Νέα

Πρόβλημα με διαμέρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Η γκομενα στο ειπε ευθεως:
Εχει υγρανθει το "μπάνιο" μου!
Δηλαδη τι, στο πιατο στο εδωσε!
Περα απο τις μαλακιες, η ζημιά εφόσον προέρχεται απο εσένα, την καλυπτεις εσυ.
Απομαγνητοφωνησεις δεν παιζουν, εκτος κι αν εχει καμια εφαρμογή ηχογράφησης των κλήσεων.
Παρολα αυτα θα πρέπει να αποδείξει οτι ξαναεπικοινωνησε μαζι σου για να πει οτι αδιαφορησες!
Τεσπα, εσυ κανε αυτο που πρέπει, με ΔΙΚΟ ΣΟΥ υδραυλικο καλύτερα, γιατι αν θέλει να σε γδαρει ειναι πολυ ευκολο.
Αν πάλι δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα, ε, τότε κανε ενα ψυχικο μωρε.
Μην πάει χαμένη και η υγρασια...

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Μονο δικηγορος μπορει να δωσει σωστη απαντηση στο ερωτημα σου αλλα δεν εχεις κανει κατι σκοπιμα και επρεπε να κανει κατι περισσοτερο απο ενα τηλεφωνημα... δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Γραψτην στα παπαρια σου και βάλε και δύο αλβανους να καθαρίσουν για τις απειλες.

Paranagua7

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
242
Πόντοι
20
Εγω να ρωτησω κατι γτ δεν γνωριζω και είναι κατι που μπορεί να συμβει στον καθενα....αν το προβλημα αυτο υπαρχει απο αρχης στο διαμερισμα του αδερφου χυστη, δλδ ειναι απο την κατασκευη της πολυκατοικίας/διαμερισματος και απλα με τα χρονια βγηκε στην επιφανεια, ευθυνεται αυτος που ειναι ιδιοκτητης του διαμερισμαστος η ο εργολαβος του εργου???
2ον ακομα και αρση τηλ. απορρήτου να κανει, αν ειναι οπως τα λες η συνομιλια, θα σου κλασει ολη την υγρασια του μπανιου..αλλα δεν θα το κανει διοτι αφενος μονο σε κακουργηματικες πραξεις γινεται κατοπιν εισαγγελικης παραγγελιας και αφετέρου πολλα τα εξοδα για να το τρέξει...
Τελος, αυτα λύνονται εκεινη τη στιγμη που σε ενημερωσε, για καλο δικό σου και δικο της...οτι αφηνεις σε αυτα, τα βρισκεις μετα με τριπλασιο κοστος...πήγαινε ομως καλου κακου και συμβουλεψου απο δικηγορο μιας και ειπες οτι ειναι τρελαρα για να αποφυγεις περεταιρω ιστοριες...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ρε τυπε για τέτοιο ζήτημα θα ζητήσεις απομαγνητοφωνιση συνομιλίας?? Δε κατάλαβαινεις ότι το ζήτημα είναι πολύ απλό και ανούσιο για για να προχωρήσει ένα τέτοιο νομικό ζήτημα? Βρες ένα υδραυλικό με θερμοκαμερα να δει αν έχεις διαρροή από κάπου στο μπάνιο και αν έχεις τοτε το φτιάχνεις..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Γεια στην ομάδα αντιμετωπίζω το εξής θέμα, έχω ένα διαμέρισμα πριν καιρό είχα λάβει μια κλήση από την ιδιοκτήτρια του κάτω διαμερίσματος μου είχε αναφέρει ότι έχει λίγη υγρασία στο μπάνιο της, της είπα να το παρακολουθήσει και εάν συνεχίσει τότε θα κοιτάξω εάν είναι από την πλευρά μου με διαβεβαίωσε ότι θα το παρακολουθεί συνεχώς και αν προχωρήσει θα με ενημερώσει για να πράξω τα δέοντα, έκτοτε δεν με ξαναπήρε εγώ από πλευράς μου θεώρησα ότι το θέμα έχει λήξει και έτσι δεν έδωσα σημασία όμως επειδή δεν κατοικεί το έχει ως αποθήκη προφανώς το αμέλησε αρκετό καιρό με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί και να κάνει αρκετή ζημιά. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο αφιονισμένη και μου είπε ότι με είχε προειδοποιήσει καιρό και ότι εγώ την αγνόησα κάτι που δεν ισχύει, επίσης με απείλησε με μηνύσεις και ότι θα πάει στη στον εισαγγελέα για να κάνει απομαγνητοφώνηση τη συνομιλία ότι και καλά με είχε ειδοποιήσει, μάταια προσπάθησα να την ηρεμήσω, επειδή η συγκεκριμένη είναι τρελάρα και την έχω ικανή να το προχωρήσει θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να γίνει απομαγνητοφώνηση της τότε συνομιλίας που είχαμε και αν ναι ποσό καιρό κρατούν αρχεία οι εταιρίες, please δώστε τα φώτα σας.
Σιγα μην κανει αρση απορρήτου ο εισαγγελέας για μια διαρροή απο την αποχέτευσης η το λουκι του μπανιου :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Τυπε να ξέρεις κατα 90% η υγρασία προέρχεται απο το λουκι η την αποχέτευση, ειχα το ιδιο πρόβλημα σε διαμέρισμα που νοικιάζω και αναγκάστηκα ξήλωσα ολο το μπάνιο και το εφτιαξα απο την αρχη μιας και ηταν και παλιο και δεν ηθελα να κανω μισες δουλειές, με μέσης ποιότητας υλικα μου βγηκε στα 2000 ευρω περιπου με τιμες 2019.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Γεια στην ομάδα αντιμετωπίζω το εξής θέμα, έχω ένα διαμέρισμα πριν καιρό είχα λάβει μια κλήση από την ιδιοκτήτρια του κάτω διαμερίσματος μου είχε αναφέρει ότι έχει λίγη υγρασία στο μπάνιο της, της είπα να το παρακολουθήσει και εάν συνεχίσει τότε θα κοιτάξω εάν είναι από την πλευρά μου με διαβεβαίωσε ότι θα το παρακολουθεί συνεχώς και αν προχωρήσει θα με ενημερώσει για να πράξω τα δέοντα, έκτοτε δεν με ξαναπήρε εγώ από πλευράς μου θεώρησα ότι το θέμα έχει λήξει και έτσι δεν έδωσα σημασία όμως επειδή δεν κατοικεί το έχει ως αποθήκη προφανώς το αμέλησε αρκετό καιρό με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί και να κάνει αρκετή ζημιά. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο αφιονισμένη και μου είπε ότι με είχε προειδοποιήσει καιρό και ότι εγώ την αγνόησα κάτι που δεν ισχύει, επίσης με απείλησε με μηνύσεις και ότι θα πάει στη στον εισαγγελέα για να κάνει απομαγνητοφώνηση τη συνομιλία ότι και καλά με είχε ειδοποιήσει, μάταια προσπάθησα να την ηρεμήσω, επειδή η συγκεκριμένη είναι τρελάρα και την έχω ικανή να το προχωρήσει θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να γίνει απομαγνητοφώνηση της τότε συνομιλίας που είχαμε και αν ναι ποσό καιρό κρατούν αρχεία οι εταιρίες, please δώστε τα φώτα σας.
Μπορεί να πάει για Μάλι φίλε και βγει και κουρεμένη απομαγνητοφώνηση γεινεται μόνο εισαγγελική παραγγελία και για κακούργηματα ποιο πολυ .
Αλλά φιλε μου δυστυχώς έμπλεξες με τρελοπουτανα αυτό είναι το άσχημο και δεν βγάζεις άκρη με τέτοια άτομα δυστυχώς .
Έχω και εγώ προβλήματα με ένα τρελοπουσταψπου μένει από κάτω λέει ότι τον ενοχλεί ότι ανοίγω κλεινω τις μπαλκονόπορτες

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
πολύ συνηθισμένο περιστατικό σε παρα πολλές οικοδομές.Ήθελε να εκτονώσει τα νευρα της η τυπισσα.Το θέμα ειναι να λύσεις το πρόβλημα και για δικό σου καλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom