alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γαύρο θα προσφερει ο ιστορικος alex71? για ποιον με περασατε κυριε???Έμαθε και το σούσι η σουρουκλεμέ... :S
Γαύρο μαρινατο και πολύ σας είναι.
Γαύρο θα προσφερει ο ιστορικος alex71? για ποιον με περασατε κυριε???Έμαθε και το σούσι η σουρουκλεμέ... :S
Μου βαζεις εμμέσως ιδέες?
αμε δε λεω οχι!! μαζι με λιγο ουζακι τοσο ωστε να ζαλιστω κ να αποπλανηθω στην ακρογιαλια ;)
Κι εσυ ελεγες οτι σου ειμαι αδιαφορος πια...μα εσυ δεν ειχες πει οτι αμα σπασει το γυαλι....
Και μετα θα ερθουμε στο καταστημα σας για ενα ποτάκι το βραδυ. Με αρκετους ξηρους καρπους.Γενικώς πάντως, σας βλέπω ορεξάτη.
Φαΐ νά ΄ναι, κι ό,τι νά 'ναι.
Γενικώς πάντως, σας βλέπω ορεξάτη.
Φαΐ νά ΄ναι, κι ό,τι νά 'ναι.
Ετσι ειναι. ΟΥΔΕΠΟΤΕ. Οταν συνοδευω, πληρωνω εγω τα παντα. Δεν συζητειται αυτο. Εγω ειμαι της παλαιας σχολης και το εχω ξαναπει.
Μου βαζεις εμμέσως ιδέες?
Κι εσυ ελεγες οτι σου ειμαι αδιαφορος πια...
Και μετα θα ερθουμε στο καταστημα σας για ενα ποτάκι το βραδυ. Με αρκετους ξηρους καρπους.
Θα παμε και θα δεις.τι καταστημα εχει ο τυπος?
Θα παμε και θα δεις.
Δεν εχει στριπτιζαδικο αν καταλαβες αυτο.ε να ξερω να ντυθω καταλληλα! να προσθεσω η να αφαιρεσω ρουχα??
Και μετα θα ερθουμε στο καταστημα σας για ενα ποτάκι το βραδυ. Με αρκετους ξηρους καρπους.
Δεν εχει στριπτιζαδικο αν καταλαβες αυτο.
Προσωπικα θελω να εχεις εξω τα παντα.κ κωλομπαρο να χει παλι ελαφρια θα πρεπει να ντυθω! ετσι για να τον εντυπωσιασω
τι καταστημα εχει ο τυπος?
Έμαθε και το σούσι η σουρουκλεμέ... :S
Προσωπικα θελω να εχεις εξω τα παντα.