alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Για την ωρα συζηταμε αν θα βγουμε....μην βιαζεσαιΤο δώρο του το αποδέχθηκες τελικά, ή όχι;
Για την ωρα συζηταμε αν θα βγουμε....μην βιαζεσαιΤο δώρο του το αποδέχθηκες τελικά, ή όχι;
Για την ωρα συζηταμε αν θα βγουμε....μην βιαζεσαι
εεεμμμ..αλλο να σουρχονται τα πρωτα ανταΜωρε ας ειχα τα χρονια σου...Και δεν θα με ενοιαζε τιποτα.
Πας να την βγάλεις με προφιτερόλ, για να γλιτώσεις το χιλιάρικο...
Ας ερθει Ελλαδα και δεν θα την βγαλω με προφιτερολ να εισαι σιγουρος ;)Πας να την βγάλεις με προφιτερόλ, για να γλιτώσεις το χιλιάρικο...
Σουσάδικο θελεις χαρα μου? Σουσαδικο.η αδυναμια μ ειναι το σουσι
τσ τσ..ειχες τους αραπαδες τωρα κ σουσι..καλυτερα ρουμανα να βρει καποιος παρα σενα μπειμπυ....η αδυναμια μ ειναι το σουσι
Σουσάδικο θελεις χαρα μου? Σουσαδικο.
Για την ωρα συζηταμε αν θα βγουμε....μην βιαζεσαι
τσ τσ..ειχες τους αραπαδες τωρα κ σουσι..καλυτερα ρουμανα να βρει καποιος παρα σενα μπειμπυ....
Δεν μπορω. Ας ερθει με το καλο και θα την περιποιηθω δεόντως.Γιατί δεν πας εσύ Αγγλία;
Σουσάδικο θελεις χαρα μου? Σουσαδικο.
Χαρα μου, ποτέ δεν εχει πληρωσει γυναικα που βγηκε μαζι μου. Αυτα ειναι αδιαπραγματευτα.αμε στη γλυφαδα, κ μετα πες μου να πληρωσουμε μισα μισα!!
Χαρα μου, ποτέ δεν εχει πληρωσει γυναικα που βγηκε μαζι μου. Αυτα ειναι αδιαπραγματευτα.
η αδυναμια μ ειναι το σουσι
Χαρα μου, ποτέ δεν εχει πληρωσει γυναικα που βγηκε μαζι μου. Αυτα ειναι αδιαπραγματευτα.
Έμαθε και το σούσι η σουρουκλεμέ... :S
Γαύρο μαρινατο και πολύ σας είναι.
αμε δε λεω οχι!! μαζι με λιγο ουζακι τοσο ωστε να ζαλιστω κ να αποπλανηθω στην ακρογιαλια ;)
Μου βαζεις εμμέσως ιδέες?αμε δε λεω οχι!! μαζι με λιγο ουζακι τοσο ωστε να ζαλιστω κ να αποπλανηθω στην ακρογιαλια ;)