Νέα

Πρόβλημα με διαμέρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Γεια στην ομάδα αντιμετωπίζω το εξής θέμα, έχω ένα διαμέρισμα πριν καιρό είχα λάβει μια κλήση από την ιδιοκτήτρια του κάτω διαμερίσματος μου είχε αναφέρει ότι έχει λίγη υγρασία στο μπάνιο της, της είπα να το παρακολουθήσει και εάν συνεχίσει τότε θα κοιτάξω εάν είναι από την πλευρά μου με διαβεβαίωσε ότι θα το παρακολουθεί συνεχώς και αν προχωρήσει θα με ενημερώσει για να πράξω τα δέοντα, έκτοτε δεν με ξαναπήρε εγώ από πλευράς μου θεώρησα ότι το θέμα έχει λήξει και έτσι δεν έδωσα σημασία όμως επειδή δεν κατοικεί το έχει ως αποθήκη προφανώς το αμέλησε αρκετό καιρό με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί και να κάνει αρκετή ζημιά. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο αφιονισμένη και μου είπε ότι με είχε προειδοποιήσει καιρό και ότι εγώ την αγνόησα κάτι που δεν ισχύει, επίσης με απείλησε με μηνύσεις και ότι θα πάει στη στον εισαγγελέα για να κάνει απομαγνητοφώνηση τη συνομιλία ότι και καλά με είχε ειδοποιήσει, μάταια προσπάθησα να την ηρεμήσω, επειδή η συγκεκριμένη είναι τρελάρα και την έχω ικανή να το προχωρήσει θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να γίνει απομαγνητοφώνηση της τότε συνομιλίας που είχαμε και αν ναι ποσό καιρό κρατούν αρχεία οι εταιρίες, please δώστε τα φώτα σας.

Εγγρ.
2 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
21
Αδερφέ πιστεύω ότι μόνο με εντολή εισαγγελέα γίνεται αυτό. Δεν νομίζω κάποιος πάροχος να σου δώσει αυτό που θες. Τώρα αν σου κάνει μήνυση και φτάσετε στο δικαστήριο τότε γίνεται.

• Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Αδερφέ πιστεύω ότι μόνο με εντολή εισαγγελέα γίνεται αυτό. Δεν νομίζω κάποιος πάροχος να σου δώσει αυτό που θες. Τώρα αν σου κάνει μήνυση και φτάσετε στο δικαστήριο τότε γίνεται.
Το θέμα είναι εάν φτάσει εκεί εάν και κατά πόσο καιρό κρατούν αρχεία γιατί έχει περάσει κάνα τρίμηνο.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Καλησπέρα. Απομαγνητοφώνηση επιτρέπεται μόνο σε κακουργήματα. Αλλά σε κάθε περίπτωση μίλα με κάποιο δικηγόρο γιατί μπορεί να αιτηθεί να τη διόρθωση του προβλήματος με δικά σου έξοδα και να διεκδικήσει αποζημίωση για τη ζημιά της

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Νομίζω αμα ειναι από διαρροή σωλήνα μέσα στην τοιχοποιία μπορεί να καλυφθεί από τις κοινοχρηστες δαπάνες
Εξαρτάται από τον κανονισμό της πολυκατοικιας

