komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Γεια στην ομάδα αντιμετωπίζω το εξής θέμα, έχω ένα διαμέρισμα πριν καιρό είχα λάβει μια κλήση από την ιδιοκτήτρια του κάτω διαμερίσματος μου είχε αναφέρει ότι έχει λίγη υγρασία στο μπάνιο της, της είπα να το παρακολουθήσει και εάν συνεχίσει τότε θα κοιτάξω εάν είναι από την πλευρά μου με διαβεβαίωσε ότι θα το παρακολουθεί συνεχώς και αν προχωρήσει θα με ενημερώσει για να πράξω τα δέοντα, έκτοτε δεν με ξαναπήρε εγώ από πλευράς μου θεώρησα ότι το θέμα έχει λήξει και έτσι δεν έδωσα σημασία όμως επειδή δεν κατοικεί το έχει ως αποθήκη προφανώς το αμέλησε αρκετό καιρό με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί και να κάνει αρκετή ζημιά. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο αφιονισμένη και μου είπε ότι με είχε προειδοποιήσει καιρό και ότι εγώ την αγνόησα κάτι που δεν ισχύει, επίσης με απείλησε με μηνύσεις και ότι θα πάει στη στον εισαγγελέα για να κάνει απομαγνητοφώνηση τη συνομιλία ότι και καλά με είχε ειδοποιήσει, μάταια προσπάθησα να την ηρεμήσω, επειδή η συγκεκριμένη είναι τρελάρα και την έχω ικανή να το προχωρήσει θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να γίνει απομαγνητοφώνηση της τότε συνομιλίας που είχαμε και αν ναι ποσό καιρό κρατούν αρχεία οι εταιρίες, please δώστε τα φώτα σας.