Νέα

Προβλημα με στυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolaras1924
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolaras1924

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα.. Ειμαι 32 χρονων και εχω ενα προβλημα στο πεος.. Πρωτον οταν κατεβαζω το πετσακι με ποναει, οταν ειναι χαλαρο κατεβαινει ολοκληρο αλλα οταν ειναι σε στυση δεν μπορει να κατεβει ποναει πολυ.. Επισης οταν ακουμπαω το κεφαλακι (χωρις το πετσακι) με τσουζει.. Ξερει κανεις αν ειναι σοβαρο αυτο και αν πρεπει να απευθυνθω καπου? Ευχαριστω..

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Καλημερα.. Ειμαι 32 χρονων και εχω ενα προβλημα στο πεος.. Πρωτον οταν κατεβαζω το πετσακι με ποναει, οταν ειναι χαλαρο κατεβαινει ολοκληρο αλλα οταν ειναι σε στυση δεν μπορει να κατεβει ποναει πολυ.. Επισης οταν ακουμπαω το κεφαλακι (χωρις το πετσακι) με τσουζει.. Ξερει κανεις αν ειναι σοβαρο αυτο και αν πρεπει να απευθυνθω καπου? Ευχαριστω..

πηγαινε κανε εξετασεις για ΣΜΝ

OP
OP
N

nikolaras1924

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?? επισης αν εχει η ειχε καποιος το ιδιο προβλημα ας επικοινωνησει..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καταρχην να κλεισεις ενα ραντεβου σε αφροδησιολογο-δερματολογο,κατα προτιμηση σε απογευματινα ιατρια γιατι αν πας στα επηγοντα θα σε γραψουν στα αρχιδια τους.Αυτος θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις εξετασεις για σμν η αν πρεπει να σε δει ουρολογος η κατι τετειο.Μη το αφησεις ετσι περημενωντας να περασει.

OP
OP
N

nikolaras1924

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα καταλαβα τι ειναι το ΣΜΝ(σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα). Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι εχω κανει εξετασεις για αυτα τα νοσηματα, επισης το προβλημα το εχω σε ολην μου την ζωη δεν παρουσιαστηκε τωρα. Σκεφτομαι να παω σε δερματολογο αλλα θελω να με προιδεασει κανεις απο εδω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τωρα καταλαβα τι ειναι το ΣΜΝ(σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα). Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι εχω κανει εξετασεις για αυτα τα νοσηματα, επισης το προβλημα το εχω σε ολην μου την ζωη δεν παρουσιαστηκε τωρα. Σκεφτομαι να παω σε δερματολογο αλλα θελω να με προιδεασει κανεις απο εδω.
Αν το εχεις σε ολη σου τη ζωη τοτε πρεπει σιγουρα να πας σε καπιον γιατρο για να το δεις.Οτι και να σου πει κανεις απο εδω δεν προκειτε να σε βοηθησει και πολυ.Μην ψαχνεις γενικα στο ιντερνετ για διαγνωσεις και τετεια ποτε.Μονο ανχος μπορει να σου δημηουργησει αν διαβασεις κατι σοβαρο ενω στην πραγματικοτητα μπορει να μην εχει καμια σχεση με το δικο συ θεμα.Πηγαινε σε εναν γιατρο και θα τη βρεις την απαντιση σου.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ίσως χρειαστείς μια ψιλοεπέμβαση. Τίποτα σοβαρό.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αν και αυτα τα θεματα τα βαζει ο κοσμος την κυριακη που εφημερευει ο δρ. απολυτος,  αυτο που εχεις ειναι κατα πασα πιθανοτητα φιμωση, επιδιορθωνεται χειρουργικα ευκολα  :sunglasses: καλα γαμησια τυπε  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Φίμωση λεγεται. Στα 32 το ανακαλυψες?

OP
OP
N

nikolaras1924

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, διαβαζα στο ιντερνετ οτι μπορει η φιμωση να προκαλεσει καρκινο του πεους γιαυτο και ανησυχησα.. Υπαρχει προβλημα που ειναι σε τοσο μεγαλη ηλικια? Επισης εχει κανει κανεις την επεμβαση?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, διαβαζα στο ιντερνετ οτι μπορει η φιμωση να προκαλεσει καρκινο του πεους γιαυτο και ανησυχησα.. Υπαρχει προβλημα που ειναι σε τοσο μεγαλη ηλικια? Επισης εχει κανει κανεις την επεμβαση?
η επεμβαση λεγεται περιτομη τυπε  ;) θα το καμαρωνεις ξεσκουφωτο το πουτσοκεφαλο  :rockon:

OP
OP
N

nikolaras1924

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι οτι οταν το ανοιγω ναι ακουμπαω το κεφαλακι τσουζει, οποτε πχ οταν κανω μπανιο ριχνω μονο νερο δεν μπορω να το τριψω.. Δηλαδη θα μου βγαλουν το δερμα απο το κεφαλι? επισης θα εχει αυτο επιπτωση στην σεξουαλικη μου ζωη? Ειμαι παντρεμενος εδω και 2 χρονια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Θα σου αφεραισουν το δερμα που περικλυει το κεφαλι. Περιτομη θα σου κανουν τιποτα το ιδιετερο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πηγαινε να κανεις περιτομη τυπε,θα κερδισεις και 2-3 ποντους,θα κρατας και πιο πολυ,και ειναι και καλυτερα απο θεμα καθαριοτητας.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΦΙΜΩΣΗ 

2  τροποι

με  λεηζερ 
δεν πονας μεγαλυτερο κοστος
αναιμακτα
αλλα μπορει να επανελθει

ποιο καλα ειναι με νυστερι
μηδενικο κοστος με το ταμειο
αλλα μπορει να επανελθεις στους στιβους απο 2 μηνες και πανω τουλαχιστον

Επισκέπτης
Εχεις φιμωση. Θα κανεις περιτομη σε νοσοκομειο ή κλινικη. Νομιζω τα καλυπτει η ασφαλεια. Εγω εκανα στα 17, νυστερι οχι λειζερ. 2 βραδια παραμονη στην κλινικη και 5-6 μερες ταλαιπωρια. Λιγο πονος και αντισιπτικα. Θα μεγαλωσει και λιγο το καυλι σου κανα ποντο οχι παραπανω.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πηγαινε να κανεις περιτομη τυπε,θα κερδισεις και 2-3 ποντους,θα κρατας και πιο πολυ,και ειναι και καλυτερα απο θεμα καθαριοτητας.

Σχετικά με τη διάρκεια...ακριβώς το αντίθετο, ειδικά στην αρχή ! Για το μέγεθος όχι και 2-3 πόντους αλλά ελάχιστα ναί ! Στην αρχή βάβαια το βλέπεις και σου `ρχεται να βάλεις τα κλάματα...σε 1-2 μήνες όμως τρυπάς τοίχους... :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εχεις φιμωση. Θα κανεις περιτομη σε νοσοκομειο ή κλινικη. Νομιζω τα καλυπτει η ασφαλεια. Εγω εκανα στα 17, νυστερι οχι λειζερ. 2 βραδια παραμονη στην κλινικη και 5-6 μερες ταλαιπωρια. Λιγο πονος και αντισιπτικα. Θα μεγαλωσει και λιγο το καυλι σου κανα ποντο οχι παραπανω.

Το `κανα στα 21, το καλύπτει η ασφάλεια, ούτε 2 ώρες δεν κάθησα μετά την επέμβαση, το μόνο που μου είπε ο γιατρός κάτσε 1-2 μέρες σπίτι και μη πας για μπάσκετ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom