Νέα

Προβλημα με στυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolaras1924
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το `κανα στα 21, το καλύπτει η ασφάλεια, ούτε 2 ώρες δεν κάθησα μετά την επέμβαση, το μόνο που μου είπε ο γιατρός κάτσε 1-2 μέρες σπίτι και μη πας για μπάσκετ !!!

Εμενα με κρατησαν 2 βραδια μεσα. Ισως επειδη ηταν ιδιωτικη η κλινικη, να ηθελαν να παρουν περισοτερα φραγκα. Ξανα πηγα στο ιατρειο του γιατρου που με χειρουργησε μετα απο μια βδομαδα να μου κοψει τα ραμματα. Αν θυμαμε καλα που ειχε πει για 20 μερες μετα την εγχειρηση να ειμαι προσεχτικος με τον πουτσο μου.  :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εμενα με κρατησαν 2 βραδια μεσα. Ισως επειδη ηταν ιδιωτικη η κλινικη, να ηθελαν να παρουν περισοτερα φραγκα. Ξανα πηγα στο ιατρειο του γιατρου που με χειρουργησε μετα απο μια βδομαδα να μου κοψει τα ραμματα. Αν θυμαμε καλα που ειχε πει για 20 μερες μετα την εγχειρηση να ειμαι προσεχτικος με τον πουτσο μου.  :2funny: :2funny:

ελα ρε παραλιμνιε τι εγινε εισαι Γερμανια μαν? :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
να τον παιζεις καθε μερα....και ολα φτιαχνουν :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το `κανα στα 21, το καλύπτει η ασφάλεια, ούτε 2 ώρες δεν κάθησα μετά την επέμβαση, το μόνο που μου είπε ο γιατρός κάτσε 1-2 μέρες σπίτι και μη πας για μπάσκετ !!!
παιζεις μπασκετακι τυπε;

certi

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Με βαανίζει ένα θέμα το οποίο αντιλαμβάνομαι πως αποτελεί πρόβλημα. Όταν το πέος μου φουσκώνει/διεγείρεται/ερεθίζεται (πείτε το όπως θέλετε) δεν σηκώνεται προς τα πάνω. ΓΙα την ακρίβεια δεν φτάνει καν μέχρι τη μέση. Για να σας δώσω να καταλάβετε όταν είμαι όρθιος και το πέος μου διεγείρεται αυτό απλά σκληραίνει, μεγαλώνει και έχει μια καμπυλοειδή μορφή προς τα κάτω. Δηλαδή το πέος μου δεν «δείχνει» το ταβάνι, ούτε καν τον απέναντι τοίχο. Αν υποθέσουμε ότι όταν ένα πεος που δείχνει τον τοίχο είναι σε γωνία 90μοιρών, εμένα είναι χοντρικά στις 30 μοιρες. Ελπίζω να εξήγησα κατανοητά τι ακριβώς συμβαίνει.  Είναι φυσιολογικό αυτό;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Με βαανίζει ένα θέμα το οποίο αντιλαμβάνομαι πως αποτελεί πρόβλημα. Όταν το πέος μου φουσκώνει/διεγείρεται/ερεθίζεται (πείτε το όπως θέλετε) δεν σηκώνεται προς τα πάνω. ΓΙα την ακρίβεια δεν φτάνει καν μέχρι τη μέση. Για να σας δώσω να καταλάβετε όταν είμαι όρθιος και το πέος μου διεγείρεται αυτό απλά σκληραίνει, μεγαλώνει και έχει μια καμπυλοειδή μορφή προς τα κάτω. Δηλαδή το πέος μου δεν «δείχνει» το ταβάνι, ούτε καν τον απέναντι τοίχο. Αν υποθέσουμε ότι όταν ένα πεος που δείχνει τον τοίχο είναι σε γωνία 90μοιρών, εμένα είναι χοντρικά στις 30 μοιρες. Ελπίζω να εξήγησα κατανοητά τι ακριβώς συμβαίνει.  Είναι φυσιολογικό αυτό;

