The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Πάει ο μπλακμαν???????????????
Τον Hitachi θα εννοεί.
Πιστευω οτι το ποτο που θα πιουμε εσυ κι εγω θα ειναι πεντακαθαρο. Απλα πραγματα.
πιστευεις δλδ οτι δεν εχει μπομπες?
νταξει πηρα την απαντηση μου!
Coctails φτιαχνει η δε τα μαθαινανε αυτα το 1930??
το σκεφτομαι γτ εχω ξενερωσει...απο εμφανιση ειναι τελειος αλλα σαν συντροφος μηδεν...
Εγώ ΠΟΥΣΤΡΟΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΑ ποτά ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΩ.-
το σκεφτομαι γτ εχω ξενερωσει...απο εμφανιση ειναι τελειος αλλα σαν συντροφος μηδεν...
μουρλο εισαι παιδακι μου?
μαυρος ειναι,,πριν 20χρονια ζουσε στη ζουγκλα..
.τι απαιτησεις μπορεις ναχεις??
Βρε μην εισαι αγενης. Αφου εισαι καλο παιδι.νταξει πηρα την απαντηση μου!
Coctails φτιαχνει η δε τα μαθαινανε αυτα το 1930??
πως ν αλλαξει ο μαυρος δηλαδη???σιγουρα οχι γαμο, κι οχι επειδη ειναι μαυρος αλλα επειδη μολις εγινα 25
και επισηςςς απαιτησεις που αναφερω υπαγονται στην επικοινωνια, το συναισθημα, το ενδδιαφερον...κ εκει υστερει..αν δεν αλλαξει θα φαει σουτ..αλλιως θα μεινουμε fuck buddies
ωραια δλδ μυγες θα βαραςς
Βρε μην εισαι αγενης. Αφου εισαι καλο παιδι.
Εντελως σωστα.Είδατε που πάτε να το παίξετε έξυπνη, άλλα είστε εντελώς αφελής. Το κοκτέιλ έιναι η χαρά του μπομπαδόρου. Στα 7 στα 10, το βασικό ποτό (τζιν, βοτκα, τεκίλα, ουίσκι) είναι μπόμπα.
Σιγουρεψαμε δηλαδη και την εξοδο, και τα ποτά στου Αγιου. Καλα παμε.ε αφου με τον αγιο αλληλοπειραζομαστε! αν με κερασει το αγαπημενο μου ποτο θα τα ξεχασω ολα! ελπιζω μονο να το φτιαχνειιι :S
Είδατε που πάτε να το παίξετε έξυπνη, άλλα είστε εντελώς αφελής. Το κοκτέιλ έιναι η χαρά του μπομπαδόρου. Στα 7 στα 10, το βασικό ποτό (τζιν, βοτκα, τεκίλα, ουίσκι) είναι μπόμπα.
πιες ενα αντι hiv ηπατιτηδα κλπ κοκταιηλ κ κανε την προσευχη σου...God saves the Queen ..ελπιζω...ε αφου με τον αγιο αλληλοπειραζομαστε! αν με κερασει το αγαπημενο μου ποτο θα τα ξεχασω ολα! ελπιζω μονο να το φτιαχνειιι :S
πως ν αλλαξει ο μαυρος δηλαδη???
εδω δεν αλλαξε ο μαικλ τζακσον με τοσα μυρια,η ο κανταφι που κοιμοτανε σε σκηνες, ο δικος σου θ αλλαξει???
μονο με λοβοτομη :o
Σιγουρεψαμε δηλαδη και την εξοδο, και τα ποτά στου Αγιου. Καλα παμε.
Σιγουρεψαμε δηλαδη και την εξοδο, και τα ποτά στου Αγιου. Καλα παμε.