (σεξ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φίλε, κάντην να καβλώσει του κερατά με γλωσόφιλα, δάχτυλα κλπ... η γυναίκα αμα γίνει μπαρούτι δεν χαμπαριάζει τίποτα. Κι αν σου κάνει πάλι τη δύσκολη, πάρε την πρωτοβουλία εσύ, φέρσου και λίγο απότομα, όχι όταν σου λέει "μη" εσύ να κάνεις σαν μπεμπές και να αρχίζεις τα "μα γιατί αγάπη μου, δεν θα πονέσεις¨" κλπ. Η πολλή ευγένεια στο κρεβάτι βλάπτει!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εκατο φορες το εχω πει και θα το ξαναπω,(και η ψυχολογος  :cheesy:),αυτα τα τσιμπουκια και τα πισωκολλητα ειναι απαραδεκτο να τα κανετε στην κοπελα σας,την κοπελα σας πρεπει να την σεβεστε
αν θες μαγκα να βρεις τη λυση,αυτο να πεις στη κοπελα σου,εγω κοριτσι μου επειδη σε σεβομαι
δεν θελω να κανω αυτα τα πραγματα,μονο τα κλασσικα,γι αυτο και τ αλλα τα κανω με αλλα κοριτσια που ειναι ανωμαλα αλλα προθυμα :idiot:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εκατο φορες το εχω πει και θα το ξαναπω,(και η ψυχολογος  :cheesy:),αυτα τα τσιμπουκια και τα πισωκολλητα ειναι απαραδεκτο να τα κανετε στην κοπελα σας,την κοπελα σας πρεπει να την σεβεστε
αν θες μαγκα να βρεις τη λυση,αυτο να πεις στη κοπελα σου,εγω κοριτσι μου επειδη σε σεβομαι
δεν θελω να κανω αυτα τα πραγματα,μονο τα κλασσικα,γι αυτο και τ αλλα τα κανω με αλλα κοριτσια που ειναι ανωμαλα αλλα προθυμα :idiot:
xa-xa-axx0a0xa0 έλιωσα.... έγραψες...

==============
όσο για αυτό
φίλε έξω πέφτεις, δες ημερομηνία εγγραφής μου..
και για αυτό
Ξέχασα να αναφέρω ηλικία και των 2: 19
πρέπει να είσαι φοβερός για να είσαι από 16 χρονών εδώ μέσα ή να βρωμάει κάτι (Ημερομηνία εγγραφής: 17/12/05, 19:07)

Επισκέπτης

Ναι,ναι,ναι...παιδια σεβασμο στο σεξ ρε σεις,μην σας παρεξηγησει η γκομενα...μπουα,χα,χα,χα....

Επισκέπτης
όσο για αυτόκαι για αυτό 
πρέπει να είσαι φοβερός για να είσαι από 16 χρονών εδώ μέσα ή να βρωμάει κάτι (Ημερομηνία εγγραφής: 17/12/05, 19:07)
Καλα ρε μπαρμπα,τωρα πηρες χαμπαρι εσυ οτι η πιτσιρικαρια εχει ξασαλωσει?

akousma

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μου έχει τύχει. όπως και πολλές άλλες καρίολες τις ενδιαφέρει να περνάν αυτές καλα και μόνο. Πάντως στην περίπτωση μου νόμιζα ότι ξέρεις είναι μαζεμένη κοπέλα κι έτσι... μέχρι που με παράτησε για ένα γιατρό (για τα φράγκα) κι έμαθα από γνωστούς  ότι αυτή η δήθεν μαζεμένη κάθε μερικούς μήνες άλλαζε γκόμενο για .... ποικιλία. Καρίολες.

Επισκέπτης
Αμα η γκομενα δεν γαμιεται καλα,δυο τινα συμβαινουν:Ειτε δεν σε γουσταρει,ειτε δεν ειναι ενταξει ατομο.

Και στις δυο περιπτωσεις οποιος επιμενει και δεν βλεπει φως,τον χρονο του σπαταλαει.

ΣΤΑΝΤΑΡ πραγματα αυτα.

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπόν, είμαι 1 χρόνο με την κοπέλα μου. Απο επικοινωνιακής άποψης τα πάμε άψογα. Το πρόβλημα (για εμένα γιατί γι'αυτή δεν το βλέπω) είναι στο κρεββάτι.

Την πήρα παρθένα, και από τότε που ξεκινήσαμε να πηδιόμαστε υπάρχει η εξής μονοτονία: 2 στάσεις (ιεραποστολικό και woman on top), προκαταρκτικά της κάνω μόνο εγώ.

Της έχω ζητήσει 200 άλλες στάσεις, της ζήτησα να συμμετέχει και αυτή στα προκαταρκτικά (είμαι πεντακάθαρος πάντα) και αποτέλεσμα 0.Μόνο η πάρτυ της να περνάει καλά.

Ούτε στα 4 μου στήνεται, ούτες πίπες, ούτε κώλο.

Είμαι στα πρόθυρα να τη διαλύσω τη σχέση καθώς κάθε φορά που πηδιόμαστε μετά έχω χάλια ψυχολογία, έχω να τελειώσω και καιρό.

Ακούω γνώμες..

Αυτή είναι η κλασική γκόμενα που αφου την φτύσει ο φίλος μας και ο επόμενος, θα πέσει πάνω σε έναν που θα την μπινελικώσει και θα του δώσει και τον κώλο της...

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα και απο μενα...αν οντως τα εχεται βρει σαν ζευγαρι,,γιατι ειστε σε καπως περιεργη ηλικια,,,και δεν εχει προβλημα να βλεπει τσοντες παρε καποιες,,,, η εστω καποιες ταινειες που να εχουν διαφορες στασεις.και σαφως προσπαθησε να την φερεις στα νερα σου...αν δεις οτι σε αυτες τις στασεις που βλεπει ξενερωνει εξαντλησε τα περιθωρια και μπορει καπου να την πετυχεις...στο λεω απλα να ειναι ενα βημα πριν την σουταρεις... δεν γινεται 19χρ. και οπισθοδρομικη η παραδοσιακη... αν τελικα αποδειχθει τετοια να την στειλεις στις καλογριες....

OP
OP
T

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχει βρεθεί κανενάς άλλος σε παρόμοια κατάσταση;

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
xa-xa-axx0a0xa0 έλιωσα.... έγραψες...

==============
όσο για αυτόκαι για αυτό  
κι εσυ το κατάλαβες και είναι εδώ μέσα 3 χρόνια και έχει μόνο 32 μηνύματα καλά μας δουλεύει ο τύπος

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπόν, είμαι 1 χρόνο με την κοπέλα μου. Απο επικοινωνιακής άποψης τα πάμε άψογα. Το πρόβλημα (για εμένα γιατί γι'αυτή δεν το βλέπω) είναι στο κρεββάτι.

Την πήρα παρθένα, και από τότε που ξεκινήσαμε να πηδιόμαστε υπάρχει η εξής μονοτονία: 2 στάσεις (ιεραποστολικό και woman on top), προκαταρκτικά της κάνω μόνο εγώ.

Της έχω ζητήσει 200 άλλες στάσεις, της ζήτησα να συμμετέχει και αυτή στα προκαταρκτικά (είμαι πεντακάθαρος πάντα) και αποτέλεσμα 0.Μόνο η πάρτυ της να περνάει καλά.

Ούτε στα 4 μου στήνεται, ούτες πίπες, ούτε κώλο.

Είμαι στα πρόθυρα να τη διαλύσω τη σχέση καθώς κάθε φορά που πηδιόμαστε μετά έχω χάλια ψυχολογία, έχω να τελειώσω και καιρό.

Ακούω γνώμες..
οταν πεσει για υπνο πηγαινε και χυσε την στη μαπα
μετα ολα θα ειναι μελι-γαλα

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω με μια αναλογη περιπτωση, οταν μια φιλη μου ελεγε παπαπα δεν κανω τσιμπουκια και αλλα κολπα, της εριχνα εναν για να τελειωσω και να το ευχαριστηθω και μετα επεφτα για νανακια σαν μωρο. Παραλληλα εκανα και αλλες γνωρημιες. Αφου χωρισαμε και μετα απο καιρο, ετυχε να ξαναβρεθουμε και μου λεει θελω να με παρεις απο λοκο. Της λεω μπα κανεις και τετοια κολπα, και μου απανταει ναι αμε  δεν με εχεισ παρει εσυ απο πισω?? Τις τραβηξα για ακομα μια φορα εναν να φυγουν τα χοντρα και ερειξα ενα καλο υπνο. Γυναικειος οργασμος???  τι ειναι παλι αυτο? κανα τηλεπαιχνιδι???  Αυτο θελουν...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω εχω βρεθει, πανω κατω στην ιδια ηλικια.Δραμα η γκομενα δεν ηρθε στα ισια της ποτε(και ηταν και μοντελα, μουναρα σουπερ!).Στο τελος την εστειλα γιατι με κουρασε αφανταστα.Η πλακα ειναι οτι καταλαβε την μαλακια της και τα εκανε αυτα με τους επομενους.Το ξερω γιατι ξαναβρεθηκαμε μετα απο2-3 χρονια και ειδα και το πληρες προγραμμα.Και παλι ψοφια ηταν ομως ρε πουστη μου,αν δεν το χεις μεσα σου τελικα...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εχουμε και λεμε: αν δεν μπορεις να την καθοδηγησεις στη σωστη θεση και να επιβαλλεις κατα καποιο τροπο τα θελω σου στο κρεββατι παει να πει οτι δεν εχεις προσωπικοτητα και ειδικα μετα απο ενα χρονο σχεσης που υποτιθεται οτι ειστε και πιο ανετοι και μιλατε και λιγο παραπανω, θα επρεπε αυτα να τα ειχατε ξεπερασει.
Ακομα και παρτακιας να ειναι η γκομενα, του πουστη καποια στιγμη πρεπει να κανει κι αυτη κατι ουτως ή αλλως βγαινει και απο μονο του αυτο, ειδικα αφου εισαι και ο πρωτος της πρεπει να ειναι πιο συνασθηματικα δεμενη μαζι σου.
Τωρα για κωλο μην ζητας και πολλα ασε που ειναι λεπτο το θεμα.Αλλα και παλι αν ξερεις να την καθοδηγησεις δεν θα μπορει να πει και πολλα οχι

Επισκέπτης

Εγώ φιλαράκι είχα μια γκόμενα που ήταν ώριμη 35αρα όχι πιτσιρίκα και φέροταν όπως λες και εσυ εγωιστικά και ξενέρωτα στο κρεβάτι. Ήθελε να ικανοποιείται αυτή ποικιλοτρόπως και όταν έρχοταν η δική μου σειρά το παιζε ξεπέτα.. Η γκόμενα είχε το βίτσιο ήθελε να φτάνει σε οργασμό με γλυφμο@νι και δάχτυλο από πίσω και αμέσως μετά ήθελε να τη γαμ@ω. Εμένα όμως μ αρεσαν τα προκαταρτικά και αυτή βαριόταν τις πί@πες ήθελε κατευθείαν στο ψητό. Είχα και εγώ μετά το αίσθημα του ξενερώματος και κατέληγα στις πουτ@νες. Τελικα το κάναμε 4,5 φορές και τη σούταρα επειδή δεν έπερνε και απο λόγια και υποδείξεις και ήταν γενικά ξενέρωτη όχι μόνο στο κρεβάτι.. Η γνώμη μου είναι ότι αφού δοκίμασες τα πάντα (ζήλεια και γράψιμο βοηθάνε) και δε δουλεύει τίποτα σούταρε τη και μη ξενερώνεις άδικα...Βρες ένα Ρωσιδάκι να σου κάνει ότι του λες στο κρεβάτι ;) (όχι απαραίτητα επαγγελματία)..

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγώ φιλαράκι είχα μια γκόμενα που ήταν ώριμη 35αρα όχι πιτσιρίκα και φέροταν όπως λες και εσυ εγωιστικά και ξενέρωτα στο κρεβάτι. Ήθελε να ικανοποιείται αυτή ποικιλοτρόπως και όταν έρχοταν η δική μου σειρά το παιζε ξεπέτα.. Η γκόμενα είχε το βίτσιο ήθελε να φτάνει σε οργασμό με γλυφμο@νι και δάχτυλο από πίσω και αμέσως μετά ήθελε να τη γαμ@ω. Εμένα όμως μ αρεσαν τα προκαταρτικά και αυτή βαριόταν τις πί@πες ήθελε κατευθείαν στο ψητό. Είχα και εγώ μετά το αίσθημα του ξενερώματος και κατέληγα στις πουτ@νες. Τελικα το κάναμε 4,5 φορές και τη σούταρα επειδή δεν έπερνε και απο λόγια και υποδείξεις και ήταν γενικά ξενέρωτη όχι μόνο στο κρεβάτι.. Η γνώμη μου είναι ότι αφού δοκίμασες τα πάντα (ζήλεια και γράψιμο βοηθάνε) και δε δουλεύει τίποτα σούταρε τη και μη ξενερώνεις άδικα...Βρες ένα Ρωσιδάκι να σου κάνει ότι του λες στο κρεβάτι ;) (όχι απαραίτητα επαγγελματία)..
Μαλακια βασικα φιλε μου...δεν επρεπε να της δωσεις το κολαι απο την αρχη...αν παρουν τον αερα μετα δυσκολα βγαινεις απο πανω... :idiot:

Επισκέπτης
Μαλακια βασικα φιλε μου...δεν επρεπε να της δωσεις το κολαι απο την αρχη...αν παρουν τον αερα μετα δυσκολα βγαινεις απο πανω... :idiot:

Ναι μαλακία έκανα που προσπαθούσα να της κάνω τα χατίρια και αυτή αντεπέδιδε με το σταγονόμετρο...Δε της αρέσαν ο αισθησιασμός και τα προκαταρτικά. Οχι δε μπαίνουμε μαζί στο ντουζ δε μ αρέσει το μασάζ και τέτοια. Υπάρχει γυναίκα που δε της αρέσει να της κάνουν μασάζ; Ξενέρα τελείως...

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πωπω , αυτό μου θυμίζει και μένα μια παλιά περιπτωσαρα που είχα γνωρίσει. Ήμουν φοιτητής και είχα σχέση με μια κοπέλα , την οποία με χίλια ζόρια την έριξα στο κρεβάτι. Εκέι έφαγα την ήττα της ζωής μου. Ήταν απαθής και ακλόνητη σαν ένα κομμάτι κρέας. Ξενέρωσα πολύ άγρια και σε μια φάση την γυρίζω με το ζόρι και την φέρνω στα 4 , και της λέω : έλα να σε γαμήσω από πίσω. Ε , και τότε άρχισε να κλαίει και να οδύρετε , γιατί την μίλησα σαν πουτάνα!!! Έμεινα κάγκελο , και δεν μπορούσα να το πιστέψω . Αυτή ήθελε να συνεχίσουμε , αλλά εγώ τα είχα πάρει άγρια και έφυγα. Μια ,δυο φορές , με ξαναπλησίασε και ξαναδοκιμάσαμε , τι απο εδώ τι από εκεί , η γκόμενα ήταν το πιο βαρετό γαμήσι της ζωής μου. Μερικές γκόμενες , λόγω κάποιων κόμπλεξ που έχουνε , δεν μπορούνε να χαρούνε τον έρωτα απελευθερωμένες , και δεν μπορούν ούτε να πάρουν , ούτε να δώσουν ηδονή. Οπότε φίλε μην το παλεύεις το πράγμα, αν δεν σε ικανοποιεί , δεν είναι γιατί δεν το θέλει , είναι γιατί δεν μπορεί! Φύγε και άσε την να βρει κανένα ξενέρωτο όπως αυτήν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom