Η γκομενα ειναι σχεδον ετοιμη
Aax...έτσι έλεγα και εγώ αλλα τελικά μάζεψα σφαλιάρες από 17 διαφορετικές γκόμενες. Πρόσεξε μη ρεύεσαι την ώρα που trws, είναι περίεργες και δεν το εκτιμούν. Επίσης, μην κανεις μπάνιο πριν βρεθείτε. Έχω ακούσει ότι εκτιμούνε την "αντριλα" και τη "μασχαλιλα"
Που να την πας - πάρε το Opel Μαντά με το ζαντολαστιχο και πήγαινε την κάπου που να φανεί ότι έχεις φράγκα ρε παιδί μου. Αλλα όχι σε φάση σπαταλάω αλλα σε φάση value for money: σουβλατζίδικο; γιατί ο έξυπνος ο άντρας δε σπαταλάει αλλα εXτιμά. Εκεί θα πας και θα της πεις "μωρό μου διάλεξε ότι γουστάρεις, εγώ πλερώνω"
Πρόσεξε να τις δίνεις συνεχείς τζατζίκι για να μη φανείς ότι δεν έχεις τρόπους. Μην ξεχνάς να χαμογελάς ενώ έχεις γύρο στα δόντια, δείχνει τρόπους και αρχοντιά. Αν τη δεις ότι βαριέται άρχισε να μιλάς για το ποσο έξυπνος και σημαντικός είσαι στο υπουργείο που διορίστηκες δημόσιος υπάλληλος (με την αξια σου και χωρίς να γλείψεις κανένα εννοείται), ποσο σε θαυμάζουν στη δουλειά επειδή ποτε δεν πας, ότι έχεις ενδιαφέροντα όπως το ποδόσφαιρο και το στοίχημα.
ΑΝ..αν ενώ μιλάς σου φύγει γύρος και τις κολλήσει στο πρόσωπο, κανε ότι δεν είδες. Δείχνει ψυχραιμία - κάτι πολύ σημαντικό
Στο τέλος τις βραδιάς και ΧΩΡΙΣ να τη ρωτήσεις, την πας κατευθείαν σε XXX hotel. Μη μασήσεις άμα σου πει τι κανεις και τα λοιπά, το παίζει παρθένα - ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