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Τύπε, όπως και αν είναι, αν τα νερά προέρχονται απο σένα και όχι κάτι κοινόχρηστο, έχεις την ευθύνη αποκατάστασης της βλάβης σου, αλλά και της ζημιάς της.
Κάποιοι πάροχοι ρεύματος (όχι η ΔΕΗ) ασφαλίζουν το σπίτι για βλάβες και αστική ευθύνη. Αν είσαι σε άλλο πάροχο ψάξ'το.
Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις μια ασφάλεια στο σπίτι (που να περιλαμβάνει και αστική ευθύνη) και λίγο καιρό μετά, δηλώνεις τη βλάβη.
Λαμογιά μεν, αλλά θα σου κοστίσει λιγότερο έτσι.
Όσο για την απομαγνητοφώνηση, χωρίς να είμαι βέβαιος, νομίζω οτι κρατάνε 6 μήνες log των κλήσεων που πραγματοποιήθηκαν, αλλά όχι το περιεχόμενο τους.
Οπότε θα μπορεί να αποδείξει οτι επικοινωνήσατε την τάδε ημερομηνία χωρίς όμως το περιεχόμενο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γεια στην ομάδα αντιμετωπίζω το εξής θέμα, έχω ένα διαμέρισμα πριν καιρό είχα λάβει μια κλήση από την ιδιοκτήτρια του κάτω διαμερίσματος μου είχε αναφέρει ότι έχει λίγη υγρασία στο μπάνιο της, της είπα να το παρακολουθήσει και εάν συνεχίσει τότε θα κοιτάξω εάν είναι από την πλευρά μου με διαβεβαίωσε ότι θα το παρακολουθεί συνεχώς και αν προχωρήσει θα με ενημερώσει για να πράξω τα δέοντα, έκτοτε δεν με ξαναπήρε εγώ από πλευράς μου θεώρησα ότι το θέμα έχει λήξει και έτσι δεν έδωσα σημασία όμως επειδή δεν κατοικεί το έχει ως αποθήκη προφανώς το αμέλησε αρκετό καιρό με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί και να κάνει αρκετή ζημιά. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο αφιονισμένη και μου είπε ότι με είχε προειδοποιήσει καιρό και ότι εγώ την αγνόησα κάτι που δεν ισχύει, επίσης με απείλησε με μηνύσεις και ότι θα πάει στη στον εισαγγελέα για να κάνει απομαγνητοφώνηση τη συνομιλία ότι και καλά με είχε ειδοποιήσει, μάταια προσπάθησα να την ηρεμήσω, επειδή η συγκεκριμένη είναι τρελάρα και την έχω ικανή να το προχωρήσει θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να γίνει απομαγνητοφώνηση της τότε συνομιλίας που είχαμε και αν ναι ποσό καιρό κρατούν αρχεία οι εταιρίες, please δώστε τα φώτα σας.
Γραφτην κανονικά στα παπαρια σου δεν μπορεί να σ κάνει κανείς τίποτα απόλυτος

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Άρση τηλεφωνικού απορρήτου , απομαγνητοφωνήσεις κτλ , γίνονται μόνο με εισαγγελική εντολή , και μόνο για σοβαρές ποινικές υποθέσεις κτλ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006

ναι σιγα μην παρεμβει και η μοσαντ να απομαγνητοφωνησει απο που σταζει η χεστρα σου τυπε... :confused:
γραψτην στα αρχιδια σου, χεσε μεσα σε μια σακουλα και πασαλειψε την στην πορτα της...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ειχες μπει στο διαμερισμα της? η υγρασια ειναι στο ταβανι η στους τοιχους?

επισης γραφεις οτι της ειπες να το παρακολουθησει και να ξαναμιλησετε, αυτη εξαφανιστηκε και επανεμφανιστηκε οταν ειχε γινει η ζημια, οποτε τι θελει τωρα...

πες της παρε μου μια ππα και θα στο κανω καινουργιο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Έκλασα με Τάκη & thodorio. :2funny: :2funny: :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
δεν μας ειπες ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ απ'ολα ομως.
η ιδιοκτητρια λεει, ειναι καλο μουνι η' μπαζο ?
απο εκει πρεπει να ξεκινησεις για να παρεις αναλογη βοηθεια, αλλιως οι μπαχαλακηδες θα σε ζαλισουν με αχρηστες θεωριες και συμβουλες.

Τελευταία τροποποίηση:

