P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Θελεις να το κοψω?
ελαττωσετο μπορειςςςς!!
Θελεις να το κοψω?
ποσο χρονων εισαι?το κανες κ εσυ? υπηρχαν γκουντις τοτε??
Γκουντις υπαρχουν απο το 1986 προς ενημερωση σου...το κανες κ εσυ? υπηρχαν γκουντις τοτε??
εισαι επικυνδυνη. .φιλιεσαι μ ολα τα ναυαγια φορεις 450 ασθενειων εκαστος!!!..μαυρους πακια κλπ.... 0000
και διδυμαρα!! που το πας αυτο!!
κ μαλιστα τωρα ελλαδα ειναι 1.08 οποτε εγινα κ επισημα 25!! δε ξερω αν πρεπει να χαρω η να κλαψω...
ακουω παντωςς αυτο..γτ ακομα 20 νιωθωωωωωωω
Εχεις γενεθλια σημερα? Χρονια πολλα.
Κι εγω διδυμος ειμαι, εχουμε τρεις μερες διαφορα.
Πιστεψε με εισαι πολυ μικρη. Αρα εισαι του 1991. Εχουμε 20 χρονια να μας χωριζουν ακριβως...
Θεωρω εντελως λαθος την προσεγγιση αυτη. Νομιζω οτι αυτη η αναλυση θα ταιριαζε καλυτερα στα 30. Στο λεω εκ πειρας.φχαριστωωω!!!
δες τι διαβαζωωω βραδιατικααα...
Αυτή η μεταβατική φάση που κυριαρχεί η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα και το άγχος για το μέλλον είναι επώδυνη. Και έχω και ένα παρελθόν να με βαραίνει όταν το θυμάμαι και ένα δύσκολο παρόν. Πιστεύω ότι πάρα πολλά παιδιά της ηλικίας μου περνάνε αυτή τη φάση. Εσύ που διαβάζεις μπορεί να την έχεις περάσει, να την περνάς κι εσύ ή να την περάσεις στο μέλλον. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 25 χρονών.
ειναι δυσκολο να εισαι 25 γιατι σιγουρα δεν εισαι πια ουτε παιδι, ουτε εφηβος, ουτε τοσο νεος οσο στα 20, ουτε πολυ μεγαλος, εισαι στη μεση, ουτε αγορι, ουτε αντρας, ουτε κοριτσι, ουτε γυναικα. Ειναι δυσκολο να εισαι 25 και να ακους ακομα εφηβικη μουσικη. Ειναι δυσκολο να εισαι 25 και να θες να κανεις οσα κανουν συνηθως οι εφηβοι και να μη νιωθεις ανετα με αυτο. Ειναι δυσκολο να εισαι 25 και να μην εχεις αυτοπεποιθηση. Ειναι δυσκολο να εισαι 25 και να εισαι γονιος. Ειναι δυσκολο να εισαι 25 και να μην ξερεις ακομα τι θελεις απο τη ζωη σου.
Χρόνια Πολλά και κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα Symbian!
[xvideos]]
Γκουντις υπαρχουν απο το 1986 προς ενημερωση σου...
Φυσικα το εκανα, τραβολογιομουνα εκει επειδη μου αρεσε μια συμμαθητρια.
Θελεις να σου το κανω δωρο εγω? ποσο εχει?φχαριστωωω!!!
το χω σκεφτει τυπε αλλα ειναι πανακριβοοοο
Ειδες ποσα καλα εχει να συναναστρεφεσαι με καποιον 20 χρονια μεγαλυτερο σου????σουπερ! δε το ξερα!
Θεωρω εντελως λαθος την προσεγγιση αυτη. Νομιζω οτι αυτη η αναλυση θα ταιριαζε καλυτερα στα 30. Στο λεω εκ πειρας.
Θελεις να σου το κανω δωρο εγω? ποσο εχει?
Θελεις να σου το κανω δωρο εγω? ποσο εχει?
Μωρε ας ειχα τα χρονια σου...Και δεν θα με ενοιαζε τιποτα.ειναι που δεν εχω στρωσει τα επαγγελματικα μ κ με τρωει..νιωθω οτι περνα ο καιρος κ δε κανω τπτ....
συνηθως χαιρομουνα στα γενεθλια μ...φετος με επιασε αυτο.... κ π να παω στα ανταααααααααα :S
Μωρε ας ειχα τα χρονια σου...Και δεν θα με ενοιαζε τιποτα.
Δεν ξερω πόσα πραγματα θα εκανα διαφορετικα. Ισως και τιποτα.εμ ναι γτ εσυ ξερειςς τωρα...κ αν σ ξαναδινοταν η ευκαιρια θα τη αρπαζες απτα μαλλια...
στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα!!!
Δεν ξερω πόσα πραγματα θα εκανα διαφορετικα. Ισως και τιποτα.
θα ζουσες ομως πιο εντονα, δε θα απογοητευουσαν ευκολα κ τεσπα θα το χες ξαναδει το εργο οποτε θα εφτιαχνες τις λεπτομερειεςς
Και θα ηταν πολυ πληκτικο...θα ζουσες ομως πιο εντονα, δε θα απογοητευουσαν ευκολα κ τεσπα θα το χες ξαναδει το εργο οποτε θα εφτιαχνες τις λεπτομερειεςς