Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Ποιος σκοπεύει να πάει της πρώτες ώρες του καινούριου χρόνου σε μπουρδελο
τυπε θα ειμαστε σπιτι να τρωμε και να κοβουμε βασιλοπιττα.Ποιος σκοπεύει να πάει της πρώτες ώρες του καινούριου χρόνου σε μπουρδελο
Εξου και ο ψήφος αγαπητέ... Καλή όρεξητυπε θα ειμαστε σπιτι να τρωμε και να κοβουμε βασιλοπιττα.
ποιος αδειαζει για τσαρκες?
Μετά τη βασιλόπιτα κάνα call girl ίσως;τυπε θα ειμαστε σπιτι να τρωμε και να κοβουμε βασιλοπιττα.
ποιος αδειαζει για τσαρκες?
Μπα όχι έχει παντόφλαΜετά τη βασιλόπιτα κάνα call girl ίσως;
Κρίμα...Μπα όχι έχει παντόφλα
Έχει βρει κανέναν ο καινούριος χρόνος να γαμάει;
Εγώ πάλι έχω ένα ξαδερφάκι που όλο λέει ότι θα κλάσει πάνω στην αλλαγή αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε ως τώρα.Παλιότερα, όταν είχαμε μικρά παιδιά και κοιμόταν νωρίς, είχαμε έθιμο να κάνουμε αλλαγή χρόνου στο κρεβάτι με πήδημα. Αν δε, καταφέρναμε να χύνουμε και πάνω στην αλλαγή το θεωρούσαμε γούρι. Ωραία χρόνια με πολλά και έντονα γαμήσια..Καλή Χρονιά με υγεία και πολλά γαμήσια!!
θα παμε μετα το πρωτο 10ημερο αφου οι πτανες κανουν διακοπες και φορτωσουν μπαταριες τυπε....Ποιος σκοπεύει να πάει της πρώτες ώρες του καινούριου χρόνου σε μπουρδελο
Έχει βρει κανέναν ο καινούριος χρόνος να γαμάει;
Καθένας με τα γούστα τουΕγώ πάλι έχω ένα ξαδερφάκι που όλο λέει ότι θα κλάσει πάνω στην αλλαγή αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε ως τώρα.
Παλιότερα, όταν είχαμε μικρά παιδιά και κοιμόταν νωρίς, είχαμε έθιμο να κάνουμε αλλαγή χρόνου στο κρεβάτι με πήδημα. Αν δε, καταφέρναμε να χύνουμε και πάνω στην αλλαγή το θεωρούσαμε γούρι. Ωραία χρόνια με πολλά και έντονα γαμήσια..Καλή Χρονιά με υγεία και πολλά γαμήσια!!
Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα κενό 23:00- 01:00...εκεί τα κορίτσια ανασυντάσσονται και είναι διαθέσιμα απο εκεί και μετά...Πρωτοχρονιά 2012 την πέρασα στα ιδρύματα!Δεν έχω απωθημένο.Είναι ανοιχτά τις πρώτες ώρες τού καινουργιου χρόνου τα μπουρδέλα ????
Λάτρης της κλασικής μουσικής...προφανώς δεν θα χάνει το κοντσέρτο στις 12:00 κάθε χρόνο ζωντανά από Βιέννη!Εγώ πάλι έχω ένα ξαδερφάκι που όλο λέει ότι θα κλάσει πάνω στην αλλαγή αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε ως τώρα.
Πιθανόν επειδή το σκέφτεταιΕγώ πάλι έχω ένα ξαδερφάκι που όλο λέει ότι θα κλάσει πάνω στην αλλαγή αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε ως τώρα.