Πωπω , αυτό μου θυμίζει και μένα μια παλιά περιπτωσαρα που είχα γνωρίσει. Ήμουν φοιτητής και είχα σχέση με μια κοπέλα , την οποία με χίλια ζόρια την έριξα στο κρεβάτι. Εκέι έφαγα την ήττα της ζωής μου. Ήταν απαθής και ακλόνητη σαν ένα κομμάτι κρέας. Ξενέρωσα πολύ άγρια και σε μια φάση την γυρίζω με το ζόρι και την φέρνω στα 4 , και της λέω : έλα να σε γαμήσω από πίσω. Ε , και τότε άρχισε να κλαίει και να οδύρετε , γιατί την μίλησα σαν πουτάνα!!! Έμεινα κάγκελο , και δεν μπορούσα να το πιστέψω . Αυτή ήθελε να συνεχίσουμε , αλλά εγώ τα είχα πάρει άγρια και έφυγα. Μια ,δυο φορές , με ξαναπλησίασε και ξαναδοκιμάσαμε , τι απο εδώ τι από εκεί , η γκόμενα ήταν το πιο βαρετό γαμήσι της ζωής μου. Μερικές γκόμενες , λόγω κάποιων κόμπλεξ που έχουνε , δεν μπορούνε να χαρούνε τον έρωτα απελευθερωμένες , και δεν μπορούν ούτε να πάρουν , ούτε να δώσουν ηδονή. Οπότε φίλε μην το παλεύεις το πράγμα, αν δεν σε ικανοποιεί , δεν είναι γιατί δεν το θέλει , είναι γιατί δεν μπορεί! Φύγε και άσε την να βρει κανένα ξενέρωτο όπως αυτήν.