Καλησπέρα σας. Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν στο ποστ που έκανα. Εννοείται πως θα πάω σε γιατρό αλλά γράφω εδώ σε πείπτωση που έχει τύχει σε κάποιον κάποιο παρόμοιο θέμα.
Πριν γράψω εδώ έψαξα αρκετά στο google και δε βρήκα κάποια φωτογραφία που να είναι παρόμοια με το πρόβλημα που έχω. Σχετικά με αυτό που ανέφερε ο φίλος περί συγγενούς κάμψης του πέους, δε νομίζω πως είναι αυτό η αιτία καθώς στη συγκεκριμένη πάθηση (αν έχω καταλάβει σωστά) το πέος ναι μεν σηκώνεται αλλά δεν είναι τελείως ευθύ. Στη δική μου περίπτωση το πέος δεν σηκώνεται καν. Ναι μεν έχει στύση, είναι σκληρό κτλ κτλ αλλά είναι προς τα κάτω (όπως συμβαίνει στην περίπτωση που δεν υπάρχει στύση). Έτσι ήταν πάντα και δε νιώθω κάποιον πόνο όταν έχω στύση ακόμα και αν με το χέρι μου σηκώσω προς τα πάνω το πέος μου. Στο σεξ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο δεν έχω και την τεράστια εμπειρία στο σεξουαλικό κομμάτι για να δω αν αποτελεί πρόβλημα για τις γυναίκες. Για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι πως μπορεί να είναι εντελώς αντιαισθητικό.
Ενσωματώνω μία εικόνα στο ποστ για να καταλάβετε περίπου. Έτσι είναι όταν βρίσκεται σε στύση το πέος (χωρίς όμως την τόση μεγάλη καμπύλη). Το πάνω μέρος της μπανάνας είναι η ρίζα του πέους και το κάτω μέρος είναι το κεφαλάκι.