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Θα σου κλασει μια μαντρα μ'αρχιδοσακουλα. Αν η διαρροη ειναι απο το μπανιο σου, τοτε η ευθηνη ειναι δικη σου να φτιαξεις τη ζημια. Πες της να φερει ενα υδραυλικο με το μηχανημα που βρισκει αν υπαρχει διαρροη μεσα στο τοιχο και απο που ερχετε. Αν ειναι δικο σου τοτε πληρωνεις τον υδραυλικο και την επιδιωρθωση. Εαν οχι τοτε πληρωνει αυτη τον υδραυλικο κι ας παει να τα ζητησει μετα απο οπου ερχετε η ζημια (κοινοχρηστες σωληνωσεις ισως?). Ο υδραυλικος θα της παρει κανα κατομπαλο για αυτη τη δουλεια οποτε δε προκειτε να τον φερει. Να απομαγνητοφωνησει τις συνομιλιες...ουτε ο Κουγιας δε το καταφερνει αυτο για μια χεστρα!!!! Περα απο αυτο, η εταιριες κρατανε μοναχα αρχειο ποια νουμερα κληθηκαν οχι τις συνομιλιες. Για να ξεκινησουν να καταγραφουν συνομιλιες ενος συγκεκριμενου τηλεφωνου, μονο με εισσαγελικη εντολη και μονο για περιπτωσεις εθνικης ασφαλειας ή πολυ σοβαρων υποθεσεων, τυπου 17Ν κτλ. Πες της να παει οπου θελει κι ας κανει οτι θελει, αλλα να μη σε ενοχλει γιατι θα την κανεις μυνηση για σεξουαλικη παρενοχληση που σου εχει πρηξει τον φουτσο!!!!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Αν θελεις να εισαι σωστος πες της να φωναξει υδραυλικο και να εισαι παρων, να δειτε τη ζημια και να καλυψεις το κοστος επισκευης που ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΑΝ προκυπτει οτι προερχεται απο το διαμερισμα σου. Ακομα καλυτερα πες της να ελθει και δικός σου υδραυλικός να το δει παρουσία της. Καλο ειναι να ειναι παρων και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας οταν το δειτε.
οταν λεω οτι σου αναλογει εννοω οτι ηταν ευθυνη της να παρακολουθει την πορεια της βλαβης και το γεγονος οτι δεν το εκανε διοτι το διαμερισμα της ηταν κλειστο ειναι δικη ΤΗΣ αμελεια. αρα θα πληρώσεις μικροτερο μερος της ζημιας.
αν σου τραβηξει κανενα εξωδικο - αγωγη πηγαινε σε δικηγορο (ελπιζω να αντιλαμβανεσαι ΟΧΙ ποινικολογο).
αυτοι κλεφτες θα γινουνε? Απο κατι τετοια περιμενουν και αυτοι.
τωρα οι απομαγνητοφωνήσεις κλπ ο Τακης τοποθετηθηκε επ’ αυτου πολυ ευστοχα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
έχω βρεθεί στη θέση της γειτόνισάς σου (δηλαδή ήμουν ο από κάτω). Είπα στην απο πάνω μου ότι το μπάνιο έχει διαρροή το έφτιαξε και εγώ έβαψα τη δική μου οροφή.

1. Ψάξτη μήπως έχεις διαρροή και σου έρθει κανένας λογαριασμός νερού που θα πάθεις ανακοπή
2. Οι ηχογραφήσεις δεν παίζουν αλλά αν θέλει να σε πάει δικαστικά (πολύ μικρό το ποσό για κάτι τέτοιο) φέρνει πραγματογνώμονα από το τεχνικο επιμελητήριο και την τρως κανονικά.
3. Η ζημιά είναι καθαρά απο το δικό σου μπάνιο δε δικαιολογείται αλλιώς υγρασία σε ενδιάμεσο διαμέρισμα. Φτιάξε τη ζημιά σου παίκτη γιατί θα πληρώνεις κερατιάτικα νερό.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Τυπε βαρεθηκες να κατεβεις στο κατω διαμερισμα για να δεις το προβλημα απο κοντα? :confused: να σου πω..καλα σε τρεχει τωρα, επρεπε απο την πρωτη στιγμη που στο ανεφερε να το δειτε μαζι και να το φτιαξετε.
Τωρα βαριεσαι δε βαριεσαι, τρεχα στα τμηματα και τα δικαστηρια να βγαλεις ακρη.:confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
η μαλακια ξεκιναει απο οταν ενημεωθηκες και ρωτω για την δικια σου περουσια δεν νοιαστηκες τι ζημια εχεις και να τρεξεια να δεις,[εριμενες να δεις αν εχει ζημια η αλλη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom