Νέα

Προτασεις μαγαζιων για πρωτο ραντεβου στα Β.Π.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
:tickedoff: Θα αφησετε την Αντιγονουλα ησυχη να συνεχισει το διαβασμα της;
Δινει αυριο Αναλυση και Διοικηση Επιχ/σεων και δε νομιζω να πατε να δωσετε εσεις αντι γι'αυτην...

:tickedoff: Εσυ μορφονιε λιμοκοντορε lithin σταματα να αναστατωνεις την παιδουλα.

τα'χω περάσει αυτά καρδουλα μου!
:boobies:
σ΄ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως!!!
τα μαθηματικά με δυσκολεύουν!

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η γκομενα ειναι σχεδον ετοιμη

Aax...έτσι έλεγα και εγώ αλλα τελικά μάζεψα σφαλιάρες από 17 διαφορετικές γκόμενες. Πρόσεξε μη ρεύεσαι την ώρα που trws, είναι περίεργες και δεν το εκτιμούν. Επίσης, μην κανεις μπάνιο πριν βρεθείτε. Έχω ακούσει ότι εκτιμούνε την "αντριλα" και τη "μασχαλιλα"

Που να την πας - πάρε το Opel Μαντά με το ζαντολαστιχο και πήγαινε την κάπου που να φανεί ότι έχεις φράγκα ρε παιδί μου. Αλλα όχι σε φάση σπαταλάω αλλα σε φάση value for money: σουβλατζίδικο; γιατί ο έξυπνος ο άντρας δε σπαταλάει αλλα εXτιμά. Εκεί θα πας και θα της πεις "μωρό μου διάλεξε ότι γουστάρεις, εγώ πλερώνω"

Πρόσεξε να τις δίνεις συνεχείς τζατζίκι για να μη φανείς ότι δεν έχεις τρόπους. Μην ξεχνάς να χαμογελάς ενώ έχεις γύρο στα δόντια, δείχνει τρόπους και αρχοντιά. Αν τη δεις ότι βαριέται άρχισε να μιλάς για το ποσο έξυπνος και σημαντικός είσαι στο υπουργείο που διορίστηκες δημόσιος υπάλληλος (με την αξια σου και χωρίς να γλείψεις κανένα εννοείται), ποσο σε θαυμάζουν στη δουλειά επειδή ποτε δεν πας, ότι έχεις ενδιαφέροντα όπως το ποδόσφαιρο και το στοίχημα.

ΑΝ..αν ενώ μιλάς σου φύγει γύρος και τις κολλήσει στο πρόσωπο, κανε ότι δεν είδες. Δείχνει ψυχραιμία - κάτι πολύ σημαντικό

Στο τέλος τις βραδιάς και ΧΩΡΙΣ να τη ρωτήσεις, την πας κατευθείαν σε XXX hotel. Μη μασήσεις άμα σου πει τι κανεις και τα λοιπά, το παίζει παρθένα - ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με συνετη χρηση, ανετα αλλα και οικονομικα  παντα υπαρχει το δωρεαν παγκακι στο αλσοs με πασατεμπο.....
τυπε να τα προσεχεις τα παρκακια
κυκλοφορει ο λαγουδακης που ψαχνει τον αβραμη :grin:

Συνημμένα

• lagudakis parko.jpg
    lagudakis parko.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • lagudakis avramis parko.jpg
    lagudakis avramis parko.jpg
    84,3 KB · Εμφανίσεις: 29

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Aax...έτσι έλεγα και εγώ αλλα τελικά μάζεψα σφαλιάρες από 17 διαφορετικές γκόμενες. Πρόσεξε μη ρεύεσαι την ώρα που trws, είναι περίεργες και δεν το εκτιμούν. Επίσης, μην κανεις μπάνιο πριν βρεθείτε. Έχω ακούσει ότι εκτιμούνε την "αντριλα" και τη "μασχαλιλα"

Που να την πας - πάρε το Opel Μαντά με το ζαντολαστιχο και πήγαινε την κάπου που να φανεί ότι έχεις φράγκα ρε παιδί μου. Αλλα όχι σε φάση σπαταλάω αλλα σε φάση value for money: σουβλατζίδικο; γιατί ο έξυπνος ο άντρας δε σπαταλάει αλλα εXτιμά. Εκεί θα πας και θα της πεις "μωρό μου διάλεξε ότι γουστάρεις, εγώ πλερώνω"

Πρόσεξε να τις δίνεις συνεχείς τζατζίκι για να μη φανείς ότι δεν έχεις τρόπους. Μην ξεχνάς να χαμογελάς ενώ έχεις γύρο στα δόντια, δείχνει τρόπους και αρχοντιά. Αν τη δεις ότι βαριέται άρχισε να μιλάς για το ποσο έξυπνος και σημαντικός είσαι στο υπουργείο που διορίστηκες δημόσιος υπάλληλος (με την αξια σου και χωρίς να γλείψεις κανένα εννοείται), ποσο σε θαυμάζουν στη δουλειά επειδή ποτε δεν πας, ότι έχεις ενδιαφέροντα όπως το ποδόσφαιρο και το στοίχημα.

ΑΝ..αν ενώ μιλάς σου φύγει γύρος και τις κολλήσει στο πρόσωπο, κανε ότι δεν είδες. Δείχνει ψυχραιμία - κάτι πολύ σημαντικό

Στο τέλος τις βραδιάς και ΧΩΡΙΣ να τη ρωτήσεις, την πας κατευθείαν σε XXX hotel. Μη μασήσεις άμα σου πει τι κανεις και τα λοιπά, το παίζει παρθένα - ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
ή εαν η κάβλα τον έχει χτυπήσει να την ρίξει πάνω στο τραπέζι του μαγαζιού και να την πάρει εκεί

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε να τα προσεχεις τα παρκακια
κυκλοφορει ο λαγουδακης που ψαχνει τον αβραμη :grin:
με τι username ηθελα να ηξερα ειναι τωρα εδω μεσα ο πουστης;στο τελος αν δεν τον βρω θα γαμησω τον σοφια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με τι username ηθελα να ηξερα ειναι τωρα εδω μεσα ο πουστης;στο τελος αν δεν τον βρω θα γαμησω τον σοφια
με το γρηγοριος ηταν σιγουρα τυπε
αλλα τον πηραν χαμπαρι και θαχει κανει αλλα τωρα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τυπε αν πεσουν και σε καμια ρουμανα αγαπησιαρα τους βλεπω πακετο για βουκουρεστι να γνωρισουν τα συμπεθερια :grin:
Και δεν αστειευονται εκει.
Γαμος express και γρηγορα να γεμισεις το καρο με κουτσουβελα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom