sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Τυπε, εισαι πολυ καλος στα πατιλικια και εχεις δυνατο ρεπριζ...αρε μαλακες σφερδεκλε και απολυτε
Τυπε, εισαι πολυ καλος στα πατιλικια και εχεις δυνατο ρεπριζ...αρε μαλακες σφερδεκλε και απολυτε
Ναι αλλα ο κοσμος μας λεει μπαχαλακηδες.ρε εσεις οι τρεις μου εχετε χαρησει τρεια χρονια ζωης ρε μαν ,να εισται καλα ρε φιλε να γελαμε
η εριναλ που ειναι μορφωμενη και διαβαζει αρλεκιν ειναι καταλληλη για σενα μανΝαι αλλα ο κοσμος μας λεει μπαχαλακηδες.
Και αυτο κανει στην εικονα μας, γιατι καμια κοπελα του site δε θελει να βγει μαζι μας...
τυπε ψηνεις καποια συγκεκριμενη?Ναι αλλα ο κοσμος μας λεει μπαχαλακηδες.
Και αυτο κανει στην εικονα μας, γιατι καμια κοπελα του site δε θελει να βγει μαζι μας...
Ναι αλλα ο κοσμος μας λεει μπαχαλακηδες.
Εχει πνευμονια αυτη τυπε.η εριναλ που ειναι μορφωμενη και διαβαζει αρλεκιν ειναι καταλληλη για σενα μαν
Ολες... ειμαι σε περιοδο αναπαραγωγης τωρα.τυπε ψηνεις καποια συγκεκριμενη?
εισαι φαφουτα?ψέμα!
εγω θελω να βγω με τον απολυτο!!!
η εριναλ που ειναι μορφωμενη και διαβαζει αρλεκιν ειναι καταλληλη για σενα μαν
Της φερνεις; Εστω και λιγο.ψέμα!
Γεια σου με λενε Σοφια και επαιζα στα εφηβικα της Περα Κλουμπ...το πιο ωραιο μουνακι ν μ στιλι μνμ
ειμε χαρμανης
δεν πειραζει τωρα με τα μυστικα του μαρη θα σε γιαννειέχω πνευμονία νέε και ο σφερδεκλος βαρυ χερι
Γεια σου με λενε Σοφια και επαιζα στα εφηβικα της Περα Κλουμπ...
Θες να γινουμε penfriends;
αυτο ειναι αληθεια τυποι μουψέμα!
οχι μονο δεν ειναι φαφουταεισαι φαφουτα?
Πρεπε να ενδωσεις τυπε μου.αυτο ειναι αληθεια τυποι μου
μου κανει κορτε και μεσω πμ
Παιξε με το θυμα σου, χομπιστα...αυτο ειναι αληθεια τυποι μου
μου κανει κορτε και μεσω πμ
το εχει πιστεψει τυπε μου οτι θα την γαμησεις που να ξερε ομως οτι εσυ γαμας γυναικες οχι παιδακιαοχι μονο δεν ειναι φαφουτα
αλλα και δεν ειναι πουρή
και δεν καβαλαει μηχανες,μονο μηχανοβιους οπως λεει η ιδια
τελος ειναι και ελλεεινιδα :S
τουλαχιστον η σονια ηταν αμερικανα και ηταν απελευθερωμενη