balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οικο του ΑυνανΟικο ευγηριας.
οικο του ΑυνανΟικο ευγηριας.
Το οτι θα ερθεις και θα βγουμε το σιγουρεψαμε δηλαδη.καλα θα ερθω με τζινακι κ ολσταρακια
οικο του Αυναν
Έμπαινε άλεξ.... http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/celebre/historique/ivanohe.gif[/img[/URL]]
[/quote]Θα με βοηθησετε να την μεθυσω κιολας ωστε να εχει ευτυχη καταληξη η βραδια...
Το οτι θα ερθεις και θα βγουμε το σιγουρεψαμε δηλαδη.
Στα ρουχα δεν θα τα χαλασουμε...
Πολυ καλα κανεις και εχεις βρει καλυτερο αγορι, δεν ειπα ποτέ οτι θελω σχεση μαζι σου
Θα με βοηθησετε να την μεθυσω κιολας ωστε να εχει ευτυχη καταληξη η βραδια...
Εξαιρετικα. Στηριζομαι πανω Σας.Ειδικότης μας.
Κουρούμπελο θα την κάνω από το πρώτο σφηνάκι. Έχουμε ανοίξει ενα βερμούτ του 1936.
Ειδικότης μας.
Κουρούμπελο θα την κάνω από το πρώτο σφηνάκι. Έχουμε ανοίξει ενα βερμούτ του 1936.
Πολυ καλα κανεις και εχεις βρει καλυτερο αγορι, δεν ειπα ποτέ οτι θελω σχεση μαζι σου
σιγα μη πιω τις μπομπες σου!
Ε τοτε τι μου βαζεις οτι εχεις βρει καλυτερο αγορι? Κρατα το. Δεν θελω να παρω τη θεση του.ποιος μιλησε για σχεση?
Επ, μικρη, παρεκτρεπεσαι. Ζητα συγνωμη απο τον φιλο.σιγα μη πιω τις μπομπες σου!
Βρέ άει βάλτε κάνα Hitachi στο πάτο σας, που θα με προσβάλλετε κιόλας. Φισταρισμένη παρτόλα...
Ε τοτε τι μου βαζεις οτι εχεις βρει καλυτερο αγορι? Κρατα το. Δεν θελω να παρω τη θεση του.
Πάει ο μπλακμαν???????????????fucker εννοω αλλα μαλλον μας τελειωσε...σκεφτομαι να του δωσω χ
Επ, μικρη, παρεκτρεπεσαι. Ζητα συγνωμη απο τον φιλο.
κανε κι ενα σετ εξετασεων με την ευκαιρια!!! :o :o :ofucker εννοω αλλα μαλλον μας τελειωσε...σκεφτομαι να του δωσω χ
Πιστευω οτι το ποτο που θα πιουμε εσυ κι εγω θα ειναι πεντακαθαρο. Απλα πραγματα.πιστευεις δλδ οτι δεν εχει μπομπες?