Νέα

Προβλημα με Keylogger

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cptn_mac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εχω κολλησει ενα keylogger και μου τρωει τους τονους. Τα anti-spyware το βρισκει και το σβηνει αλλα με το restart παλι εκει. Καμμια ιδεα;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Φυσικά ξανα-ξεκινάει αφού δεν έχει αφαιρεθεί. Πρέπει να βρεις το όνομά του και να το σβήσεις από το startup ή αν σηκώνει service να το σβήσεις από το registry.

OP
OP
cptn_mac

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Φυσικά ξανα-ξεκινάει αφού δεν έχει αφαιρεθεί. Πρέπει να βρεις το όνομά του και να το σβήσεις από το startup ή αν σηκώνει service να το σβήσεις από το registry.

Και πως το βρισκω το ονομα;

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τρέχεις task manager και κοιτάς για κάποιο όνομα πέρα απ΄τα γνωστά & τετριμμένα προγράμματα των Windows.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τρέξε msconfig και ψάξε στο startup για κανα περίεργο πρόγραμμα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχουμε και δουλειές ξέρεις...  :2funny:

Καλά το anti-spyware τι όνομα λέει? Αν δε βρεις πως λέγεται, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Μπορεί να είναι false alarm (να μην έχεις τίποτα δηλ) και τσάμπα παιδεύεσαι.

OP
OP
cptn_mac

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Έχουμε και δουλειές ξέρεις...  :2funny:

Καλά το anti-spyware τι όνομα λέει? Αν δε βρεις πως λέγεται, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Μπορεί να είναι false alarm (να μην έχεις τίποτα δηλ) και τσάμπα παιδεύεσαι.

Βγαζει 30-40 threats και infections

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βγαζει 30-40 threats και infections
Τα περισσότερα μπορεί να είναι αθώα - αν δεν έχεις πρόβλημα με το PC σου μην ασχολείσαι.

Ο μόνος κίνδυνος είναι το online banking - όλα τα άλλα είναι παπαριές.

OP
OP
cptn_mac

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τα περισσότερα μπορεί να είναι αθώα - αν δεν έχεις πρόβλημα με το PC σου μην ασχολείσαι.

Ο μόνος κίνδυνος είναι το online banking - όλα τα άλλα είναι παπαριές.

Ναι αλλα μου την εχει σπασει που δε δουλευει ο τονος κατι λειπει απο τα ποστ μου

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κάτσε ρε φίλε keylogger???Τα πιο πολλά antispyware τα αφαιρούν μιας και δεν είναι και τα πιο περίπλοκα spyware!!!π.χ. κατέβσε δωρεάν που είναι το spybot search & destroy την έκδοση 1.6.2 κάνε update και τρέξτο.Standard θα στα αφαιρέσει όλα.Εκτός κι αν δεν είναι keylogger και νομίζεις..Παντως ακόμα κια να έχεις τελικά keylogger υπάρχει μαγκιά ώστε να το ξεγελάς.Όποτε εισάγεις κωδικούς σε site και ειδικά πιστωτικές κάρτες αντί για πληκτρολόγιο χρησιμοποίησε το εικονικό πληκτρολόγιο των Windows XP που είναι για άτομα με αναπηρίες.Ότι γράψεις από αυτό δεν το "βλέπει" ο Keylogger!!

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή παλαιότερα είχα κολλήσει και εγώ ένα spyware-Ιο που δεν μπορούσα να το εξαφανίσω , είχα δοκιμάσει όλα τα προϊόντα , και κατέληξα ότι τα μόνα που μπορεί να σε βοηθήσουν πριν το φορμάτ είναι το Kaspersky και το spyware doctor . Αλλά εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα φορματ να έχεις το κεφάλι σου  ήσυχο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom