CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.442
- Πόντοι
- 3.786
Ναι, αλλά αν έφαγες αντίδωρο δεν κάνει να γαμήσεις σήμερα, το ξέρεις αυτό, ε;Η εκκλησία σχόλασε ρε...δεν είναι ομιλία του Φιδέλ Κάστρο να κρατάει οχτώ ώρες!!!!!
Ναι, αλλά αν έφαγες αντίδωρο δεν κάνει να γαμήσεις σήμερα, το ξέρεις αυτό, ε;Η εκκλησία σχόλασε ρε...δεν είναι ομιλία του Φιδέλ Κάστρο να κρατάει οχτώ ώρες!!!!!
Για ερυθροφρουρος είσαι καλά ενημερωμένος για τα περί Ορθοδοξίας....Ναι, αλλά αν έφαγες αντίδωρο δεν κάνει να γαμήσεις σήμερα, το ξέρεις αυτό, ε;
Ναι, αλλά αν έφαγες αντίδωρο δεν κάνει να γαμήσεις σήμερα, το ξέρεις αυτό, ε;
Γαμούσα μια θεολόγο κάποτε και έμαθα τα βασικάΓια ερυθροφρουρος είσαι καλά ενημερωμένος για τα περί Ορθοδοξίας....
Είχες αξιόπιστη πηγή...Γαμούσα μια θεολόγο κάποτε και έμαθα τα βασικά
Όχι, από τη ΧΑΝ. Τους μαλλιάδες μας συμπαθούσαν. Ίσως επειδή ήταν και ο Ιησούς μακρυμάλλης. Πηγαίναμε για καφέ και κουλούρι. Το κουλούρι το θυμάμαι ακόμα φίλε μουΕίχες αξιόπιστη πηγή...
Γνωριζόσασταν από την ΚΝΕ;
Για αυτό δεν παντρεύτηκαΑφού 11 στους 10 εδώ μέσα είμεθα κατεστραμμένοι παντρεμένοι ρε μύστες, ποιά γαμήσα;
Αν περάσει η βραδιά χωρίς καυγά και μανούρα ('Γιατί είπες έτσι στις 23:34 του 2021 και τώρα δε και γιατί έβαλες το ποτήρι εκεί...') μιλάμε για κτηνωδώς επιτυχημένη βραδιά.
Γενικά, δεν κάνει εκτός γάμου ( το αναφέρω για την ιστορία)Ναι, αλλά αν έφαγες αντίδωρο δεν κάνει να γαμήσεις σήμερα, το ξέρεις αυτό, ε;
Πες τα Χρυσόστομε!Γενικά, δεν κάνει εκτός γάμου ( το αναφέρω για την ιστορία)
Κουλούρι θεσνικης? ( Σε συμπαθούσε γιατί ήθελε να σε βάλει στον ίσιο δρόμο και να σε παντρευτεί - σύνδρομο του μεσσία νομίζω λέγεται - τα όνειρα της νεότητας - που να ξερε..)Όχι, από τη ΧΑΝ. Τους μαλλιάδες μας συμπαθούσαν. Ίσως επειδή ήταν και ο Ιησούς μακρυμάλλης. Πηγαίναμε για καφέ και κουλούρι. Το κουλούρι το θυμάμαι ακόμα φίλε μου
Στο καφέ της δεν πρόσθετες λίγο γάλα χειροποίητο ως ιππότης που είσαι;Όχι, από τη ΧΑΝ. Τους μαλλιάδες μας συμπαθούσαν. Ίσως επειδή ήταν και ο Ιησούς μακρυμάλλης. Πηγαίναμε για καφέ και κουλούρι. Το κουλούρι το θυμάμαι ακόμα φίλε μου
Είναι περιττό να προσθέτεις το "Θεσσαλονίκης" δίπλα από το κουλούρι .Κουλούρι θεσνικης? ( Σε συμπαθούσε γιατί ήθελε να σε βάλει στον ίσιο δρόμο και να σε παντρευτεί - σύνδρομο του μεσσία νομίζω λέγεται - τα όνειρα της νεότητας - που να ξερε..)
Το κουλούρι έχει διττή σημασία..Είναι περιττό να προσθέτεις το "Θεσσαλονίκης" δίπλα από το κουλούρι .
Είναι σαν να λες "Πύργος του Α'ι'φελ" των Παρισίων...Πύργος του Α'ι'φελ είναι ΜΟΝΟ ένας και κουλούρι είναι ΜΟΝΟ ένα.
Δεν μπορώ να σου πω τί κουλούρι γιατί παίζει να είσαι ανήλικος εσύ, φίλε μουΚουλούρι θεσνικης? ( Σε συμπαθούσε γιατί ήθελε να σε βάλει στον ίσιο δρόμο και να σε παντρευτεί - σύνδρομο του μεσσία νομίζω λέγεται - τα όνειρα της νεότητας - που να ξερε..)
Όχι. Οι χριστιανοπούλες τον έφτιαχναν και μας τον έφερναν. Λες να έβαζαν μέσα μουνόγαλα ; Ήταν καύλες πάντως. Α τις πουτάνες. Μου άνοιξες τα μάτια ΑργύρηΣτο καφέ της δεν πρόσθετες λίγο γάλα χειροποίητο ως ιππότης που είσαι;
Σε ευχαριστώ Μπάμπη...Δεν μπορώ να σου πω τί κουλούρι γιατί παίζει να είσαι ανήλικος εσύ, φίλε μου
Όχι. Οι χριστιανοπούλες τον έφτιαχναν και μας τον έφερναν. Λες να έβαζαν μέσα μουνόγαλα ; Ήταν καύλες πάντως. Α τις πουτάνες. Μου άνοιξες τα μάτια Αργύρη
Δεν είμαι ανηλικας..είμαι ενήλικαςΔεν μπορώ να σου πω τί κουλούρι γιατί παίζει να είσαι ανήλικος εσύ, φίλε μο
Στο κουλούρι τι έβαζαν τυρί ή κασέρι?Δεν μπορώ να σου πω τί κουλούρι γιατί παίζει να είσαι ανήλικος εσύ,
φίλε μου
Λευκός Πύργος ΘεσσαλονίκηςΕίναι περιττό να προσθέτεις το "Θεσσαλονίκης" δίπλα από το κουλούρι .
Είναι σαν να λες "Πύργος του Α'ι'φελ" των Παρισίων...Πύργος του Α'ι'φελ είναι ΜΟΝΟ ένας και κουλούρι είναι ΜΟΝΟ ένα.
Ήθελαν να γεφυρώσουν τα μίση του εμφυλίου, αλλά δε φτάνει ένας καφέςΌχι. Οι χριστιανοπούλες τον έφτιαχναν και μας τον έφερναν. Λες να έβαζαν μέσα μουνόγαλα ; Ήταν καύλες πάντως. Α τις πουτάνες. Μου άνοιξες τα μάτια Αργύρη