αν το ειχες παντα ναι.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Με βαανίζει ένα θέμα το οποίο αντιλαμβάνομαι πως αποτελεί πρόβλημα. Όταν το πέος μου φουσκώνει/διεγείρεται/ερεθίζεται (πείτε το όπως θέλετε) δεν σηκώνεται προς τα πάνω. ΓΙα την ακρίβεια δεν φτάνει καν μέχρι τη μέση. Για να σας δώσω να καταλάβετε όταν είμαι όρθιος και το πέος μου διεγείρεται αυτό απλά σκληραίνει, μεγαλώνει και έχει μια καμπυλοειδή μορφή προς τα κάτω. Δηλαδή το πέος μου δεν «δείχνει» το ταβάνι, ούτε καν τον απέναντι τοίχο. Αν υποθέσουμε ότι όταν ένα πεος που δείχνει τον τοίχο είναι σε γωνία 90μοιρών, εμένα είναι χοντρικά στις 30 μοιρες. Ελπίζω να εξήγησα κατανοητά τι ακριβώς συμβαίνει.  Είναι φυσιολογικό αυτό;

Πήγες σε γιατρό?

Μπορείς να ψάξεις και στο ιντερνετ, αλλά μην παρασύρεσαι... να πας γιατρό για οποιαδήποτε απορία σου.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
το θεμα ειναι οτι οταν το ανοιγω ναι ακουμπαω το κεφαλακι τσουζει, οποτε πχ οταν κανω μπανιο ριχνω μονο νερο δεν μπορω να το τριψω.. Δηλαδη θα μου βγαλουν το δερμα απο το κεφαλι? επισης θα εχει αυτο επιπτωση στην σεξουαλικη μου ζωη? Ειμαι παντρεμενος εδω και 2 χρονια

Καλά ρε φίλε παντρεμένος 2 χρόνια και ρωτάς εμάς αν σου δημιουργεί πρόβλημα στο σεξ ή όχι;  :think:

Μάλλον φίμωση έχεις όπως σου είπαν ήδη. Μια λύση είναι κρέμες με κορτιζόνη που κατά κάποιο τρόπο χαλαρώνουν το δέρμα του πέους και το κάνουν πιο εύκαμπτο. Η καλύτερη λύση ωστόσο είναι η περιτομή ολική ή μερική. Στην περίπτωση της μερικής σου κόβουν πολύ λίγο από το πετσάκι του πέους ώστε να συνεχίσει να καλύπτει τη βάλανο, αλλά και για να έχεις και καλύτερη αίσθηση στο σεξ.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076

Αν το έχεις εκ γενετής είναι φυσιολογικό. Λέγεται συγγενής κάμψη του πέους. Αν δεν έχεις πόνο κατά τη στύση ή πρόβλημα στο να τη διατηρείς μην το σκέφτεσαι καν.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
Καλημερα.. Ειμαι 32 χρονων και εχω ενα προβλημα στο πεος.. Πρωτον οταν κατεβαζω το πετσακι με ποναει, οταν ειναι χαλαρο κατεβαινει ολοκληρο αλλα οταν ειναι σε στυση δεν μπορει να κατεβει ποναει πολυ.. Επισης οταν ακουμπαω το κεφαλακι (χωρις το πετσακι) με τσουζει.. Ξερει κανεις αν ειναι σοβαρο αυτο και αν πρεπει να απευθυνθω καπου? Ευχαριστω..
Πάνε σε ειδικό, μην το αφήνεις και χειροτερέψει.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Καμια σχεση! Το προβλημα βρισκεται στους μυς που σηκωνουν το πεος.

Εγώ αυτό που κατάλαβα από την περιγραφή του φίλου είναι ότι το πέος του δεν είναι ευθύ αλλά έχει κλίση 30 μοιρών προς τα κάτω.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ίσως χρειαστείς μια ψιλοεπέμβαση. Τίποτα σοβαρό.

6361199215169421291574744709_greys7.gif

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
:2funny: :2funny: Εντάξει δεν θα τσακωθουμε για το πουλί του φίλου ας το διευκρινησει  :P

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Λειπει και ο καθηγητης Απολυτος που ειναι αυθεντια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom