adolfos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα εχω μεγαλο προβλημα ειμαι σε σχεση με μια πολυ ομορφη κοπελα αλλα μυριζει κατω το μουνακι της τα υγρα της δεν ξερω ακριβως τι, μπανιο κανει καθε μερα. δεν εχω ορεξη για σεξ μαζι της καθολου και σημερα γυρισε και μου ειπε οτι δεν την πηδαω και δεν μπορει ετσι και οτι εχω γκομενα και αλλα τετοια. εδω και καιρο της το φερνω μια απο εδω μια απο εκει... πχ εμπαινα στο ντουζ μαζι της μετα το σεξ και εβαζα αφρολουτρο στο χερι και το εβαζα μεσα στα κωλομαγουλα της.. την εχω πεταξει 2 3 υπονοουμενα οτι μολις τελειωσει η περιοδος της μυριζει εκει κατω. αλλα προχθες εγινε κατι που δεν αντεξα ηταν να παμε μια επισκεψη και εκανε μια ωρα μπανιο αφου τελειωσε και βγηκε τυλιγμενη με την πετσετα την ριχνω στα τεσσερα στο κρεβατι ανοιγω τα κωλομερια και αρχιζω να την γλυφω ε και μυριζε γαμω πως γινεται απο τοτε δεν την εχω πηδηξει εχει μια βδομαδα και... δεν μπορω οποτε μου ερχεται η μυρωδια ξεκαυλωνω, μου εχει τυχει να την εχω στα τεσσερα και να μου ερθει η μυρωδια και να μου πεσει το πουλι και να με ρωταει τι επαθες. σημερα θα της το πω δεν αντεχω πως λετε να το παρει?